iphone 13 mini szilikon tok

Az ultimate iPhone-hack: így szerezz több tárhelyet anélkül, hogy egyetlen fájlt is törölnél

Fogytán az iPhone tárhelyed? Már törölted az összes macskás videódat és mémedet? Készen állsz arra, hogy elkezdj törölni olyan alkalmazásokat, amelyeket nem használsz gyakran? Állj! Olvass tovább az ultimate iPhone tárhely trükkért, és nézd meg iPhone 13 mini szilikon tok és más kiegészítő tippjeinket is lentebb, hogy ne csak belülről, de kívülről is makulátlanul tisztán tarthasd a készüléked.

 

Próbáltál már valaha új alkalmazást letölteni, fényképet készíteni vagy videót rögzíteni az iPhone-odon, és csak a rettegett “A tárhely majdnem megtelt” üzenet fogadott? Ez egy frusztráló tapasztalat, amellyel sok iPhone-felhasználónak kellett már megküzdenie, de szerencsére van egy egyszerű hack, amely segíthet visszaszerezni a szükséges tárhelyet.

Az alkalmazások törlésével az a probléma, hogy az alkalmazáshoz kapcsolódó adatokat is törlöd. Viszlát, alkalmazás! Viszlát, adatok. Ha olyan alkalmazást törölsz, amelyet soha többé nem tervezel használni, akkor az alkalmazás törlése valószínűleg nem jelent problémát. Ha azonban van rá esély, hogy a jövőben valamikor visszatérsz az alkalmazáshoz, az alkalmazás törlése azt jelenti, hogy adatok nélkül kezdheted elölről az egészet. Létezik szerencsére egy alternatíva, mégpedig a “Nem használt alkalmazások eltávolítása.”

Az iPhone-on ugyanis az egyik legjelentősebb tárhelyfogyasztók a nem használt alkalmazások. Még ha hónapok óta nem is nyitottál meg egy alkalmazást, akkor is értékes helyet foglalhat a készülékeden. Itt jön be a képbe a nem használt alkalmazások eltávolítása. Ez a funkció eltávolítja azokat az alkalmazásokat, amelyeket egy ideje nem használtál, anélkül, hogy ténylegesen törölné az adataidat. Az alkalmazás ikonja a kezdőképernyőn marad, de szürkén jelenik meg, jelezve, hogy az alkalmazás le lett “törölve”.

 

A “Nem használt alkalmazások eltávolítása” funkció használata egyszerű. A következő módon végezheted el:

  • Nyisd meg a Beállítások alkalmazást az iPhone készüléken.
  • Koppints az “Általános”, majd az “iPhone-tárhely” elemre.
  • Görgess le az “Ajánlások” szakaszhoz, és koppints a “Nem használt alkalmazások eltávolítása” lehetőségre.
  • Erősítsd meg, hogy le szeretnéd tölteni az alkalmazásokat.
  • Az automatikus eltávolítást is engedélyezheted, amely automatikusan eltávolítja azokat az alkalmazásokat, amelyeket egy ideje nem használtál, amikor kevés a tárhelyed.

 

A nem használt alkalmazások lepakolása remek módja annak, hogy helyet szabadíts fel az iPhone-odon, de nem ez az egyetlen trükk, amit alkalmazhatsz. A fotótárat is kitakaríthatod az elmosódott vagy duplikált fotók törlésével, vagy használhatod a felhőalapú tárolási szolgáltatásokat, például az iCloudot vagy a Google Fotókat a fotók és videók távoli tárolására.

Egy másik módja annak, hogy helyet szabadíts fel az iPhone-on, a régi üzenetek és mellékletek törlése. A szöveges üzenetek és iMessage-k meglepően sok tárhelyet foglalhatnak el, különösen, ha hajlamos vagy fényképeket és videókat küldeni és fogadni. A régi üzenetek törléséhez lépj az Üzenetek alkalmazásba, keresd meg a törölni kívánt beszélgetést, húzd balra, majd koppints a “Törlés” lehetőségre. Beállíthatod az iPhone-t úgy is, hogy bizonyos idő elteltével automatikusan törölje az üzeneteket, ha a Beállítások alkalmazásban kiválasztod az “Üzenetek”, majd az “Üzenetek megőrzése” opciót, és kiválasztod a “30 nap” vagy az “1 év” lehetőséget.

A régi üzenetek törlésén kívül törölheted a régi hangüzeneteket, a hívásnaplókat és a Safari böngészési előzményeket is. A hangposták törléséhez lépj a Telefon alkalmazásba, válaszd a “Hangposta” lehetőséget, és húzd balra a törölni kívánt hangpostát. A hívásnaplók törléséhez pedig lépj a Telefon alkalmazásba, válaszd a “Visszhangok” lehetőséget, húzd balra a törlendő hívásnaplót, majd koppints a “Törlés” opcióra.

Összefoglalva, bár egy ultimate iPhone hack-ről beszéltünk, ha nem sajnálsz néhány fájlt, akkor igencsak sokféleképpen lehet helyet felszabadítani az iPhone-on, a nem használt alkalmazások eltávolításától kezdve a régi üzenetek és mellékletek törléséig. Ha szánsz néhány percet a készüléked kitakarítására, biztosíthatod, hogy az zökkenőmentesen működjön, és hogy elegendő hely maradjon kedvenc alkalmazásaid, fotóid és videóid számára.

Az iGlass kiváló minőségű iPhone 13 mini szilikon tok kiegészítőbe való befektetéssel pedig megvédheted készülékedet a mindennapos kopástól, és évekig megőrizheted, hogy ne csak belülről, de kívülről is makulátlanul tiszta maradjon még évek múltán is. Ha tehát szeretnéd megvédeni az iPhone-odat, miközben letakarítod, fontold meg, hogy beruházol egy iPhone 13 mini szilikon tok kiegészítőbe az iGlass-től. Nemcsak extra védelmet nyújt a készülékednek, hanem kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nem növelik feleslegesen az iPhone-od méretét – egy tiszta, rendezett készülékkel és egy iPhone 13 mini szilikon tok vagy más modellre szánt verzió beszerzésével készen állsz majd arra, hogy bármilyen kihívással szembenézz.

 

Kattints IDE, hogy beszerezd iPhone 13 mini szilikon tok vagy más modellekre szánt kiegészítőinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük