iphone 14 pro max átlátszó tok

Tények, amiket nem tudtál az iPhone-ról

Ha már iPhone-ok, akkor azt már biztosan tudod, hogy még a legújabb modellek is sajnos hihetetlenül törékenyek… de mielőtt a többi tényre térnénk, eláruljuk, hogy ezellen van bombabiztos megoldásunk – a tavalyi szériához például itt egy stílusos iPhone 14 Pro max átlátszó tok, amit érdemes csekkolnod:

 

Ha iPhone-felhasználó vagy, akkor valószínűleg majdnem mindent tudsz a készülékről, amit csak tudni lehet. De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy van néhány dolog, amiről nem is tudtad, hogy létezik? Ez a néhány tény az iPhone-ról még a legelszántabb rajongókat is meglepi! Sőt, még az is lehet, hogy elgondolkodsz majd rajtuk, hogyhogy nem tudtál eddig ezekről. Olvass tovább, és készülj fel, hogy még jobban lenyűgözzön az iPhone! Ha pedig már tények az iPhone-okról, akkor ne feledkezz meg arról sem, hogy mennyire is törékenyek és mennyire drága őket javítani – de ezen szerencsére segítenek iPhone 14 Pro max átlátszó tok és más kiegészítőink.

 

Az Apple társalapítója, Steve Jobs eredetileg fizikai billentyűzetet akart az iPhone-ba építeni

Steve Jobs, az Apple egyik társalapítója és korábbi vezérigazgatója kezdetben ellenezte az iPhone érintőképernyős billentyűzetét. Látta a Palm Pilotokat a fizikai billentyűzettel, és úgy érezte, hogy azok hatékonyabbak, mint az érintőképernyős billentyűzet. Jobs ötletét Jony Ive, akit az iPhone külsejének megtervezésével bíztak meg, elutasította.

 

Az iPhone-t majdnem “Mactel”-nek nevezték el

Valójában csak kilenc hónappal a megjelenés után állapodott meg az Apple az “iPhone” elnevezés mellett. Eredetileg Steve Jobs ‘Mactel’-nek szerette volna elnevezni, mivel csodálta az Intel társalapítóját, Gordon Moore-t. Ez csak egy volt a sok névötlet közül. A többi között szerepelt az “iPod Phone”, az “iMac Phone” és még az “iTablet” is. De egyik sem volt olyan fülbemászó vagy emlékezetes, mint az iPhone – amely végül 2011-ben a világ legértékesebb márkája lett.

 

Az iPhone 15 Pro könnyebb, mint az előző szériák

 

A tavalyi iPhone 14 Pro 206 grammot nyomott. Az új iPhone 15 Pro mindössze 187 grammot nyom, vagyis körülbelül 9%-kal kevesebbet. A nagyobb, 6,7 hüvelykes Pro Max szintén jelentősen könnyebb a titániumra való átállásnak köszönhetően. Az iPhone 14 Pro Max 240 grammot nyomott. Az iPhone 15 Pro Max 221 grammot, vagyis körülbelül 8%-kal kevesebbet. Ez minden méret esetében összesen 19 grammos súlycsökkenést jelent. Ez körülbelül két féldolláros érme súlyának felel meg.

Az Apple marketinganyagaiban azt írja, hogy a Pro telefonok súlykülönbsége azonnal észrevehető “abban a pillanatban, ahogy felveszed az egyiket”. Azon ügyfelek számára, akik panaszkodtak az utóbbi évek iPhone-modelljeinek egyre növekvő súlyára, ez minden bizonnyal üdvözlendő elmozdulás az ellenkező irányba. Az új súly azonban csak minimálisan könnyebb, mint az iPhone 12 Pro és Pro Max, így ha valaki azokról a modellekről érkezik, lehet, hogy egyáltalán nem érzi a különbséget.

 

Az iPhone kezdetben csak az AT&T-nél volt elérhető

Az iPhone kezdetben csak az AT&T-nél volt elérhető, és ezt csak hackeléssel lehetett feloldani. Az Apple 2007-ben megváltoztatta ezt a politikát, és a 3GS-től kezdődően elkezdte árulni a feloldott iPhone-okat. Az eredeti iPhone-t szerződés és díjcsomag nélkül 599 dollárért árulták, ami jelentősen magasabb a mai áraknál. Ha a telefont a tengerentúlon is használni akartad, akkor az adott országból SIM-kártyát kellett vásárolnod, valamint nemzetközi roamingdíjat kellett fizetned. 2010-ben, amikor az első generációs iPad megjelent, néhány kritikus szkeptikusan nyilatkozott a készülék hasznosságáról; az egyikük szerint ez csak egy nagy iPod Touch.

Bár a legtöbben tudják, hogy Steve Jobs 2011-ben hunyt el hasnyálmirigyrák szövődményei miatt, miután hét éven át küzdött ellene, kevesen tudják, hogy három héttel a halála előtt lemondott az Apple-nél betöltött pozíciójáról.

 

Az első iPhone 2007-ben jelent meg

2007-ben Steve Jobs bemutatta a világnak azt a telefont, amely nem csak telefonálni tudott. Az első generációs iPhone 3,5 hüvelykes érintőképernyős kijelzővel, Wi-Fi-képességgel és akár 10 órás beszélgetési idővel rendelkezett egyetlen feltöltéssel. Jobs szerint ez egy forradalmi és varázslatos termék volt, amely szó szerint öt évvel megelőzött minden más mobiltelefont. Olyan funkciókkal rendelkezett, mint a szöveges üzenetküldés, a webböngészés, az e-mailezés és a beépített iPod.

 

Köszönjük a figyelmed! Ne feledkezz meg róla, hogy a webshopunkon minden iPhone-hoz találsz kiegészítőket, amilyeneket csak szeretnél – nézd meg az iPhone 14 Pro max átlátszó tok termékünket vagy a más szériákhoz készült üvegfóliákat és tokokat, ha Te is iPhone-os vagy.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük