iPhone 15 Pro Max üvegfólia

Az Apple már el is hozta a megoldást az iPhone 15 túlmelegedési botrányára

Ha a legmagasabb kategóriás idei modellt szemelted ki, akkor a jó hír, hogy már kapható az iPhone 15 Pro Max üvegfólia kiegészítőnk is értékes befektetésed védelméhez:

 

Nemrég beszámoltunk róla, hogy az iPhone 15 idén szó szerint a legforróbb termékre sikeredett, az első vásárlók ugyanis szokatlan túlmelegedési problémákra lettek figyelmesek. Ahogy azonban meg is jósoltuk, az Apple gyorsan megoldással állt elő: szerdán kiadta az iOS 17.0.3-at, amely tartalmazza a probléma javítását. “Ez a frissítés fontos hibajavításokat, biztonsági frissítéseket biztosít, és orvosol egy olyan problémát, amely miatt az iPhone a vártnál melegebben futhat” – olvasható a szoftver leírásában. Erre tehát már nem lesz gondod, ráadásul az iPhone 15 Pro Max üvegfólia kiegészítőnk is megjelent, úgyhogy a kijelződ betörésének megelőzésére sem.

A hétvégén az Apple megerősítette a közösségi médiában megjelent jelentéseket, amelyek szerint az új iPhone-ok hajlamosak tőlmelegedni. Az Apple szerint a probléma egyes nem megfelelően konfigurált alkalmazások, az iOS-ben található hibák és a várható beállítási időszak kombinációja, amely extra feldolgozási és hőtermelődést igényel.

A szerdai frissítés az iOS, az iPhone operációs rendszerének problémáit orvosolja. Az alkalmazásfejlesztők is frissítéseket tolnak ki javításokkal az alkalmazásaikhoz. Az Apple szerint a hőprobléma nem függ össze a magasabb kategóriás Pro modellek új titán- és alumíniumkeret-kialakításával, és azt is elmondta, hogy az új telefonok USB-C töltőportjával sincs összefüggésben.

Az Apple honlapja szerint minden iPhone tulajdonos melegebbnek érezheti a készüléket, amikor biztonsági mentésből állítják vissza, amikor vezeték nélkül töltik, amikor grafikailag nehéz alkalmazásokat vagy játékokat használnak, vagy amikor kiváló minőségű videót streamelnek. Az Apple szerint az iPhone-ok biztonságosan használhatók, hacsak nem jelenik meg rajtuk kifejezett hőmérsékleti figyelmeztetés.

Az Apple továbbá bejelentette, hogy egy hibát találtak az iOS 17 szoftverben, amely néhány felhasználót érint, és amelyet egy későbbi szoftverfrissítés során javítanak. Emellett az Apple azt is megjegyezte, hogy néhány harmadik féltől származó alkalmazás frissítése túlterheli a rendszert, és ez is hozzájárulhatott a túlmelegedéshez:

 

Találtunk egy hibát az iOS 17-ben is, amely néhány felhasználót érint, és amelyet egy szoftverfrissítéssel orvosolni fogunk. Egy másik probléma a harmadik féltől származó alkalmazások néhány közelmúltbeli frissítésével kapcsolatos, amelyek a rendszer túlterhelését okozzák. Ezekkel az alkalmazásfejlesztőkkel együtt dolgozunk a javításokon, amelyek bevezetése folyamatban van.

 

– nyilatkoztatta ki az Apple még a frissítés kiadása előtt.

 

Nos, most hogy itt a frissítés, nálunk pedig az összes szükséges kiegészítő a védelemhez, semmi akadálya az új Pro iPhone-ok kiélvezésének. Mert ugye korábban még arról is szó volt, hogy a Pro Max a szokásosnál törékenyebb

Az iPhone 15 Pro Max üvegfólia karcálló és ütésálló tulajdonságokkal rendelkezik, így védelmet nyújt a mindennapi használat során előforduló sérülések ellen. Emellett a speciális bevonat megakadályozza az ujjlenyomatok és a zsíros foltok kialakulását a kijelzőn. Az üvegfólia könnyen felhelyezhető és eltávolítható, és nem hagy maradandó nyomot a készülék kijelzőjén. Az iGlass az iPhone 15 Pro Max üvegfóliával a készülék tulajdonosainak lehetőséget kínál arra, hogy a legújabb technológiát és a legmagasabb védelmet egyesítve élvezhessék az Apple új csúcstechnológiás készülékét. Az iPhone 15 Pro Max egy lenyűgöző készülék, amely számos újítással és fejlesztéssel rendelkezik. Az Apple pedig tehát válaszolt a felmerült túlmelegedési problémákra, és kijelentette, hogy ezek csak átmeneti jelenségek, amelyeket szoftverfrissítéssel orvosolnak. Az iPhone 15 Pro Max üvegfólia pedig kiváló védelmet nyújt a készülék számára, megőrizve annak esztétikáját és értékét.

Ha Te is ezt a szuper értékes készüléket választod, akkor gondoskodj a legmagasabb szintű védelemről is és válaszd az iGlass iPhone 15 Pro Max üvegfólia kiegészítőt, ami már kapható a webshopon.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük