iphone 15 pro védőfólia

Az iOS 17.2-vel már mozijegyeket és beszállókártyákat is NameDrop-olhatunk egymásnak

Egy iPhone 15 modellen próbálod ki az új frissítést? Vadiúj készülékedhez hozzáillő stílusos, láthatatlan és profi védelem is dukál: nálunk már elérhető az iPhone 15 Pro védőfólia és más iGlass üvegfóliák a teljes iPhone 15 szériára!

 

Egy kellemes hétfői meglepetésként az Apple nemrég hivatalosan is kiadta az iOS 17.2-t a nagyközönség számára, így mindenki kipróbálhatja az új Napló alkalmazást, és a külső fejlesztők előtt is megnyílt a lehetőség, hogy a naplózás javaslatokat hozzáadják saját alkalmazásaikhoz. Azok számára, akik figyelemmel kísérték az iOS 17.2 bétaciklusát, itt nincs túl sok meglepetés. A kiadás megegyezik a múlt heti release candidate verzióval, így ha azt már letöltötted fejlesztőként vagy nyilvános bétatesztelőként, akkor gyakorlatilag egy előzetes példányt kaptál, és ma nem kapsz semmi újat. Sajnos egy olyan funkció, amellyel az Apple a korai iOS 17.2 béták alapján számítottunk, még nem érkezik meg: a kollaboratív lejátszási listák az Apple Musicban még nem készültek el.  Mindazonáltal az iOS 17.2 egy szórakoztató frissítés, amely egy pont kiadáshoz képest elég sok új funkcióval bővül: ilyen ez az újítás is, amely lehetővé teszi az iPhone-felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen megosszák mozijegyeiket, repülőjegyeiket és egyebeket a Wallet alkalmazásból egy másik iPhone-felhasználóval. Nézzük is meg, mit jelent ez a gyakorlatban, és mutatunk egy iPhone 15 Pro védőfólia kiegészítőt is, hiszen nálunk már ez is elérhető és mindenképp szükséges is, már ha biztonságban szeretnéd kipróbálni mindezt.

Bár már eddig is meg lehetett osztani bizonyos Wallet-bérleteket más iPhone-felhasználókkal az Üzeneteken, a Mailen és az AirDropon keresztül, az új NameDrop-szerű funkcióval ez sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé válik. A NameDrop már lehetővé teszi az iOS 17 felhasználók számára, hogy gyorsan megosszák a kapcsolattartási adataikat a két iPhone-jukat egymáshoz közelítve, és most a legújabb funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan megosszanak egy bérletet, nagyjából ugyanezt téve.

Mivel nem ritka, hogy egy családban vagy baráti körben egy személy vesz néhány jegyet, és végül az összes jegy a saját Walletben landol, ez praktikus módja annak, hogy mindenkinek kéznél legyen a saját jegye vagy bérlete. A névjegyek NameDrop segítségével történő megosztásához hasonlóan ez is teljesen biztonságos. Először ki kell választani a megosztani kívánt bérletet vagy jegyet, majd kifejezetten rá kell koppintani a “Megosztás” gombra is, mielőtt az átkerülne a másik iPhone-ra. Íme, hogyan használhatod a funkciót, ha Neked és a másik személynek is iOS 17.2 van telepítve az iPhone-otokon:

 

  • Nyisd meg a Wallet alkalmazást.
  • Válaszd ki a másik felhasználóval megosztani kívánt belépőjegyet.
  • Tartsd iPhone-odat egy másik iOS 17.2 felhasználó iPhone-jának közelébe.
  • Koppints az iPhone-odon az igazolvány alatt megjelenő Megosztás gombra, hogy az adott igazolványt AirDropon keresztül elküldhesd a másik felhasználó iPhone-jára.

 

Az Apple így írt az új funkcióról:

AirDrop-fejlesztések, köztük a kibővített kapcsolattartási megosztási lehetőségek, valamint a beszállókártyák, mozijegyek és egyéb jogosult bérletek megosztásának lehetősége két iPhone egymáshoz közelítésével.

 

Más fejlesztések az iOS 17.2-ben

 

Az iOS 17.2 számos más új funkcióval is bővült, többek között a beígért Napló alkalmazással, amely az iPhone-felhasználók számára helyet biztosít gondolataik és napi tevékenységeik rögzítésére. Az applikáció inspirációként használható felkéréseket biztosít, és lehetővé teszi azt is, hogy a felhasználók helymegjelöléseket, képeket, hangfelvételeket és egyebeket is beilleszthessenek a Napló bejegyzéseikbe.

Bár a korai iOS 17.2 béták a közös lejátszási listákat is hozzáadták az Apple Musichoz, ez a funkció a negyedik bétában eltűnt és nem is érkezett meg a frissítéssel. A Collaborative Playlists egy új iOS 17 funkció, amelyet az Apple júniusban jelentett be, és amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lejátszási listákat hozzanak létre, amelyekhez másokat is meghívhatnak. Ez valószínűleg még mindig szerepel az Apple útitervében, de nem került be az iOS 17.2-be – valószínűleg azért, hogy az Apple-nek több ideje legyen a visszaélésekkel és a spamekkel kapcsolatos aggályok kezelésére.

Te frissítettél már, mi a tapasztalatod?

 

Köszönjük a figyelmed! Ha Te is valamelyik vadiúj iPhone büszke tulajdonosa lettél vagy leszel, ITT beszerezheted hozzáillő iPhone 15 Pro védőfólia vagy más képernyővédődet.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük