gyorstöltő kábel

iPhone appok, amelyek segítenek, hogy 2024 az eddigi legproduktívabb éved legyen

A produktivitáshoz nem csak a telefonodon lévő alkalmazások, de a hozzá használt kiegészítők is nagyban hozzájárulnak, mint például egy gyorstöltő kábel. Mielőtt belevágsz az appok böngészésébe, először szerezz be egy ilyet az iPhone-od kényelmes, biztonságos és gyors töltéséhez:

 

Egyesek számára a produktivitás fenntartása jelentős kihívást jelent. A napi feladatokon való eligazodás és a kitűzött célok betartása olyannyira ijesztő lehet, hogy időnként a teljes kihagyás felé hajlunk. Ha azonban az a cél, hogy 2024-ben végre megvalósítsuk a kitűzött céljainkat, a kulcs a hatékonyság növelésében rejlik – erről mondjuk könnyebb beszélni, mint megvalósítani. A jó hír az, hogy nem kell magányosan végigjárnod ezt az utat; az iPhone készen áll a segítségedre. Míg sokan arra hagyatkoznak, hogy iPhone-jukat közösségi médiára vagy játékra használják, rengeteg olyan alkalmazás vár, amelyekkel a legjobb, legszervezettebb önmagad lehetsz. Ezek az alkalmazások felbecsülhetetlen értékű eszközökként szolgálnak. Akár az időfelhasználás nyomon követése a cél, akár a napi tervezéshez kérsz segítséget, már mindenre létezik egy app. Szóval, azok számára, akik 2023-ban szenvedtek a produktivitással, most elhoztuk a következő alkalmazás ajánlónkat, amelyek célja, hogy kikövezzék az utat egy produktívabb 2024-es év felé – és ne feledkezz meg közben az iPhone gyorstöltő kábel kiegészítődről sem, ha még nincs ilyened.

 

Trello

 

Ha a projektek kezeléséről van szó, nincs jobb alkalmazás a Trellónál.

Ez az egyszerű, de hatékony alkalmazás tökéletes módja annak, hogy nyomon kövesd az összes feladatodat – kicsiket és nagyokat egyaránt. Mindössze annyit kell tenned, hogy létrehozol egy táblát a projektedhez, és elkezdesz kártyákat hozzáadni, hogy mindent rendszerezz. Ráadásul a Trello táblákat meg is oszthatod másokkal, így könnyebben menedzselheted a csapatot, és tudhatod, hogy ki min dolgozik éppen.

Emellett különböző widgeteket vagy “power-upokat” is hozzáadhatsz a tábláidhoz, például naptárat vagy hozzáférést a Google Drive-hoz, hogy még könnyebben dolgozhass bármelyik feladatodon. Még havi, éves tervezőket és content calendarokat is készíthetsz, ha például social média menedzser vagy.

Ha mindent ki akarsz használni, amit a Trello kínál, havi előfizetést kell fizetned. A jó hír azonban az, hogy az ingyenes verzióban minden megvan, amire a legtöbbünknek szüksége van a kezdéshez.

 

Dropbox

 

Ha produktívabb szeretnél lenni a munkahelyeden vagy az iskolában, akkor a legfontosabb fájljaidat a felhőben kell tartanod, ahol könnyen hozzáférhetsz hozzájuk.

Persze használhatod az iCloudot a személyes dolgaidhoz, de ha fájlokat szeretnél megosztani egy ügyféllel vagy munkatárssal, akkor jobban jársz egy olyan platformmal, mint a Dropbox. A Dropbox már évek óta létezik, és még mindig az egyik legjobb felhőalapú tárolási platform, amelyet online találhat. Bármilyen típusú fájlt fel lehet tölteni a felhőbe, és linkeket létrehozva bárkivel megoszthatod őket.

Ráadásul a Dropbox bármilyen eszközön vagy operációs rendszeren működik, így bárhol is vagy, hozzáférhetsz a munkafájljaidhoz.

 

Toggl Track

 

A legtöbben úgy érezzük, hogy 24 óra semmire nem elég, és semmire nincs elég időnk a napunkban. Ennek azonban sokszor csak a rossz időbeosztás az oka.

Ahhoz, hogy hatékonyabban gazdálkodhass az időddel, tudnod kell, hogy valójában mire megy el az időd. És itt jön a képbe a Toggl Track. A Toggl Track egy egyszerű alkalmazás, amely segít nyomon követni az idődet, hogy tudd, valójában hogyan néznek ki a napi tevékenységeid.

Mindössze annyit kell tenned, hogy elkezded használni a Toggl Tracket, amikor új tevékenységbe kezdesz, és az alkalmazás rögzíti, hogy mennyi időt használsz fel. A nap, a hét vagy a hónap végén megnézheti az alkalmazás jelentéseit, hogy lássa, mire fordította az idejét. A legjobb az egészben, hogy a Toggl Tracket bármelyik eszközről elérheted, így könnyebben nyomon követheted az idődet vagy ellenőrizheted a jelentéseidet.

 

TickTick

 

Egy másik fantasztikus alkalmazás a napok és hetek előre tervezéséhez a TickTick. Az appot az teszi olyan nagyszerűvé, hogy mennyi funkció áll rendelkezésére.

Kezdjük azzal, hogy könnyedén létrehozhatod az összes feladatodat, így tudod, hogy mit kell tenned a következő napon. A bejövő üzeneteidben különböző típusú kategóriákat hozhatsz létre, így tudod, mikor kell iskolai feladatokat elvégezned, és mikor kell a magánéleteddel foglalkoznod. Ha pedig igazán a munkádra akarsz koncentrálni, a TickTick egy Pomodoro időzítővel is rendelkezik, amellyel 25 percig koncentrálhatsz a munkádra, majd 5 perc szünetet ad, hogy pihenhess, mielőtt újra munkához látnál.

Ez az alkalmazás számos különböző widgetet is tartalmaz, amelyek segítenek a céljaid követésében. Létrehozhatsz szokásokat, és a kezdőképernyő widgetek segítségével emlékezhetsz arra, hogy minden nap teljesítsd őket. Ezután ellenőrizheted a statisztikáidat, hogy tudd, ha lemaradsz, vagy ha a helyes úton jársz.

 

Korábbi alkalmazás ajánlónkat ITT megnézheted további, a hatékonyságodat kimaxoló tippekért!

 

Te kipróbálod, próbáltad már valamelyiket? Írd meg a Te kedvenc appodat is kommentben!

 

Köszönjük a figyelmed. Kattints IDE egy gyorstöltő kábel beszerzéséhez is, hogy iGazán maximalizáld a produktivitásod.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük