fém applewatch szíj

A watchOS 10 kinyírta az akksidat? Hamarosan itt a megoldás (addig is itt egy fém AppleWatch szíj kiegészítő, hogy a külseje ne okozzon gondot)

Ha Apple Watch tulajdonos vagy, akkor a Te okosórádat is feldobja majd egy fém AppleWatch szíj! Mielőtt rátérnénk az akksira, tedd stílusosabbá ezek valamelyikével:

 

Bár a watchOS 10.1 hozott néhány hasznos új funkciót az Apple népszerű hordozható készüléke számára, beleértve a Double-Tap és a NameDrop támogatást, mások számára kevésbé volt örömteli. A frissítés telepítése után ugyanis számos Apple Watch-felhasználó számolt be kivételesen rossz akkumulátor-üzemidőről a Redditen és az Apple támogatási fórumain. Bár a probléma nem érintett minden Apple Watch-felhasználót, eléggé elterjedt ahhoz, hogy komoly aggodalomra adjon okot: a probléma magába foglalja a gyors akkumulátor lemerülést és a töltés közbeni túlmelegedés kombinációját. Nemrég hoztunk egy csokornyi tippet az Apple Watch üzemidejének javítására, amik nagyon hasznosak itt is, de azért ennek a problémának akkor sem kellene léteznie. A jó hír az, hogy úgy tűnik, az Apple tisztában van mindezzel, és már dolgozik a javításon. Nézd meg, mikor érkezhet és ne hagyd ki fém AppleWatch szíj kiegészítőnket is, ha a kinézetén is turbóznál az üzemidő mellett.

A hír egy, az Apple Authorized Service Providernek küldött belső szolgáltatási feljegyzésből származik, amelyet a MacRumors munkatársai megszereztek. A feljegyzés hihetetlenül homályos részleteket tartalmaz, és úgy tűnik, elsősorban a szervizszolgáltatók megnyugtatására szolgál, hogy az Apple dolgozik a javításon, hogy ők viszont tanácsot adhassanak az ügyfeleknek, akik bejönnek és jelentik ezeket a problémákat. A feljegyzésben például semmi sem szól arról, hogy miért fordul elő a probléma, sem arról, hogy hány ügyfelet vagy különböző Apple Watch-modellt érint.

Úgy tűnik, hogy a gyors merülés nem válogat az Apple Watch modellek között: a jelentések szólnak az összes watchOS 10-kompatibilis hordozható eszközről, az Apple Watch Series 4-től az Apple Watch Series 9-ig, valamint az első és a második generációs Apple Watch Ultrától kezdve. Néhányan sikerről számoltak be, amikor bizonyos számlapokról váltottak – az új Snoopy-arc úgy tűnik, hogy súlyosbítja a problémát azok számára, akik találkoztak vele. Azonban nem feltétlenül ez az ok, mivel mások már a watchOS 10 nyilvánosságra hozatala előtt is probléma nélkül használták ezt az óralapot.

Néhányan arról számoltak be, hogy a MobyFox által készített Watch Faces harmadik féltől származó alkalmazás eltávolítása megoldotta a problémát, míg más felhasználók azt mesélték, hogy az akkumulátor élettartama visszaállt a normális szintre, miután feloldották az Apple Watch párosítását és új eszközként állították be.

 

Mikor látjuk a javítást?

 

Sajnos a feljegyzés nem ad határidőt arra vonatkozóan, hogy az Apple mikor adja ki a javítást, csak annyit mond, hogy “hamarosan”. Ez valószínűleg egy watchOS frissítés formájában fog megjelenni – valószínűleg watchOS 10.1.1 vagy watchOS 10.2, az Apple idővonalától függően.

Az Apple állítólag egy iOS 17.1.1 hibajavító frissítéssel készül az iPhone-ra, amely a 9to5Mac forrásai szerint már “küszöbön áll”. Mivel az iOS és a watchOS kiadások jellemzően egy időben érkeznek, jó esély van rá, hogy az iOS 17.1.1.1 mellett a watchOS 10.1.1-et is láthatjuk, mindkettő akár már ezen a héten megérkezhet. Hogy a watchOS 10.1.1 javítja-e az akkumulátor lemerülésével kapcsolatos problémát, az már más kérdés. Csak drukkolnunk kell, hogy az Apple felismerte, bármi is történik a gépezetben, és beledolgozta azt ebbe a közelgő kiadásba.

 

Neked van AppleWatch-od és frissítetted? Tapasztaltál bármilyen változást az üzemidejével azóta? Írd meg a tapasztalataidat kommentben és nézd meg fém AppleWatch és szövet AppleWatch kiegészítőinket is a webshopon!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük