iphone 15 szilikon tok

Jöhet a Product(RED) piros verzió az iPhone 15-ből is (Mi már azt is tudjuk, melyik hozzá a tökéletes iPhone 15 szilikon tok)

Ha Te pont egy iPhone 15-öt szeretnél, de a hír hallatán megvárnád a piros változatot, akkor tudunk is hozzáillő piros, vagy a színt megmutató gyönyörű iPhone 15 szilikon tok kiegészítőket is:

 

Úgy tűnik, hogy az Apple idén eltérhet a szokásos, ciklusközi iPhone-színfrissítésektől, ami spekulációkat vált ki a rajongók körében. Azonban egy érdekes teaser, amelyet nemrég a hivatalos (RED) fiók tett közzé a Twitteren, azt sugallja, hogy az Apple egy piros meglepetést tartogathat számunkra. Nézzük is meg, ha pedig tökéletes kiegészítőt keresel meglévő vagy jövőbeli iPhone 15 készülékedhez, akkor ne feledkezz meg iPhone 15 szilikon tok választékunkról sem, melyek között piros, vagy a készülék színét kiemelő átlátszó MagSafe tokokat is találsz.

A teaser egy feltűnő képet mutat egy piros iPhone-ról, amelyet egy tálca fánk fölött tartanak, a következő szlogennel kísérve: „Have an Apple before your donut”. Bár a fotó alapján nehéz megállapítani a pontos modellt, sokan azt találgatják, hogy ez az iPhone 15 (PRODUCT)RED változata lehet, amely idén feltűnően hiányzott a kínálatból. Alternatívaként egyszerűen egy iPhone 14 is lehet, amely még mindig kapható (PRODUCT)RED változatban, bár ez a forgatókönyv kevésbé tűnik valószínűnek.

Az intrikát tovább növeli a teaser időzítése, mivel 2024. június 7-e egybeesik a Nemzeti Fánk Napjával, közvetlenül az Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) kezdete előtt. Ez a (RED) által ügyesen megalkotott poszt egy plusz réteg várakozást és szeszélyt ad az Apple termékmegjelenései körüli spekulációkhoz.

Az Apple és a (RED) együttműködése 2006-ra nyúlik vissza, amikor is az Apple piacra dobta a második generációs iPod nano különleges kiadását, amely az ikonikus PRODUCT(RED) kivitelben készült. Azóta az Apple több mint 270 millió dollárt gyűjtött össze a Globális Alap számára a HIV/AIDS és a fejlődő országokban tapasztalható kapcsolódó egészségügyi válságok leküzdésére, beleértve az elmúlt években a COVID-19 elleni küzdelemhez való hozzájárulást is.

A (PRODUCT)RED termékcsalád azóta számos Apple-termékre, köztük iPodokra, iPhone-okra és kiegészítőkre, például tokokra és óraszíjakra is kiterjedt. Míg a (PRODUCT)RED iPhone 2017-ben debütált az iPhone 7 szériával, az iPhone-ok későbbi generációi továbbra is kínálták ezt az élénk színválasztékot, egészen addig, amíg tavaly az iPhone 15 termékcsaládból való hiánya szemöldököt nem vetett.

A kihagyás okát illetően sok a találgatás, egyesek az Apple által az iPhone 15 modellek esetében alkalmazott új, színnel bevont üvegtechnikának tulajdonítják. A feltételezések szerint ezek a technikák nem voltak alkalmasak a (PRODUCT)RED kiadáshoz társított gazdag és mélyvörös árnyalat előállítására. Mivel azonban a pletykák szerint az Apple ezeket a technikákat az egész iPhone 16-os termékcsaládban alkalmazhatja, hihető, hogy a vállalat leküzdötte ezeket a kihívásokat, és arra készül, hogy az iPhone 15 modellel újra bemutassa a (PRODUCT)RED iPhone-t, potenciálisan bemutatva a színtechnológiában elért fejlődését.

Az Apple nyilvánosságra hozta, hogy május 7-én, egy hónappal a június 10-re tervezett WWDC 2024 előtt, „Let Loose” címmel virtuális eseményt tervez tartani. Bár az eseményen várhatóan elsősorban az iPad és az Apple Pencil kerül majd előtérbe, a vibráló képek és marketinganyagok finoman utalhatnak az iPhone 15 új színválasztékának lehetséges bemutatására.

Még ha az Apple tartózkodik is attól, hogy a „Let Loose” eseményen további, a ciklus közepén megjelenő színeket jelentsen be az iPhone 15 számára, akkor is fennáll a lehetősége annak, hogy a WWDC 2024-en ilyen bejelentéseket tegyen. Bár a WWDC hagyományosan a szoftverfrissítésekre összpontosít, az Apple alkalmanként kihasználta a platformot a hardverfejlesztések bemutatására is.

Mivel az idei WWDC-n várhatóan jelentős iOS 18-at mutatnak be, nem lehet kizárni, hogy az iPhone 15 új iterációját PRODUCT(RED) vagy más magával ragadó árnyalatban mutatják be. Egy ilyen lépés tovább fokozhatná az iOS 18 iránti várakozást a fogyasztók körében.

Neked bejönne?

 

Köszönjük a figyelmed! Ha pont ebben az új színben szeretnéd majd az iPhone 15-öt vagy már be is szereztél egy másikat, akkor ne feledkezz meg iPhone 15 szilikon tok kiegészítődről sem, amit természetesen megtalálsz a webshopon.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük