iphone 15 magsafe tok

Ez az 5 iPhone app segít abban, hogy végre legyőzd a halogatást

Mindig sokan szeretitek az alkalmazás-ajánlóinkat, ezért most úgy döntöttünk, hogy amíg dolgozunk az iPhone 15 MagSafe tok és egyéb újdonságainkon, amik az új szériához készülnek, hozunk egy újabbat, ráadásul egy olyat, aminek biztos, hogy a szeptember közeledtével sokan tényleg hasznát veszitek majd! A halogatás a siker és a produktivitás óriási ellensége, és tudjuk, mennyire könnyű beleesni. Szerencsére azonban már ezellen is léteznek appok, amik segítenek legyőzni – mutatjuk is őket, próbáld ki a kedvenceidet és ne felejts el figyelni minket iPhone 15 MagSafe tok és más kiegészítőink megjelenésének apropóján sem.

Mindannyian voltunk már a halogatás áldozatai. Néha vagy nincs világos célunk, vagy egyszerűen nincs kedvünk dolgozni, sőt, még az ágyból kikelni sem… Míg egyesek gyorsan le tudják győzni a halogatást, addig néhányan valóban küzdenek azzal, hogy ténylegesen elvégezzék a dolgokat. Ha Te is ebbe a kategóriába tartozol, akkor lehet, hogy szükséged van egy kis segítségre. Szerencsére az iPhone-odban minden megvan, amire szükséged lehet a halogatás legyőzéséhez. Ezek az alkalmazások nagyszerűek és könnyen használhatóak, de nem tudják elvégezni a munkát helyetted: továbbra is keményen kell dolgoznod, és biztosra kell menned, hogy minden nap megpróbálsz produktívabbá válni, de ne aggódj, minden lépés számít.

 

Forest

 

A Forest egy igazán egyedi alkalmazás, amely segíthet neked és a körülötted lévő világnak. A Forest segítségével az a feladatod, hogy fákat ültess az alkalmazásban. Minden egyes fa, amit ültetsz, vagy nő, vagy elszárad, attól függően, hogy hány feladatot teljesítesz.

Ahogy teljesíted a teendőid listáját, a fáid nőni fognak, és egy digitális kerted lesz, amely megmutatja az elért eredményeidet. Másrészt, ha nem dolgozol, a fáid elpusztulnak. Ami még nagyszerű ebben az alkalmazásban, hogy a mögötte álló emberek a való életben is fákat ültetnek. Már több milliót ültettek, és mindezt a hozzád hasonló emberek segítségének köszönhetően, akik szeretnének fejlődni és jobbá tenni a világot.

 

Pomotodo

 

iphone 15 magsafe tok

 

Te hallottál már a Pomodoro technikáról? Ha nem, akkor ideje, hogy megismerd! Ez egy nagyon népszerű módszer, amely segít hatékonyabban beosztani az idődet azáltal, hogy meghatározott időintervallumokban dolgozol.

Általában az a cél, hogy 25 percig teljesen a munkára koncentrálj. Ezután öt perc szünetet tartasz, majd ismét 25 percig dolgozol. Ezt körülbelül három-négy órán keresztül csinálod, majd tartasz egy hosszabb, akár félórás szünetet. A módszer igazán egyszerű, de hatékony, a Pomotodo alkalmazás pedig tökéletes arra, hogy mindezt nyomon kövessük. Ha nem szeretnél semmilyen extra funkciót, ez az egyszerű, de hatékony alkalmazás segít legyőzni a halogatást egy ugyanilyen egyszerű és hatékony módszerrel.

 

Állj! Ha már figyelemmegosztás, figyelj egy kicsit arra is, hogy hamarosan jönnek az olyan menő iGlass kiegészítők, mint az iPhone 15 MagSafe tok! Oké, mostmár folytathatod! :)

 

Mindly

 

Néha azért halogatjuk a dolgokat, mert nincs meg a megfelelő térkép, amely eligazítana bennünket. Itt jön a képbe a Mindly. Ez egy elég egyszerű alkalmazás, amellyel “gondolattérképeket” hozhatunk létre, amelyeket bárkivel meg is oszthatunk.

A Mindly-t használhatjuk különböző ötletek létrehozására és ötletelésre, vagy arra, hogy elkezdjük egy nagy projekt struktúrájának kialakítását. Még akkor is jól jöhet, ha egy nagy prezentációhoz szeretnénk jegyzeteket készíteni. Ha elkészült a gondolattérképed, exportálhatod is PDF, OPML vagy kép formájában, így mindenki könnyen láthatja.

 

Toggl Track

 

iphone 15 magsafe tok

 

Néha, ha produktívabb emberré szeretnénk válni, meg kell értenünk, mire megy el pontosan az időnk. És itt jön a képbe a Toggl Track. Ez az alkalmazás az egyik legnépszerűbb online időkövető, és nem véletlenül. Könnyen használható, elég hatékony, és az életed nagyjából minden területén használhatod.

Tevékenységeket hozhatunk létre, és elkezdhetjük nyomon követni őket a hét folyamán. A végére pontosan tudni fogod, hogy hová megy az időd, és mit kell változtatnod, hogy legyőzd a halogatásokat. Emlékeztetőket is kapsz az időzítőid elindításához, és még a korábban már említett Pomodoro technikát is használhatod.

Ráadásul ez az alkalmazás nagyjából bármilyen eszközön működik, így iPhone-on, Macen, Windowson vagy Androidos eszközökön is nyomon követheted az idődet. Az iPhone 14 Pro dinamikus szigetéhez is van egy menő gyorsbillentyű, így könnyebben megállíthatod az időzítődet.

 

Todoist

 

A Todoist az egyik legjobb alkalmazás a munkád és a magánéleted rendszerezésére. A Todoist alapvetően egy to-do alkalmazás. Különböző teendőlistákat hozhatsz létre, emlékeztetőket állíthatsz be, és nyomon követheted az elvégzendő dolgaidat. Ez egy nagyszerű tervező is azokhoz a nagy projektekhez, amiket még azt sem tudod, hogyan kezdj el. A legjobb az egészben, hogy megoszthatod a projektjeidet másokkal, így mindenki tudja, hogy mit kell tennie, és ők is megoszthatják a saját előrehaladásukat.

Még ha csak ingyen használod is ezt az alkalmazást, minden alapvető eszközzel rendelkezel, amire szükséged van a munka elvégzéséhez.

 

Neked melyik a kedvenced? Mit tennél még a listához? Írd meg kommentben a tippjeid, amíg várjuk az iPhone 15 MagSafe tok és más iGlass kiegészítőink megjelenését!

iGlass Case 2.0 iPhone 15 MagSafe tok – hamarosan…

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük