iPhone 15 Plus üvegfólia

Kisebb kijelzővel érkezhet az iPhone 17 Plus (Ha Te most vettél egy nagy képernyős iPhone-t, azért mutatunk egy iPhone 15 Plus üvegfólia kiegészítőt is)

Épp most váltottál egy nagyobb kijelzős iPhone-ra? Az iGlass iPhone 15 Plus üvegfólia már elérhető! Védd meg most vele prémium befektetésedet, ha ezt a készüléket választottad:

 

Igen-igen… bár az iPhone 16-os pletykák egyelőre még csak kavarognak, sosem lehet elég korán kezdeni a találgatásokat arról, hogy mit is kínálhat az iPhone 17 2025-ben. Nemrégiben Ross Young, a kijelzőipar elismert szakértője a Twitteren osztotta meg érdekes meglátásait az „iPhone 17 Plus” lehetséges jellemzőiről. Nézzük, mit is tudtunk meg és ha Te már elkötelezted magad egy Plus készülék mellé, akkor ne feledkezz meg iPhone 15 Plus üvegfólia kiegészítődről sem, amit fentebb belinkeltünk.

Young forrásai szerint az iPhone 17 Plus várhatóan valamivel kisebb képernyővel rendelkezik majd, mint a jelenlegi iPhone 15 Plus, amely nagyvonalú 6.7 hüvelykes kijelzővel büszkélkedhet. Young azonban nem pontosította az iPhone 17 Plus pontos képernyőméretét, így a rajongóknak csak a lehetőségeken kell töprengeniük.

Ez a pletykált módosítás eltérést jelenthet az Apple közelmúltbeli trendjétől, miszerint az iPhone Plus modelleket ugyanolyan méretű képernyőkkel szereli fel, mint Pro Max társaikat. Ha ezek a jelentések igaznak bizonyulnak, akkor az iPhone 17 Plus képernyőméretének csökkentésére vonatkozó döntés célja az lehet, hogy egyértelműbb különbséget tegyen az iPhone 17 Pro Max és az iPhone 17 Pro Max között.

Érdekes módon úgy tűnik, hogy az Apple ennek a megkülönböztetésnek az alapjait az iPhone 16 Pro Max képernyőméretének esetleges megnövelésével teremti meg. Tavaly Young utalt arra, hogy az Apple 6,3 és 6,9 hüvelykes kijelzőket tervez bevezetni az iPhone 16 Pro és Pro Max esetében. Eközben az iPhone 16 és iPhone 16 Plus modellek várhatóan megtartják az iPhone 15 elődök 6,1 és 6,7 hüvelykes kijelzőit.

A jobb áttekinthetőség érdekében itt látható a jelenlegi iPhone 15 modellcsalád képernyőméreteinek, valamint az iPhone 16 és iPhone 17 modellek tervezett méreteinek bontása. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy ezek a specifikációk még változhatnak a szeptemberi várható megjelenési dátumig, különösen az Apple termékfejlesztési ciklusának állandóan változó jellegét figyelembe véve:

 

iPhone 15

iPhone 15: 6,1 hüvelykes kijelző
iPhone 15 Plus: 6,7 hüvelykes kijelző
iPhone 15 Pro: 6,1 hüvelykes kijelző
iPhone 15 Pro Max: 6,7 hüvelykes kijelző

iPhone 16

iPhone 16: 6,1 hüvelykes kijelző
iPhone 16 Plus: 6,7 hüvelykes kijelző
iPhone 16 Pro: 6,3 hüvelykes kijelző
iPhone 16 Pro Max: 6,9 hüvelykes kijelző

iPhone 17

iPhone 17: 6,1 hüvelykes kijelző
iPhone 17 Plus: 6,7 hüvelyknél kisebb kijelző
iPhone 17 Pro: 6,3 hüvelykes kijelző
iPhone 17 Pro Max: 6,9 hüvelykes kijelző

Young pályafutásának megvitatása során érdemes megjegyezni a pontosságát a múltbeli kijelzővel kapcsolatos előrejelzésekben. 2023 márciusában helyesen jósolta meg egy új, 15 hüvelykes, M2-vel szerelt MacBook Air érkezését, ami végül a 15 hüvelykes kijelzőpanelek gyártásának megkezdésével meg is valósult. Bár a MacBook Air megjelenésének időzítése kissé eltért a 2023. júniusi debütálással, Young előrelátása a fejlesztéssel kapcsolatban telitalálat volt.

Ha Te nem szeretnél 2025-ig várni egy Plus méretű iPhone vásárlásával, akkor az iPhone 15 Plus (amihez már az iPhone 15 plus üvegfólia is kapható!) tökéletes, ha nagyobb képernyőre vágysz: a maga 6,7 hüvelykes kijelzőjével ugyanazt a felbontást és pixelsűrűséget nyújtja, mint a jóval drágább iPhone 15 Pro Max. Mivel mindössze 100 dollárral kerül többe, mint a normál iPhone 15, ez azt jelenti, hogy nem kell egy csomó pénzt költened csak azért, hogy az Apple legnagyobb iPhone-ját megszerezd. A nagyobb méret azt is jelenti, hogy az Apple nagyobb akkumulátort tudott belepakolni, ami 4-6 órával több videolejátszást és 20 órával több egyenes hanglejátszást biztosít a kisebb testvéréhez képest. A nagyobb és erősebb akkumulátoron kívül az iPhone 15 Plus megegyezik a 6,1 hüvelykes iPhone 15-tel. Ugyanazokban a színekben kapható, és ugyanazokkal a kamerákkal, A16 Bionic chippel, valamint a fent felsorolt összes többi előnyével és hátrányával rendelkezik.

Te milyen véleményen vagy: legyen az iPhone-ok kijelzője minél kisebb, vagy minél nagyobb?

 

Köszönjük a figyelmed! Ha Te épp a tavalyi széria nagy képernyős tagját választottad, nézd meg a webshopon mellé új iPhone 15 Plus üvegfólia és tok kiegészítőinket is.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük