gyorstöltő kábel

Egy rég várt változást hoz az iPhone 13-ba és 14-be az iOS 17.2

Azt már most kijelenthetjük, hogy a gyors töltés kulcsa egy gyorstöltő kábel kiegészítő, amit itt tudsz beszerezni:

 

Gyors töltés MagSafe nélkül…

Nos, az iOS 17.2 már tényleg közel van a jövő heti megjelenéshez, és a különböző bétáknak köszönhetően már egy ideje nagyjából tudjuk – és be is számoltunk róla -, mire számíthatunk tőle. Az iOS 17.2 kiadásra jelölt verzióját nemrégiben a fejlesztők és a bétatesztelők számára is eljuttatták, a teljes kiadási jegyzetekkel együtt, és van egy figyelemre méltó funkció, amelyről korábban nem tudtunk. Egész konkrétan a kiadási megjegyzések – amelyeket a 9to5Mac szúrt ki – megemlítik, hogy mostantól “Qi2 töltő támogatás van minden iPhone 13 és iPhone 14 modellhez”. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen rég várt változást jelez mindez az iPhone 13 és 14 esetében, és nézd meg fentebb gyorstöltő kábel termékünket is, ha szeretnéd gyorsabban tölteni az iPhone-odat.

A Qi2 a Wireless Power Consortium új vezeték nélküli töltési szabványa, amely lehetővé teszi, hogy a kompatibilis eszközök és vezeték nélküli töltők 15 W-os töltési teljesítményt érjenek el a korábbi szabvány 7,5 W-os teljesítménye helyett. Így bár ez még mindig nem ér fel a leggyorsabb saját rendszerekkel, amelyeket a legjobb androidos telefonok némelyikénél láthatunk, a korábbi verzióhoz képest kétszeres teljesítményt jelent.

 

Passzoló MagSafe

 

Az Apple esetében a MagSafe tanúsítvánnyal rendelkező töltőkkel már 15 W-os teljesítményen is lehetett tölteni, de más vezeték nélküli töltők használata esetén az iPhone 13 és iPhone 14 vonalakon 7,5 W-ra korlátozódna a töltés. Az iOS 17.2 frissítésnek tehát azt kell jelentenie, hogy a töltők jóval nagyobb választéka képes mostantól 15W-os töltési teljesítményre feltölteni ezeket a telefonokat, és hogy olcsóbban is lehet majd 15W-os töltőteljesítményt kínáló töltőket kapni.

Ha arra is kíváncsi vagy, hogy az iPhone 15 vonal hol helyezkedik el ebben az egészben, akkor tudnod kell, hogy az már egyébként rendelkezik Qi2 támogatással. Qi2-vel indult, így ez az egyik első okostelefon lineup, amely támogatja ezt a szabványt.

Érdemes megjegyezni, hogy ezek az iOS 17.2 kiadási megjegyzések nem mondják ki egyenesen, hogy ez a frissítés azt jelenti, hogy az iPhone 14 és iPhone 13 vonalak képesek lesznek 15W-os töltésre Qi2 töltőkkel, de a szabvány támogatása feltehetően azt jelenti, hogy igen.

Ezt azonban hamarosan biztosan megtudjuk, mivel az iOS 17.2 valószínűleg december közepe körül, de a legvalószínűbb, hogy a jövő héten érkezik. Amikor ez megtörténik, nem csak Qi2-támogatást hoz, hanem tartalmazza az Apple új Napló alkalmazását, a Fordítás opciót az iPhone 15 Pro akciógombjához, változásokat az App Store elrendezésében, a telefotó kamera javítását az iPhone 15 Prón (ez lényegében azt jelenti, hogy az iPhone 15 Pro modelleknek mostantól gyorsabban kell fókuszálniuk a távolabbi tárgyakra) és még sok mást.

 

Ha már gyors töltés, akkor iGlass gyorstöltő kábel

 

Az iGlass USB-C – Lightning kábel kiemelkedő minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A rugalmas, de ellenálló kábel könnyen hajlítható és tekerhető, így ideális utazáshoz vagy mindennapi használathoz. Az erősített csatlakozó fejek megbízható kapcsolatot biztosítanak, és ellenállnak a kopásnak és a húzásnak, ami hozzájárul a kábel hosszú távú megbízhatóságához. Az 1 méteres hosszú iPhone gyorstöltő kábel kényelmes használatot biztosít a mindennapi szituációkban. Megfelelő hosszúságot nyújt, hogy kényelmesen használhasd a készüléked akár töltés közben is, anélkül, hogy közel kellene lenned az aljzathoz. Segítségével megtapasztalhatod a gyors és stabil adatátvitelt. Bármilyen fényképet, videót, zenét vagy más adatot másolnál, ezzel a kábellel gyors és megbízható átvitelre számíthatsz. Ezen kívül kiemelkedő töltési képességgel rendelkezik az Apple készülékek számára, így akár pillanatok alatt fel is töltheted az akkumulátorod. Ha gyors töltőkábelt használsz egy kompatibilis készülékkel, akkor a készülék akkumulátorát a normál idő töredéke alatt töltheted fel teljes kapacitással. Azok számára, akik állandóan úton vannak, és nem engedhetik meg maguknak, hogy órákat várjanak a készülékeik feltöltésére, ez forradalmi.

 

Ha az iPhone-od töltési sebességén szeretnél javítani, akkor itt az ideje, hogy beszerezz egy gyorstöltőt: IDE kattintva beszerezheted prémium iGlass gyorstöltő kábel eszközünket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük