airpods pro tok

A legdrágább AirPods nem kapja meg az adaptív audiót és a “Siri” parancsot (de az AirPods Pro igen, úgyhogy itt egy AirPods Pro tok ajánlás is)

Ha AirPods Pro tulajdonos vagy, akkor kiélvezheted ezeket a funkciókat – mutatunk is hozzá egy pénztárcabarát, mégis megbízható és stílusos AirPods Pro tok kiegészítőt, hogy biztonságban tehesd:

 

Az AirPods felhasználók számára az Apple a múlt héten a WWDC-n egy figyelemre méltó új funkciót jelentett be, az adaptív audiót. Ez a funkció az Adaptív átlátszóság mód bővítése, amely az átlátszóságot és az aktív zajszűrést ötvözi. Az Adaptive Audio azonban csak a második generációs AirPods Pro készülékkel érhető el… számos más új AirPods funkcióval együtt. Nos, a jó hír az, hogyha 2. generációs AirPods Pród van, akkor Te kiélvezheted (reméljük, ebben az esetben egy AirPods Pro tok kiegészítő beszerzéséről is gondoskodtál már). Ha pedig a legdrágább AirPods-od van, akkor nézzük, mik a kilátások az új funkciókat illetően.

Az Apple így magyarázza ezt az új funkciót:

 

Az AirPods Pro (2. generációs) teljesen új hallgatási módjával az Adaptive Audio dinamikusan ötvözi az Átlátszóságot és az Aktív zajszűrést, hogy a nap folyamán változó környezetek és interakciók között váltakozva testre szabja a zajvédelem élményét.

 

A korlátozás a személyre szabott hangerőre és a társalgási tudatosságra is vonatkozik:

 

A személyre szabott hangerő a gépi tanulást használja a médiaélmény finomhangolásához az idővel és a környezeteddel kapcsolatos preferenciáid alapján. Ha beszélgetni kezd valakivel a közelben, a Conversation Awareness (társalgási tudatosság) automatikusan csökkenti a média bármelyik hangerejét, csökkenti a háttérzajt, és felerősíti az Ön előtt lévő hangokat.

 

A korlátozás nem meglepő, mivel az adaptív átláthatóság az AirPods esetében sem érhető el. Mégis, ez egy újabb hiányzó funkció az Apple legdrágább AirPods felhasználóinak – amelyek eredeti megjelenésük óta nem láttak árcsökkenést (az Amazonon történő eladások kivételével). És ez még nem minden: az új “Siri” parancs szintén kizárólag a második generációs AirPods Pro készülékekre vonatkozik. És ugyanez vonatkozik az új, gyorsabb automatikus kapcsolás frissítésre is.

Összehasonlításképpen: az AirPods Max két H1 chipet működtet, amelyek közül egy-egy mindkét fülkagylóban található. Az AirPods Pro 2 egy következő generációs H2 chipet tartalmaz. Nem meglepő módon a H1 + H1 nem egyenlő a H2-vel.

Hosszú távon azonban elképzelhető, hogy az Apple dolgozik az AirPods Max második generációján, amely képes kihasználni ezeket az új funkciókat. Elvégre az AirPods Max jelenleg még csak két és fél éves. Voltak pletykák arról, hogy egy új verzió van készülőben, de egyelőre semmi konkrétumot nem tudunk.

Az új AirPods hangfunkciók közül néhány hasonló koncepciójú, mint a Google Clear Calling. “A Clear Calling a gépi tanulást használja a zavaró hangok, például a szél és a forgalom zajainak felismerésére, elkülönítésére és kiküszöbölésére, miközben felerősíti a hívó fél hangját” – mondta Brian Rakowski, a Google munkatársa a vállalat tavaly októberi Pixel eseményén. “Így a barátaid bárhonnan hívhatnak téged, és te tökéletesen hallani fogod őket.”

Az Apple új generációs AirPods Pro fülhallgatói nagyszerű hangzást és kényelmet nyújtanak a felhasználóknak, de fontos, hogy megfelelő védelmet biztosítsunk nekik, hogy hosszú távon is használni tudjuk őket. S mi más gondoskodhatna erről, mint egy stílusos és minőségi AirPods Pro tok, amely védi az eszközt az időjárás viszontagságaitól, az ütésektől és az esetleges karcolásoktól. Az iGlass exkluzív AirPods Pro tok pontosan ezt teszi, hogy csak néhányat említsünk számos előnyéből. Egy szó mint száz, ha ilyen vezeték nélküli fülhallgatóba fektettél, akkor tokból se érd be kevesebbel. A legtöbb vásárló tisztában van a telefonjára való tok vásárlásának előnyeivel, de a kisebb kütyük, például az AirPods esetében a tokok már nem annyira elterjedtek. Akár most vásároltál egy vadonatúj AirPods Prót, akár már egy ideje megvan a fülhallgató, a megfelelő alkalom, hogy tokborítót vásárolj hozzá… körülbelül tegnap volt – csak hogy hangsúlyozzuk, az AirPods Pro tok létfontosságú befektetés.

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva beszerezheted prémium AirPods Pro tok kiegészítőnket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük