iphone 15 pro max üvegfólia

Újabb iPhone 15 infómorzsák: Ultra elnevezés, fonott USB-C kábel és más (vajon iPhone 15 Pro Max üvegfólia vagy iPhone 15 Ultra üvegfólia lesz a következő top termékünk neve?)

Mindjárt itt az iPhone 15 (és az iGlass iPhone 15 Pro Max üvegfólia, többek között), pontosabban már csak 3 hét választ el minket a megjelenéstől. Ahogy azonban az Apple-t ismerjük, 3 hét még rengeteg idő, hogy megannyi pletyka kapjon szárnyra. Most újabbak jelentek meg az iPhone 15 elnevezéséről, és egy fonott USB-C kábelről. Nos, hogy ebből mi lesz az igaz, az hamarosan kiderül, és mi is kíváncsian várjuk, hogy a legmenőbb iGlass termék idén az iPhone 15 Pro Max üvegfólia vagy az Ultrához készült változat lesz-e…

Először is egy rövid összefoglaló azoknak, akik nem figyeltek az elmúlt hónapok során (bár annyira ettől visszhangzik minden, hogy ehhez kb. egy barlangban kellene élni): az már szinte biztos, hogy az Apple az iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékekkel kezdődően USB-C-re cseréli a Lightning töltőportot. Az USB-C először a 2015-ös Retina MacBookban jelent meg az Apple hardvereken. Mostanra az USB-C minden Macen és új iPaden megtalálható. Az új iPhone-ok már évek óta USB-C töltést használnak a hálózati adapter oldalán. Az iPhone 15-ös termékcsaládtól kezdve az Apple lezárja az évtizedes Lightning töltést a készülék végén. Az EU a “hibás”, vagy inkább nekik mondhatunk mindezért köszönetet, ugyanis az egész egy szabályozás miatt történik.

A hétvégén újdonságként robbant be egy állítólagos szivárgás, amely azt állítja, hogy USB-C-ről USB-C-re csatlakozó töltőkábeleket mutat, amelyek feltehetően az iPhone 15-ös termékcsaláddal együtt jönnek majd a dobozban. A korábbi, dobozban mellékelt töltőkábelekkel ellentétben ezek az iPhone USB-C kábelek fonottak és színre illeszkedőek lesznek.

 

iphone 15 pro max üvegfólia

 

Az Apple már most is fonott töltőkábeleket mellékel a Mac-kiegészítőkhöz és az Apple Watch Ultra-hoz, sőt, a MacBook Air is ilyen, színben illeszkedő fonott kábeleket használ. A jelek arra utalnak, hogy az iPhone 15 vonal is csatlakozik a hagyományhoz. A MacRumors Kosutamira hivatkozva közli a színben illeszkedő részleteket: fehér, fekete, sárga, lila és narancssárga (rózsaszín?), valamint a Pro modellekhez készült változatok. Nos, hogy milyen kiegészítőket ad majd az Apple a dobozban, azt egyelőre nem tudjuk biztosan, de mi biztosan készülünk olyan menő iGlass termékekkel, mint például az iPhone 15 Pro Max üvegfólia.

 

iPhone Ultra elnevezés

 

Na de van itt még valami, ami talán még izgalmasabb. Emlékszel arra a pletykára, hogy az Apple iPhone Ultra-t fog készíteni? Andrew O’Hara úgy hallotta, hogy az iPhone 15 Pro Max valójában az iPhone 15 Ultra lehet. Ő 80%-ban biztos benne… hát, mi már eldönteni sem merjük, hogy iPhone 15 Pro Max üvegfólia vagy inkább Ultra üvegfólia lesz majd a következő iGlass termék.

Bár az Ultra elnevezést az iPhone 16 szériához jósolták, és az ultra név egy olyan készülékhez hivatott csatlakozni, amely magasabb kategóriájú, mint a legmagasabb kategóriás iPhone Pro Max. De az alapján, amit eddig tudni vélünk a 15-ös szériáról, végülis mi lehet még ultrább, mint a titánból készült akciógombos készülék, fonott töltőkábellel? Mondjuk ennyi erővel a sima iPhone 15 Pro is Ultra lehet.

Ha már Te sem tudod követni ezt a rengeteg (ultra-sok) infót, akkor a jó hír az, hogy hamarosan, szeptember 12-én minden eldől. Ekkor tartja ugyanis az Apple várhatóan az iPhone 15 és az Apple Watch Series 9/Ultra 2 eseményt, ahol lehull a lepel az égető kérdésekről. És hamarosan jön velük az iPhone 15 Pro Max üvegfólia is, vagy bármi is legyen a neve… mi már alig várjuk!

Tippeld meg, szerinted iPhone 15 Pro Max jön, vagy iPhone 15 Ultra? Esetleg más-mást takar a két dolog, és mindkettő jön idén?

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük