iphone 15 pro max szilikon tok

Másodpercek alatt ripityára tört az iPhone 15 Pro Max hátlapja egy törésteszten (hát, kell az az iPhone 15 Pro Max szilikon tok)

Ha már a cím is meggyőzött, hogy Neked bizony kell az iPhone 15 Pro Max szilikon tok, hogy ezt elkerüld, akkor itt már be is szerezheted:

 

Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max teljesen új vázszerkezetet kaptak, amely az Apple szerint 5-ös minőségű titánból készült. Egy videón látható drop teszt azonban már fel is vetette az első kérdéseket ezen új kialakítás tartósságával kapcsolatban, különösen az új, ívelt élekre fogva a problémát. JerryRigEverything közzétette az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max éves tartóssági tesztjét, és van néhány aggálya… Nézzük is meg a videót, de ha már most aggódsz, akkor itt az ideje egy iPhone 15 Pro Max szilikon tok kiegészítőt is megrendelned. Mostmár megnézheted az eredményt, ha még nem vagy meggyőződve róla.

JerryRigEverything az iPhone 15 Pro Max-ot ugyanolyan tartóssági tesztnek vetette alá, mint amilyet más telefonoknak ad, és bár elsőre ígéretesnek tűnt, a tesztje egy kritikus hibát mutatott ki a telefonnal kapcsolatban.

A tartóssági teszt során megnézhetjük, ahogy az új 5. fokozatú titániumot karcolásos, melegítési, csiszolópapírral végzett teszteknek vetik alá. Ahogyan az várható volt, a titán valóban karcolódik, ha kést fogunk rá (jó, azért reméljük, ilyet senki nem csinál). A matt hátlapi üveg azonban azért sokkal karcállóbb.

A kijelző is elég jól vizsgázott a karcolásos tesztek során, akárcsak az iPhone 15 Pro hátlapján található három kamerafedél. A dolgok azonban itt kezdenek izgalmassá – vagy inkább aggasztóvá – válni…

“Itt az ideje, hogy megnézzük, vajon az új kevert alumínium-titán oltású hibrid szerkezet veszélyezteti-e az iPhone 15 Pro Max szerkezeti integritását” – mondja JerryRigEverything, miközben elkezd nyomást gyakorolni a készülékre. Néhány másodpercen belül egy csattanást hall, és a hátsó üveg teljesen összetört.

“Erre nem számítottam” – mondja. “Már vagy 11 éve nézitek, ahogyan az okostelefonok tartóssági tesztelését végzem, és a legtöbb telefon nem törik el. Az iPhone-ok különösen nem törnek el, nagyjából soha. És az iPhone 15 Pro Max törése abnormálisan gyors volt.”

 

Tehát mi történt? Egy kritikus hiba akkor derült ki, amikor JerryRigEverything úgy döntött, hogy csak a kezével hajlítja a telefont, hogy megnézze, hogyan működik. És bár maga a telefon nem adta meg magát, a hátsó üveg szinte azonnal összetört. Alig egy másodperc múlva, miután nyomást gyakorolt a telefon hátlapjára, az üveg meghajlott. Bár ez nem befolyásolja magának az iPhone 15 Pro Max készüléknek a működését, nem túl jó, hogy egy vadonatúj telefon ilyen könnyen meghajlik, és ez eléggé praktikusan szimulálja a telefon alá helyezendő nyomást.

Belsőleg az iPhone 15 Pro Max túlélte a tesztet. A készülék képernyője és kerete is sértetlenül megmaradt. Csak a hátsó üveg az, ami megadja magát a nyomásnak. A JerryRigEverything úgy véli, hogy ez annak köszönhető, hogy a titánnak ötször akkora a szakítószilárdsága, mint az alumíniumnak, ami miatt az üveg hátlap nem képes ellenállni még kis mennyiségű nyomásnak és hajlításnak sem.

A videót ITT tudod megnézni a YouTube-on, hogy a saját szemeddel is láthasd mindezt.

Az okostelefonok tartóssá tételének megtalálása ugyanolyan prioritás volt a gyártók számára, mint a teljesítmény javítása az évek során, és az Apple arról ismert, hogy előrelépéseket tett ezen a területen. Összeségében, valamennyire az Apple telefonok bírják a strapát. Még ha a képernyő itt-ott meg is repedezik, és végül leejtik, a legtöbb iPhone akkor is működik, ha a készüléket megpróbáltatásoknak teszik ki.

Ez akkor most azt jelenti, hogy az iPhone 15 Pro Max rossz telefon? Nem, számos prémium funkció bizonyítja, hogy megéri az árát. Azonban a borsos befektetés védelméről muszáj gondoskodnunk például egy megfelelően védő iPhone 15 Pro Max tok kiegészítővel, amit ez az eredmény sokszorosan alátámaszt. Szerencsére ezt nem kell sokáig keresgélned, gondoltunk rá mi…

 

Köszönjük a figyelmed! Ha Te megúsznád az ilyen drága baleseteket, akkor szerezd be iPhone 15 Pro Max szilikon tok kiegészítőnket, ami már kapható a Tokok menüben.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük