iphone 15 plus magsafe tok

Hoppá: Kiszivároghatott a végleges iPhone 16 kamera-dizájn

Nem vártál az iPhone 16-ig? Ha inkább a tavalyi széria valamelyik tagját szerezted be, akkor a jó hír, hogy már kaphatók iPhone 15 Plus MagSafe tok és egyéb iPhone 15 kiegészítőink:

 

A közelmúltban kiszivárgott egy kép, amely állítólag a közelgő iPhone 16 kameramodulja – ez nem meglepő módon izgalmat és vitákat váltott ki a technológiai közösségben. A képet a mostanában sokszor emlegetett kiszivárogtató, Majin Bu osztotta meg az “X” (korábban Twitter) közösségi hálózaton, és azt sugallja, hogy az Apple az iPhone 12-re emlékeztető kameraelrendezést újragondolja az idei standard iPhone-modellek esetében. Most beszámolunk a legújabb fejleményekről, de bemutatunk egy iPhone 15 Plus Magsafe tok opciót is azoknak, akik már pont mostanában váltottak készüléket.

A kiszivárgott kép függőleges, tandem elrendezést mutat a széles és ultraszéles lencsék számára, ami eltérést jelez az iPhone 13-mal bevezetett átlós elrendezéstől. Bár a kiszivárogtató megbízhatósága találatok és hibák keveréke volt, a MacRumors azt állítja, hogy iparági forrásai révén függetlenül ellenőrizte az alkatrész hitelességét. Ráadásul a kiszivárgott kép egybevág a különböző forrásokból keringő információkkal, amelyek az iPhone 13 átlós eltolódása előtt az iPhone-okban használt eredeti, függőlegesen egymásra helyezett kameraelrendezéshez való visszatérést jelzik.

 

iphone 15 plus magsafe tok

 

Az iPhone X eredetileg a függőleges kamerakialakítást vezette be, eltérve a kétkamerás iPhone 7 Plus és iPhone 8 Plus modellekben látott vízszintes elrendezéstől. Az iPhone X azonban téglalap alakú, pillér alakú kameradudorral rendelkezett. A négyzet alakú kamerasorozat, a ma elterjedt dizájnszabvány az iPhone 11 modellel debütált.

Az Apple döntésének okait, hogy az iPhone 13 esetében az átlós elrendezést alkalmazza, soha nem közölték kifejezetten. Feltételezték, hogy belső hardveres változtatások, valószínűleg az elsődleges kamera új, szenzoreltolásos optikai képstabilizátorával (OIS) kapcsolatban, tették szükségessé a váltást.

Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max finom változást vezetett be a lencsék pozíciójában. Bár nem látszik azonnal, a telefotó és az ultraszéles látószögű kamera helyet cserélt. Bár egyesek szerint ez a kiigazítás az iPhone 15 Pro Max új, 5X tetraprizmás lencséjének köszönhetően történt, nem biztos, hogy ez volt az egyetlen ok.

Meglepő lépésként az Apple szeptemberben bemutatta a térbeli videófelvételt az iPhone 15 Pro termékcsaládhoz. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 3D-s videókat rögzítsenek, amelyeket a Vision Pro-n teljes, magával ragadó részletességgel lehet megtapasztalni. A Spatial Video Recording a fő (széles) és az ultraszéles lencséket használja, amelyek stratégiailag úgy vannak elhelyezve, hogy a 3D-s videó összeállításához szükséges részletességet rögzítsék, amikor az iPhone-t tájkép módban tartják.

Felmerül a spekuláció, hogy az Apple esetleg kiterjeszti ezt a funkciót az iPhone 16-ra, így szélesebb felhasználói kör számára teszi lehetővé a Spatial Video Recordingot. Bár e pletykák pontossága továbbra is bizonytalan, a Spatial Video képességek hozzáadása a megfizethetőbb iPhone modellekhez illeszkedik ahhoz a trendhez, hogy a fejlett funkciókat szélesebb közönség számára tegyék elérhetővé.

Lényeges megjegyezni, hogy ezek a spekulációk a bizonytalanság birodalmában alapulnak. Még ha a lencse átrendezéséről szóló pletykák igaznak is bizonyulnak, az Apple-nek más motivációi is lehetnek a váltás mögött. A technológiai közösség továbbra is kíváncsian várja a hivatalos bejelentéseket és betekintést az Apple iPhone 16 tervezési döntéseibe. Végül a kilátás, hogy a térbeli videofelvétel az iPhone-ok széles skáláján alapfelszereltséggé válik, egy izgalmas réteggel bővíti az Apple innovatív technológiáinak folyamatos fejlődését.

 

Köszönjük a figyelmed! Ha nem szeretnél az iPhone 16-ig várni és pont nemrég frissítettél, akkor nézd meg iPhone 15 Plus Magsafe tok és más újdonságainkat is a webshopon.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük