iphone xs iphone xx rejtelyes fejlemenyek az uj iphone ok korul02-iglass-iphone-uvegfolia

iPhone Xs, iPhone xx?! Rejtélyes fejlemények az új iPhone-ok körül!

Rohamosan közeleg az Apple éves keynote-ja, így egyre sűrűbben jelennek meg az újabb és újabb, az idei iPhone-felhozatal tulajdonságait találgató pletykák is. A várhatóan szeptember 12-i bemutató előtt 2 héttel most az igencsak megbízható Bloomberg adta ki jelentését – az iGlass pedig már el is hozta Nektek az új infómorzsákat!

Azt már réges-rég megjósolták az elemzők, hogy idén 3, edge-to-edge kijelzős, kézmozdulattal irányítható, Face ID-s, Home gomb nélküli iPhone érkezik. Ha lemaradtál, olvasd el ITT nagy 2018-as iPhone-összefoglalónkat, melyben minden érdekes részletet megtudhatsz az idei modellekről!

A Bloomberg friss jelentése megerősíti a pénztárcakímélőbb 6,1-es LCD-kijelzős és az 5,8-as, illetve 6,5-ös OLED-iPhone-ok megjelenését. Meglepő infókat árultak el viszont azok elnevezéséről…

iPhone Xs és Xs Plus?!

A Bloomberg elemzői állítólag az Apple bennfenteseitől tudták meg, hogy 2018-at a vállalat “S évnek” szánja. Ez nem jelent mást, mint hogy az idei iPhone-ok a tavalyi iPhone X-szel megegyező dizájnnal, csupán továbbfejlesztett belsővel és funkciókkal érkeznek.

A 2018-as iPhone-ok nevei nagy találós kérdést okoztak az Apple számára – árulták el az Apple-beli források. Ezt már korábban is sejtettük.

iphone xs iphone xx rejtelyes fejlemenyek az uj iphone ok korul04-iglass-iphone-uvegfolia

Az elemzők szerint az Apple idén több alkalommal is megvariálta a névadási mintát. Egy azonban biztos: egy ponton “iPhone Xs és Xs Plus” néven akarták piacra dohni az OLED-készülékeket, később pedig teljesen elvetették a Plus jelzőt.

Belső vitákat okozott még a három modell egymástól való megkülönböztethetősége is – hiszen a dizájnjuk meglehetősen hasonló lesz. Az Apple állítólag aggódik, hogy a legolcsóbb modell nagyobb lesz, mint az iPhone X közvetlen utódja, az 5,8-as OLED-készülék – ez pedig könnyen megzavarhatja a vásárlókat. Ebből is adódik a feltételezés, hogy a megfizethető, 6,1-es LCD-iPhone-t a színekkel választják majd el drágább társaitól és élénk, az 5C-hez hasonló árnyalatokban dobják piacra.

iphone xs iphone xx rejtelyes fejlemenyek az uj iphone ok korul05-iglass-iphone-uvegfolia

A szintén igencsak megbízható, szinte már tévedhetetlen Apple-elemző, Kuo is kiadta újabb felvetéseit: szerinte a 6,1-es, illetve a 6,5-ös iPhone duál-SIM kártyával, míg az 5,8-as változat egyszeres változattal érkezik. A korábbi pletykákkal ellentétben ő úgy véli, az iPhone-ok 2019 előtt biztosan nem fogják támogatni az Apple Pencil-t. Hozzátette még azt is, hogy az olcsóbb – és talán egyik legjobban várt – LCD-iPhone megjelenése a kijelzővel adódott nehézségek miatt legalább októberre csúszik.

iPhone xx = egy olcsóbb iPhone 7 az SE helyett?

Napvilágot látott a héten egy másik említésre méltó jelentés is. Egy fejlesztő egy “iPhone xx” névre hallgató, eddig meg nem jelent iPhone-ra való utalásra bukkant az Apple egyik forráskódjában. A készülék az iPhone 7 és 7 Plus-ban megtalálható A10 chippel és Touch ID-val rendelkezik – tulajdonképpen tehát annak egy hasonló, csupán olcsóbb gyártású alternatívája lehet.

iphone xs iphone xx rejtelyes fejlemenyek az uj iphone ok korul01-iglass-iphone-uvegfolia

Az iPhone xx mindössze 400$ dollárba (~111 ezer Ft) kerülne és a jelenlegi SE-t váltaná le. Ez már csak azért is lenne meglepő fordulat, mert nem is olyan rég tudtuk meg a szomorú hírt, miszerint a várakozásokkal ellentétben mégsem lesz iPhone SE 2 – legalábbis ebben az évben biztosan.

iphone xs iphone xx rejtelyes fejlemenyek az uj iphone ok korul03-iglass-iphone-uvegfolia

Annyit mindenesetre kijelenthetünk, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is sok-sok kérdés marad, melyek csak a szeptember 12-i bemutatón fognak 100%-os tisztázásra kerülni.

Te mit gondolsz, hogy fogják hívni az idei iPhone-okat? Írd meg kommentben!

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük