iphone 12 pro kameravédő

Így spórolj az iPhone-odon – App-ajánlók és további tippek a megtakarításra vagy a pénzed megsokszorozására

Ha már a pénznél tartunk – egy összetört iPhone javításánál semmi sem feleslegesebben kidobott pénz… főleg, ha mindezt meg is előzheted, ehhez itt egy iPhone 12 Pro kameravédő funkcióval is rendelkező tok tipp, ami nemcsak bombabiztos, de még pénztárcabarát és stílusos is:

 

Ha pénzügyekről van szó, nem szégyen beismerni, hogy sokunknak nehézséget okoz a bevételeink és kiadásaink nyomon követése. De sajnos ez az egyik legfontosabb része egy felnőtt életének. Ha szeretnéd, hogy legyen némi pénzed befektetni vagy megtakarítani, vagy csak egyszerűen ki akarod fizetni az adósságodat, akkor bizony nyomon kell követned az összes pénzt, ami havonta be- és kiáramlik. A jó hír az, hogy nem vagy egyedül. Persze, megpróbálhatod egy táblázatban vagy jegyzetfüzetben nyomon követni a pénzügyeidet, de egy iPhone-alkalmazás segítségével sokkal könnyebbé teheted a dolgokat. Megmutatjuk, mik ehhez a legjobb appok és még azt is, hogyan teheted pénzzé a vásárlásaidat vagy kedvenc termékeid ajánlását. És végül ajánlunk egy iPhone 12 Pro kameravédő tokot is, hogy megmentsünk a költséges iPhone javításoktól.

 

Használd a bankod alkalmazását

 

A legegyszerűbb eszköz a költségvetés nyomon követésére az lehet, amely már megvan – de talán nem használod ki teljes mértékben. Sok bank rendelkezik olyan szolgáltatással, amely lehetővé teszi, hogy szinte valós időben megtekinthesd a kiadásaidat, mivel az adatok közvetlenül a fizetési eszközödhöz kapcsolódnak.

További előnye, hogy ugyanazzal a banki alkalmazással könnyedén tudsz pénzt utalni a megtakarítási számládra. Ez a lehetőség azonban nem lesz elegendő, ha a számláid és a fizetőeszközeid különböző bankok között vannak szétszórva.

 

A legjobbak utazáshoz: Revolut vagy Monzo

 

Több mint költségvetés-követő alkalmazások, a felsoroltak úgynevezett neobankok. Lehetővé teszik, hogy több bankszámlád adatait egy helyen megjelenítsd, a kiadásaidat kategóriák szerint rendezd, de utalhatsz is, ingyenes bankkártyát kaphatsz és átutalásokat is kezdeményezhetsz.

A neobankok egyik legnagyobb előnye, hogy díjmentesen fizethetsz különböző valutákban és országokban. Emellett lehetővé teszik, hogy még utazás közben is szemmel tarthasd a kiadásaidat, amikor esetleg kísértésbe eshetsz a pazarló költekezésre.

 

App tipp: YNAB

 

A YNAB egy egyre népszerűbb költségvetési alkalmazás az App Store-ban, és nem véletlenül. Ahogy a platform mondja, ez az alkalmazás “megváltoztatja a pénzzel való kapcsolatodat”. És tényleg: segít megváltoztatni a pénzhez való hozzáállásodat, hogy minden fillér számíthasson.

A YNAB a “null-alapú” költségvetési stratégián alapul, ami lényegében azt jelenti, hogy minden jövedelmedet egy adott kategóriához rendeled az alkalmazásban – a YNAB emberei ezt úgy hívják, hogy “minden dollárnak munkát adunk”. Ez segít abban, hogy pontosan tudd, mennyi pénzed van a hónap hátralévő részére, és segít átgondolni az egyéb egyszeri kifizetéseket, amelyekről még gondoskodnod kell.

 

Pénzkeresés a kedvenc termékeid ajánlásával: Benable

 

Ha nemcsak spórolnál, de még plusz pénzt is keresnél az iPhone-oddal (vagy legalábbis visszanyernéd úgy mindennek az árát, amit vásároltál és bevált), akkor már erre is van szuper gyors és könnyű lehetőséged. A Benable egyelőre csak meghívásos alapon működik (erről mi gondoskodtunk itt) és nagyszerű mód arra, hogy összegyűjthesd a kedvenc termékeidet több ezer márkától, honlapról, kategóriákba rendezd őket és visszakapd az áruk egy részét (változó százalékban), amint valaki a Te linkeden keresztül vásárolja meg az ajánlásaidat. Mindezt anélkül, hogy bonyolult affiliate programokra kellene egyesével jelentkezned. Ha van némi érzéked a marketinghez (vagy csak sok barátod, ismerősöd van), akkor érdemes kipróbálni.

 

Te hogyan tartod számon a kiadásaidat, segít benne valamilyen módon az iPhone-od? Írd meg kommentben, mi pedig tovább segítjük a spórolásodat azáltal, hogy megkímélünk az iPhone-od drága javításának költségeitől: iGlass Pro vagy Privacy Pro üvegfóliánkat választva a kijelzőcsere garanciát is vállaljuk, az iPhone 12 Pro kameravédő és más tokjaink pedig a hátlapodat védik meg bombabiztosan!

 

Köszönjük a figyelmed! Nézz körül a webshopon is, ahol prémium iPhone 12 Pro kameravédő funkcióval is rendelkező tok és más kiegészítők segítenek megóvni a pénztárcádat az iPhone hátlap vagy kijelzőcsere borsos költségeitől!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük