iPhone 13 mini szilikon tok

Ezt várjuk az Apple márciusi eseményén – Minden, amit tudunk (már ha lesz egyáltalán)

Ha egy kicsit kevésbé profi iPhone-od van, mint a tavalyi széria csúcsmodellje, akkor lehet, hogy idén már elgondolkozol valami újdonságon. Ha viszont nem, akkor gondoskodj a védelméről – ha például ez egy mini-modell, akkor itt egy iPhone 13 mini szilikon tok tipp, mielőtt az egyéb Apple újdonságokra térnénk rá:

 

Bár már lehullt a lepel az Apple Vision Pro bemutatójáról, a technológiai óriás még többet tartogat a tarsolyában, és a pletykák egy lehetséges márciusi eseményről szólnak. A találgatások szerint az Apple egy sor új iPad és egy megújult MacBook Air bemutatására készül. De vajon ez egy közelgő márciusi eseményre utal? Nézzük, mit tudunk eddig és csekkold iPhone 13 mini szilikon tok tippünket is, ha inkább iPhone-od védelme izgat és pont ilyen készüléked van.

 

A márciusi esemény hagyománya

A rendszeres eseményeiről ismert Apple-nek hagyománya van abban, hogy márciusban vagy áprilisban tavaszi eseményt tart. Ez a hagyomány gyakran a Mac és iPad frissítésekre irányítja a figyelmet. A korábbi tavaszi események gyors összefoglalója a következőképp alakult:

  • Március 8., 2022: A “Peak Performance” bemutatta az új iPhone SE-t, a Mac Studio-t, a Studio Display-t és még sok mást.
  • 2021. április 20.: A “Spring Loaded” bemutatta a 24 hüvelykes iMacet, az AirTaget, az új iPad Prót és sok mást.
  • 2019. március 25.: Az “It’s show time” a szolgáltatásokra összpontosított, és bemutatta az Apple Cardot, az Apple TV+-t és az Apple Arcade-ot.
  • 2018. március 27: A “Tegyünk egy kirándulást” Chicagóban az oktatásra és az iPadre fókuszált.

 

Lehetséges bejelentések

Ha az Apple valóban megtisztel minket egy márciusi rendezvénnyel, a show sztárja várhatóan az új iPad termékcsalád lesz, amely már gyártásban van az Apple ellátási láncában. Az elmúlt hetek kiterjedt tudósításai az iPad Air és iPad Pro modellek jelentős átalakítására utaltak. Az új iPad Air várhatóan két képernyőméretet kínál majd – 10,9 hüvelykes és 12,9 hüvelykes -, ami eltérést jelent a megszokottól. Az iPad Pro viszont most először OLED képernyőket fog használni, ami vizuális csemegét ígér a felhasználóknak.

Az új iPad Pro mellé az Apple a hírek szerint egy új Magic Keyboardot és Apple Pencilt is készít. Nagy a várakozás ezekre az újításokra, amelyek az iPad-élmény felemelését ígérik.

Az iPadeken túl a technológiai szakmában a szóbeszédek a MacBook Air átdolgozására is utalnak. A Bloomberg szerint az Apple szorgalmasan dolgozik az új 13 és 15 hüvelykes MacBook Air modelleken, amelyeket az M3 chip hajt. Ez azt követően történt, hogy tavaly ősszel debütáltak az első M3-as Macek a MacBook Pro és az iMac frissítései formájában.

 

Színes meglepetések

A színpompás meglepetések hozzáadása az Apple tavaszi hagyományává vált. Az elmúlt években márciusban új színárnyalatokat mutattak be az iPhone-ok számára:

  • Március 2023: Az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus napfényes sárga.
  • 2022. március: Alpesi zöld az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max, zöld az iPhone 13 és az iPhone 13 mini számára.
  • 2021. április: Az iPhone 12 és az iPhone 12 mini számára.

Bár egyelőre bizonytalan, hogy az iPhone 15 kap-e a ciklus közepén színváltozást, az Apple történelmileg ezt egy okos stratégiának tekinti az eladások serkentésére.

 

Globális terjeszkedés a Vision Pro számára

 

A Vision Pro február 2-án debütált az Egyesült Államokban, de a nemzetközi rajongók türelmetlenül várják a bővítésről szóló híreket. Ming-Chi Kuo elemző a júniusi WWDC előtt globális kiadásra utalt, így a márciusi esemény a bejelentés valószínűsíthető platformja.

Minden jel arra mutat, hogy az Apple idén márciusban tart egy eseményt. Az iPad Pro és az iPad Air várható frissítései elég jelentősek ahhoz, hogy megérdemeljenek egy külön erre a célra szánt eseményt. Bár a MacBook Air frissítése talán nem lesz úttörő, az Apple legkelendőbb laptopja mégis a legújabb Apple Silicon chipet használja.

Szerinted az Apple márciusban megtisztel minket egy különleges eseménnyel? Oszd meg gondolataidat az alább hozzászólásokban. A technológiai világ már biztos, hogy a lélegzetét visszafojtva várja, hogy az Apple innovációs történetének egy újabb izgalmas fejezetéhez érkezzen.

 

Köszönjük a figyelmed! Ne csak az újdonságokra gondolj, hanem gondoskodj jelenlegi iPhone-od védelméről is, amihez a webshopon megtalálod iPhone 13 mini szilikon tok vagy minden más modellre való kiegészítőnket is.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük