Gather Round Wallpaper-iglass-iphone-uvegfolia

Megvan a dátum: ezt várjuk az Apple-től szeptember 12-én!

Az Apple kiküldte a szeptember 12-re, a cupertinoi Steve Jobs Színházba szóló sajtómeghívókat, ez pedig nagy valószínűséggel egyet jelent azzal, hogy megvan a várva-várt őszi keynote, ezzel együtt pedig az új termékek bemutatásának időpontja! Az iGlass-nél most összeszedtük, mikre is számíthatunk az Apple Park-beli rendkívüli eseményen.

megvan a datum ezt varjuk az apple tol szeptember 12 en01-iglass-iphone-uvegfolia

A sajtómeghívók csupán egy sötét arany színű, kör alakú logót és a “Gather round”, azaz a “Gyűljünk körbe” feliratot ábrázolják. Az Apple szokásához híven ugyanis nem árulta el az esemény természetét a meghívókban – az időzítésből és az előzetes jóslatokból kiindulva azonban vehetjük ezt annak a megerősítésének, hogy az éves iPhone-bemutató szeptember második szerdáján kerül megrendezésre.

Új iPhone-ok

megvan a datum ezt varjuk az apple tol szeptember 12 en02-iglass-iphone-uvegfolia

A keynote-ot elsősorban természetesen a vadiúj iPhone-trió miatt várjuk. A három, funkcióikban és dizájnjukban is az iPhone X-hez hasonló modellek a következők:

  • A 2017-es iPhone X közvetlen utódja (iPhone XS?)
  • Ennek egy nagyobb, 6,5-hüvelykes Plus változata (iPhone XS+?)
  • Valamint egy középkategóriás, 6,1-es LCD-kijelzős iPhone (iPhone 9?)

Ezutóbbi több színárnyalatban, akár élénk kékben és narancssárgában is kijöhet. Az új arany szín – amelyre a sajtómeghívó is utalhat – valószínűleg a két prémium OLED-készüléken jelenik majd meg.

Kattints, és olvass el mindent az új, 2018-as iPhone-okról ITT!

Új Apple Watch-ok

A vállalat előreláthatólag az Apple Watch Series 4 modelleiről is lerántja a leplet: ezek vékonyabb kerettel, ezáltal 15%-kal nagyobb kijelzővel és akkumulátorral, valamint új, trendibb külsővel felszerelve érkeznek.

megvan a datum ezt varjuk az apple tol szeptember 12 en05-iglass-iphone-uvegfolia

A nagyobb kijelző teret ad egy megújult, részletesebb számlapnak kör alakú elrendezéssel – erre szintén utalhat a meghívó logója.

A kiszivárgott fotó fényes arany színben ábrázolja az Apple Watch-ot, így nem lenne meglepő, ha az iPhone XS-hez és az esemény tematikájához illeszkedve az okosórából is megjelenne az új színváltozat.

Új iPad Pro-k

megvan a datum ezt varjuk az apple tol szeptember 12 en06-iglass-iphone-uvegfolia

Régóta pletykálják azt is, hogy az Apple idén két új frissített, vékonyabb keretes, Face ID-s, az iPhone X-re hajazó külsejű iPad Pro-val áll elő – 11 és 12,9-hüvelykes méretekben.

A ma előbukkant koncepcióképeken nemcsak a Home-gomb és a Jack-csatlakozó hiánya, hanem az iPhone 4-hez hasonló, sarkított szélek is feltűnnek a jelenlegi, kerekített formák helyett. Érdemes lehet még megemlíteni a készülék tetején és alján futó két különálló antennacsíkot a mostani folyamatos vonal helyett.

megvan a datum ezt varjuk az apple tol szeptember 12 en07-iglass-iphone-uvegfolia

És ami még jöhet…

A szeptember 12-i keynote-ra várjuk a réges-rég beharangozott AirPower vezeték nélküli töltőállomás megjelenését is. Szó esett továbbá új AirPods-ról is, bár az elemzők egyelőre vitatják, hogy ez méf idén vagy csak a jövő év elején kerül-e bemutatásra.

megvan a datum ezt varjuk az apple tol szeptember 12 en03-iglass-iphone-uvegfolia

A legnagyobb kérdőjelek között első helyen szerepelnek a felújított Mac számítógépek. Az iMac és a 12-colos MacBook-ok éves rutinfrissítéseinek kiegészítéseként ugyanis szóba került például egy alacsonyabb árkategóriás, 13-colos MacBook Air és a Mac mini utódja is.

Az Apple továbbá bepillantást engedhet az olcsóbb HomePod-ba és az újratervezett Mac Pro-ba, melyeket 2019-re jósolnak.

Ami pedig a szoftvereket illeti, valószínűleg most jön ki hivatalosan az iOS 12, a macOS Mojave, valamint a többi, 2018-as operációs rendszerfrissítés is.

Olvasd el ITT, milyen újdonságok várhatók az iOS 12-ben!

megvan a datum ezt varjuk az apple tol szeptember 12 en04-iglass-iphone-uvegfolia

Az Apple természetesen mindig képes meglepni minket, de bármire is készüljenek: alig több, mint egy hét múlva végre mindenre választ kapunk.

Te melyik újdonság miatt várod legjobban a bemutatót? Írd meg kommentben!

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük