iPhone 12 Pro szilikon tok

Számok, amikkel nem tudsz betelni: Megérkezett az Apple Music új, Heavy Rotation listája

Ha például egy iPhone 12 Prón hallgatsz zenét, akkor nézd meg az egyik legnépszerűbb termékünket, amely nem más mint az iPhone 12 Pro szilikon tok:

 

Az Apple a közelmúltban továbbfejlesztette a zenei élményt, és újszerű személyre szabási funkciókat vezetett be, amelyek biztosítják, hogy következetesebben hallgathasd kedvenc zeneszámaidat. Az első fejlesztés az iOS 17.1-gyel érkezett, amely a “Kedvencek” funkciót hozta el, amely a korábbi ” Like” szív funkció felújítása. Mostantól a felhasználók ahelyett, hogy csupán kifejeznék a szeretetüket egy dal iránt, csillagot adhatnak a daloknak, automatikusan beépítve azokat a kedvencek személyre szabott lejátszási listájába, és finomítva a könyvtárat, hogy csak ezeket a kiválasztott számokat mutassa be. Most pedig megérkezett a Heavy Rotation funkció is, amely a napi kedvenc számaidból készít összeállítást: olvass tovább, hogyan működik meg és nézd meg iPhone 12 Pro szilikon tok ajánlásunkat is, ha pont ezen a népszerű modellen pörgeted a listákat.

A puszta névváltoztatáson túl ez a funkció egy korábbi korlátozást is orvosol, amikor egy dal szívvel való megjelölése nem kínált egyszerű módot arra, hogy ezeket a dalokat megtaláljuk a Mac számítógépen a Zene alkalmazásban. A cél továbbra is az Apple Music algoritmusainak jelzésére gyökerezik, hogy több olyan zeneszámot javasoljanak, amelyek hasonlítanak az általad imádott számokhoz.

A Kedvencekkel párhuzamosan debütáltak a Collaborative Apple Music lejátszási listák. Ez az újítás lehetővé teszi, hogy a felhasználók ne csak zenei preferenciáikat osszák meg széles körben, hanem másoknak is lehetővé teszi, hogy hozzájáruljanak a lejátszási listához, és emojik segítségével visszajelzést adjanak. Akár a közeli barátok és családtagok körében, akár a közösségi médiában nyíltan megosztva, ezek a lejátszási listák elősegítik a közösségi zenei élményt.

Az Apple Music Replay nemrégiben bevezetett 2024-es verziója tovább gazdagítja a felhasználói élményt. Ez a funkció havi visszatekintést kínál, amely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy ne csak az aktuális év legjobb dalait, albumait és előadóit tekintsék át, hanem az előző, 2023-as év hónaponkénti bontásban is. A Replay 2024-ben szereplő zeneszámok az Apple standard lejátszási listájában is összevonásra kerülnek, így a zenei emlékek egyre bővülő archívuma áll rendelkezésre. Az Apple azonban egy lépéssel tovább ment, és egy dinamikusan kuratált lejátszási listát vezetett be, amely a hét minden napján új személyes kedvencek bemutatását ígéri.

A Heavy Rotation lejátszási lista az Apple Music For You szekciójában teszi ismertté jelenlétét, és napi 25 legkedveltebb zeneszámodból kínál összeállítást. A “Heavy Rotation” cím arra utal, hogy a közelmúltban és gyakran játszott dalokra összpontosít, ami a felhasználók által megjelölt kedvencek és az algoritmus által kiválasztott legutóbbi hallgatnivalók keverékét jelzi.

A hetente frissített lejátszási listáktól eltérően, mint például a Favorites Mix, a Get Up! Mix, Chill Mix, New Music Mix és Friends Mix, valamint a Replay 2024 lejátszási listától, a Heavy Rotation az első naponta frissülő mix. Ez a megközelítés gyorsabb fejlődést biztosít az Ön változó zenehallgatási szokásainak megfelelően.

Figyelemre méltó, hogy a Favorites Mix hasonló algoritmust követ, mint a Heavy Rotation, de hetente, keddenként frissül. A meghosszabbított időkeret azt sugallja, hogy potenciálisan magasabb a küszöbérték arra vonatkozóan, hogy egy zeneszámot milyen gyakran kell játszani ahhoz, hogy kiérdemelje a helyét a mixben.

További lejátszási listák, mint például a Get Up! Mix és a Chill Mix, hétfőn reggel, illetve vasárnap este frissülnek. Ezek a lejátszási listák a hangulatnak megfelelő zenék összeállítására összpontosítanak, elsősorban a kedvenceidből merítve, de esetenként ajánlásokat is beépítve.

A többi automatikusan generált mixhez hasonlóan a Heavy Rotation is hozzáadható a könyvtáradhoz lejátszási listaként, ha a For You szekcióból érsz hozzá, és a jobb felső sarokban lévő plusz gombra koppintasz. A könyvtáradba kerülve a lejátszási lista letölthető, rendszerezhető és megosztható, bár nem támogatja az együttműködési funkciókat.

Te melyik csapatot erősíted: Apple Music vagy Spotify? 

Köszönjük a figyelmed! Nézz körül a webshopon is, ahol beszerezheted iPhone 12 Pro szilikon tok és más iPhone kiegészítőinket minden modellre.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük