applewatch szíj

Tudtad, hogy az AppleWatch-od erre az 5 szuper dologra is képes? Nézd meg és szerezz be mellé egy AppleWatch szíj kiegészítőt is

Ha iPhone, akkor iGlass, de ha Apple Watch, akkor is! Akár új órádhoz, akár meglévőhöz keresel stílusos AppleWatch szíj kiegészítőt, nálunk biztosan megtalálod hozzá:

 

Sokan csak azért vesznek Apple Watch-ot, hogy aztán az iPhone-juk egyfajta kiegészítőjeként használják – de az Apple Watch sokkal többre képes, mint az SMS-ek ellenőrzése és a lépések nyomon követése. Megbízható útitárssá, a pontosságod őrévé és még rengeteg mássá is válhat. Olvass tovább és ismerj meg öt olyan egyedi felhasználási módot az Apple Watch-oddal, amelyről valószínűleg nem is tudtál. Ha pedig van okosórád, akkor ne felejtsd el stílusossá varázsolni sem egy AppleWatch szíj kiegészítővel.

 

Segít tájékozódni

 

Az Apple az Apple Watch Series 5-től kezdődően magnetométert is beépített az óráiba. Az érzékelővel a Compass alkalmazásban játszadozhatsz, de igazán csak az Apple Térképek alkalmazásban használhatod ki! Az Apple Maps és a harmadik féltől származó helymeghatározó alkalmazások, például a Yelp, szintén a magnetométerre támaszkodnak, hogy segítsenek megtalálni az utat.

Ezek az alkalmazások az iránytűér-érzékelőt használják annak meghatározására, hogy merre nézel, hogy segítsen tájékozódni, és így ne sétálj rossz irányba. Légy óvatos, ha beépített mágnessel ellátott AppleWatch szíj kiegészítőt használsz, mert az zavarhatja a magnetométert, és rossz irányba terelhet.

Kinyitja a hotelszobád ajtaját

 

Számos iOS-alkalmazással rendelkező szálloda rendelkezik Apple Watch-alkalmazással is. Utazás közben gyakran a szálloda applikációjával nyithatod meg a szobádat – de miért vennéd elő az iPhone-odat, ha használhatod az Apple Watch-ot is! Ahelyett, hogy a telefonodat koppintanád meg, az Apple Watch-odat is megérintheted az ajtó kinyitásához. Csak ne felejtsd el megmondani a bejelentkezési pultnál dolgozó személynek, hogy nálad van a mobilalkalmazás, hogy engedélyezni tudják ezt az okostelefon- és óraalapú hozzáférést a szobádhoz.

Felmérni a Téged körülvevő zajt

 

Fáj a fejed a sok építkezés miatt a házadban? Az Apple Watch-odon lévő Noise alkalmazással ellenőrizheted, milyen hangos. A Noise alkalmazás méri a decibeleket, és tudatja veled, hogy biztonságos-e a környezeted hangereje. Riasztásokat is beállíthatsz, amelyek rendszeresen mérik a környezeti zajszintet, és figyelmeztetnek, ha túl magas az a szint.

Biztosítani, hogy soha ne késs el

 

Bár az Apple Watch a telefonhívástól kezdve a szívműködés monitorozásáig mindenre képes, az Apple Watch mégis csak egy óra, amelyet az idő megadására használnak. Az óra beállításainak ezzel az egyszerű módosításával az időkövetési funkcióval biztosíthatod, hogy mindig időben érkezz meg.

  • Nyisd meg a Beállítások alkalmazást az órádon.
  • Válaszd ki az Óra menüpontot.
  • Válaszd ki a +0 percet.
  • Fordítsd el a digitális koronát, és válaszd ki, hogy mennyivel előre szeretnéd állítani az órádat.
  • Válaszd ki a beállított értéket.

Kiválaszthatod, hogy 5, 10, vagy akár 15 perccel is előrébb állítod az idődet, attól függően, hogy mennyit szoktál késni.

Eloszt egy számlát és kiszámolja a borravalót

 

Lehet, hogy használtad már a számológép alkalmazást, hogy összeadd a bevásárlásaidat, de tudtad, hogy a borravaló kiszámítására is használhatod? Egyszerűen add meg a számla költségét, és koppints a borravaló gombra. Itt add meg a borravaló százalékát, és az alkalmazás kiszámolja, hogy mennyi pénzt kell hagynod.

Arra is van lehetőség, hogy felezd meg vagy több felé oszd az érkezett a számlát, ha megosztod a költségeket másokkal például egy étteremben.

 

Összefoglalva kimondhatjuk, hogy igen, az Apple Watch túlmutat azon, hogy csak egy egyszerű iPhone-kiegészítőként használjuk. Az üzenetek ellenőrzésén és a lépések nyomon követésén túl megbízható útitárssá, a pontosság őrzőjévé és még sok minden mássá válik. Fedezz fel öt egyedi alkalmazást, amelyek az Apple Watch képességeit a hagyományos ismereteken túlmutatóan bővítik. Akár a navigációban nyújt segítséget, akár a szállodai ajtók kinyitását, a környezeti zajok figyelését, a pontosság biztosítását, vagy akár a számlák felosztását és a borravaló kiszámítását bízzuk rá, az Apple Watch sokoldalú eszköznek bizonyul.

 

Köszönjük a figyelmed! Okosórád mellé ne felejts el szétnézni AppleWatch szíj kiegészítőink között sem a webshopon.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük