applewatch fólia

Közel 10%-kal nagyobb kijelzővel jöhet jövőre az új AppleWatch Ultra – Sosem túl korai egy AppleWatch fólia beszerzésére gondolni…

Fotó: Apple

Már van okosórád, de még hiányzik az AppleWatch fólia?

 

Újabb Apple Watch Ultra érkezik nagyobb, 2,1 hüvelykes kijelzővel – az újdonság 2024-ben jelenik meg a DigiTimes című tajvani kiadvány friss jelentése szerint, amely iparági forrásokra hivatkozik. Ez egybevág a múlt hónapban Jeff Pu, a Haitong International Securities hongkongi székhelyű befektetési cég technológiai elemzője által megosztott információkkal. Mint AppleWatch fólia gyártók, ez a változás számunkra is igen izgalmas – nézzük, mit is jelentene még. Ebben a cikkben megnézzük, mit tudunk eddig a következő generációs Apple Watch Ultráról, és miért nem lehet soha elég korán elkezdeni gondolkodni egy AppleWatch fólia beszerzésén.

Bár a következő Apple Watch Ultra körül még mindig sok a rejtély, a tech közösség számára izgalmas és egyre biztosabbnak tűnő infókat jelentenek ezek a jelenlegi fejlemények. Egyes források szerint az új modell jobb akkumulátor-üzemidővel és erősebb processzorral rendelkezik majd, de a jelenlegi és valószínűnek tűnő verzió szerint az új csúcsmodell nagyobb kijelzővel és továbbfejlesztett egészségkövető funkciókkal. Függetlenül attól, hogy mit hoz a következő Apple Watch Ultra, az biztos, hogy jelentős fejlesztés lesz a jelenlegi modellhez képest.

A jelenlegi Apple Watch Ultra körülbelül 1,93 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, így a 2024-es modell közel 10%-kal nagyobb képernyőt kapna, és valószínűleg ez lenne az első 50 mm-nél nagyobb tokméretű Apple Watch. Az új Ultra várhatóan az első olyan Apple Watch is lesz, amely microLED kijelzőtechnológiát alkalmaz, ami nagyobb fényerőt, alacsonyabb energiafogyasztást és jobb kontrasztarányt eredményezne a jelenlegi OLED kijelzős modellekhez képest.

Az ettől függetlenül egyelőre tisztázatlan, hogy 2023-ra terveznek-e Apple Watch Ultra frissítést. A tajvani TrendForce kutatócég arról számolt be, hogy a microLED technológia lehetővé teheti az Apple számára, hogy a jövőben “játékmegváltó termékinnovációkkal” rendelkező termékeket kínáljon, az összehajtható és letekerhető iPhone-modellektől kezdve a teljesen átlátszó AR-szemüvegekig. A microLED kijelzők gyártási költségei jelenleg magasak, így az Apple technológiára való áttérése valószínűleg sok évet vesz majd igénybe.

Addig is az Apple még mindig az OLED kijelzőkre való átállást végzi a teljes termékpalettáján. Az első OLED kijelzővel ellátott Apple készülék az Apple Watch volt 2015-ben, míg az iPhone 2017-ben kezdett átállni az OLED kijelzőre. A pletykák szerint az első OLED kijelzővel ellátott MacBook Air és iPad Pro modellek 2024-ben jelennek meg.

 

Kitekintés: Miért elengedhetetlen az AppleWatch fólia?

 

Egy dolog biztos: a következő Apple Watch Ultra drága befektetés lesz. A befektetés védelme elengedhetetlen, és ennek egyik legjobb módja az AppleWatch fólia használata. Ezek a védők tartós anyagokból készülnek, amelyek segíthetnek megvédeni az értékes Apple Watch-ot a karcolásoktól, repedésektől és más típusú sérülésektől. Ráadásul az AppleWatch fólia kiegészítőinket mindig úgy tervezzük, hogy gyakorlatilag láthatatlanak legyenek, így a védelem feláldozása nélkül élvezheted Apple Watch órád teljes funkcionalitását.

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva beszerezheted jelenlegi modellekre való AppleWatch fólia és más prémium AppleWatch vagy iPhone kiegészítőinket.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük