iPhone 14 Plus átlátszó tok

Az akksit is átveheti az iPhone 14-től az új iPhone SE 4 – Újabb pletykák

Neked is bejött az iPhone 14, annyira, hogy épp ezt a szériát választottad? Nálunk minden modellhez találsz kiegészítőket, nézd meg például az egyik legnépszerűbbet, ami az iPhone 14 Plus átlátszó tok:

 

A múltkori, dizájnról szóló hírek után ismét új pletykák jelentek meg arról, mennyire is iPhone 14 szintű lehet majd az új SE: most a MacRumors új jelentése szerint ugyanis az Apple már teszteli az akkumulátort, amely az iPhone SE közelgő, negyedik generációs modelljét fogja táplálni. A kiadvány szerint az információ egybecseng az új pénztárcabarát okostelefonnal kapcsolatos korábbi jelentésekkel. Az “iPhone SE 4”, amely még a “D59” készülékazonosítót viseli, várhatóan ugyanazzal az akkumulátorral fog működni, amelyet az iPhone 14 alapmodellben is használnak. Részben összeszerelt negyedik generációs iPhone SE prototípusokat láttak A2863-as modellszámú lítium-ion akkumulátorral, amelyet az Apple az iPhone 14-ben is használ. Nos, ez eddig elég bíztató – nézd meg, mit is tudunk róla még és nézd meg iPhone 14 Plus átlátszó tok tippünket is, ha Te már elköteleződtél a 14-es széria mellett és inkább a nagyobb iPhone-ok felé húz a szíved.

A MacRumors szerint egész pontosan egy belső tervezési dokumentációt találtak, amely alátámasztja ezt a változást. Az ebben látható akkumulátor pedig a jelenlegi harmadik generációs iPhone SE-ben használt akkumulátorhoz képest nagyobb kapacitással büszkélkedhet. Az iPhone SE 3 akkumulátora 2 018 mAh kapacitású, míg az iPhone 14-ben használt A2863-as akkumulátor nagyobb, 3 279 mAh kapacitású.

 

iPhone 14 Plus átlátszó tok

 

Az A2863 akkumulátor kapacitásának több mint 1250 mAh-s növelése azt sugallja, hogy a közelgő negyedik generációs iPhone SE akkumulátor-üzemideje a harmadik generációs társához képest javulhat. Az iPhone SE 4 várhatóan a korábbi iPhone-ok meglévő alkatrészeinek keverékét fogja használni, ami a költségcsökkentést célzó stratégia. Míg az Apple az iPhone 16 Pro számára továbbfejlesztett, jobb hőkapacitású akkumulátorokat fejlesztett ki, addig az iPhone SE 4 esetében várhatóan marad az iPhone 14 akkumulátora, hogy a gyártási költségeket kordában tartsa.

Ez a megközelítés lehetővé teszi az Apple számára, hogy megkerülje az iPhone SE új alkatrészeinek kutatásával és fejlesztésével kapcsolatos további kiadásokat, és megőrizze pozícióját a költségtudatos iPhone-felhasználók számára kedvező árú alternatívaként. Az alkatrészek, például a korábbi iPhone modellekből származó akkumulátorok újrafelhasználása nem példa nélküli az Apple számára. A második generációs iPhone SE például ugyanazt az akkumulátort használta, mint a korábbi iPhone 8.

Ahogy pedig arról már beszámoltunk, ami a dizájnt illeti, a negyedik generációs iPhone SE várhatóan az iPhone 14-től kölcsönöz majd elemeket, amelyek között akciógombot és USB-C portot is találunk. Ez modernizálja a megjelenését, igazodva az iPhone 14 alapmodell teljes méreteivel és nagyobb kijelzőjével. A készülék a pletykák szerint a harmadik generációs Touch ID érzékelőt felváltó Face ID biometrikus azonosítót is integrál. Az iPhone SE minden korábbi változata egykamerás kialakítást alkalmazott, tehát az Apple logikus döntése, hogy ezen az úton marad. A belső dokumentumok kiemelik, hogy ez egy kulcsfontosságú változás az iPhone 14 dizájnjához képest.

Az iPhone SE 4 az előrejelzések szerint megtartja az iPhone 14 méreteit és súlyát, és a súlya mintegy 6 grammal csökken, így 165 gramm lesz. A konstrukció valószínűleg ugyanazt a 6013 T6 alumíniumot és üveg hátlapot tartalmazza majd, mint az iPhone 14 esetében. A súlycsökkentés részben az iPhone SE 4 egyetlen 48 megapixeles, “Portland” kódnevű hátlapi kamerájának köszönhető. A készülék várhatóan egyedi hátlapot fogad el, hogy alkalmazkodjon ehhez a tervezési módosításhoz.

Lényeges megjegyezni, hogy az ilyen jelentéseknél megszokott módon a negyedik generációs iPhone SE specifikációi a hivatalos leleplezés előtt kisebb-nagyobb változásokon mehetnek keresztül, szóval, várjuk ki a végét, de szerintünk elég kecsegtetőek az eddigi kiszivárgott infók, ha Te is kedveled az SE sorozatot, melynek annyi rajongója van.

Ki szereti még az iPhone SE-t és ki pályázik erre a szériára majd? Mit látnál még tőle szívesen? Írd meg a gondolataidat kommentben!

 

Köszönjük a figyelmed! Ha Te már elkötelezted magad az iPhone 14 széria mellett, akkor fedezd fel a webshopon iGlass iPhone 14 Plus átlátszó tok és más kollekcióinkat is!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük