iphone 14 plus tok

Nagy iPhone 15 Pro keresletre számít az Apple

Idén még nem tervezel iPhone-t váltani? Akkor mindenképp gondoskodj például egy iPhone 14 Plus tok beszerzéséről, hogy jelenlegi iPhone-od még jó sokáig bírja:

 

Az Apple már szorgosan az iPhone 15 termékcsaládot készíti elő az őszi megjelenésre. A kijelző ellátási lánc elemzése alapján úgy tűnik, hogy az Apple idén különösen nagy sikerre készül. A DSCC által közzétett új kutatás szerint az iPhone 15 panelrendelések 2023 júniusában “várhatóan 100%-kal magasabbak lesznek”, mint az iPhone 14 rendelések az előző év azonos időszakában. Ha más nem is, ez pozitív jel az idei kínálat szempontjából az egy évvel ezelőttihez képest. Nézd meg, mire számítunk és szerezd be iPhone 14 Plus tok kiegészítőnket is, ha Te pont sikeresen lecsaptál a tavalyi széria valamely tagjára.

A DSCC az iPhone Pro modellek kijelzőinek nagyobb százalékát látja a 15-ös sorozathoz rendelt kijelzőkből, mint az egy évvel ezelőtti 14-es sorozathoz képest.

 

“Az iPhone 15 széria panelszállításainak jelenlegi összetételével a Pro modellek 58%-os részesedést képviselnek, szemben az iPhone 14 Pro modellek 43%-os részesedésével a június-júliusi időszakban” – jelenti a DSCC.

 

Június folyamán a DSCC az iPhone 14-es sorozatú panelek szállításában is 22%-os visszaesést tapasztal az iPhone 13-as sorozatú panelek szállításához képest az előző évhez képest.

Az iPhone 15 Pro megrendelésekre fektetett hangsúly azt tükrözi, hogy az Apple-nek a tavaly őszi bevezetés után az iPhone 14 Pro-val kapcsolatban korrekciót kellett végrehajtania. Az iPhone 14 Pro iránti kereslet a bevezetéskor állítólag jóval meghaladta az Apple várakozásait. Az Apple-nek tavaly az iPhone 14 Plus-t is figyelembe kellett vennie. Ez a korábbi évekhez képest alacsonyabb árat jelentett a nagyobb kijelzőért. Ilyen változás várhatóan nem ismétlődik meg az iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max termékcsaláddal (de ha Te épp erre csaptál le, akkor ne feledkezz meg az iPhone 14 Plus tok kiegészítődről sem).

 

Mikor jelenik meg az iPhone 15 széria?

Az Apple várhatóan idén egy teljesen új iPhone-családdal jelentkezik szeptemberben, amely az iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max modelleket tartalmazza majd. Az iPhone-kiadási ütemterv az elmúlt hét évben abszolút következetes volt. Az iPhone X mutatott csupán figyelemre méltó kiugrást 2017-ben, akárcsak az iPhone 12 termékcsalád, amelyet a COVID-19 késések befolyásoltak. Az iPhone minden évben az Apple legfontosabb termékmegjelenése. Ez azt jelenti, hogy a vállalat az iPhone 15 gyártását minden más termékével szemben előnyben részesíti. Ha bármilyen ellátási láncbeli kihívás vagy fennakadás merülne fel, az Apple előbb késleltetne más termékeket, mint az iPhone 15 megjelenési dátumát.

 

Milyen újdonságokra számítunk az iPhone 15 szériában?

Gyors felfrissítésként elmondjuk, hogy idén milyen számos különböző változásra, újításra számítunk az iPhone 15 termékcsaláddal kapcsolatban. Íme egy rövid összefoglaló:

  • USB-C csatlakozó jön a töltéshez minden modellnél – ha minden igaz.
  • Vékonyabb keret jön a teljes termékcsaládban.
  • A Dinamikus sziget (a notch-ot felváltó bevágás) az iPhone 15-re és az iPhone 15 Plus-ra is kiterjed.
  • Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max új titánium kivitelben lesznek elérhetők, amely az Apple Watch Ultra mintáját követi.
  • Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max várhatóan új, 3 nm-es gyártási eljárással készült A17 Bionic chipet használ majd. Ez lesz az első alkalom, hogy az Apple 3 nm-es gyártást alkalmaz a chipeknél, ami nagyobb teljesítményt és jobb hatékonyságot eredményez.
  • Az iPhone 15 Pro Max periszkóplencsével rendelkezik majd a hátlapi kamera jobb optikai zoomjának érdekében.

 

Figyelj minket, mert folyamatosan beszámolunk majd a közelgő iPhone 15 szériában várható újításokról. Nos, azt már tudjuk, hogy az Apple nagy 15 Pro sikerre számít: Te tervezed majd beszerezni valamelyik új, idei modellt, és ha igen, épp a 15 Pro lesz az, vagy más modellt néztél ki? Mi befolyásolja majd a döntésed? Oszd meg velünk a gondolataidat a kommentekben, kíváncsiak vagyunk!

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva beszerezheted prémium iGlass Case 2.0 iPhone 14 Plus tok és más készülékekhez tervezett iPhone-kiegészítőinket értékes telefonod tökéletes védelméhez, hogy még sokáig bírja jelenlegi iPhone-od.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük