iphone 12 pro szilikon tok

Exkluzív: idén a mélyvörös lehet az iPhone 15 Pro extra színváltozata (ha pedig már van egy különleges színű Pro modelled, akkor mutatunk egy iPhone 12 Pro szilikon tok tippet is)

 

Ha Te épp a korábbi különleges kiadású Pro modellek egyikére csaptál le, akkor először is szerezd be prémium iPhone 12 Pro szilikon tok vagy egyéb Pro modellekhez készült kiegészítőinket készüléked tökéletes és stílusos védelméhez:

 

Korábban már beszámoltunk az iPhone 15 Pro új dizájnjáról, amely várhatóan vékonyabb kereteket, lekerekített éleket és USB-C-t tartalmaz majd. Azóta még többet tudtunk meg az Apple iPhone 15 Pro-val kapcsolatos terveiről, amelyek között szerepel egy lenyűgöző új sötétvörös színváltozat is. Az extra szín önmagában nem nagy meglepetés, hisz Apple minden évben rendszeresen kínálja a”Pro” modelljeit különleges színekben. Az iPhone 12 Pro (melyhez a tökéletes iPhone 12 Pro szilikon tok itt beszerezhető) Pacific Blue (csendes-óceáni kék), az iPhone 13 Pro Sierra Blue, az iPhone 14 Pro pedig különleges Space Black (űrfekete) és mélylila színekben kapható. Na de vessünk is egy pillantást az idei újdonságra!

A pletykák szerint az Apple ezúttal egy új sötétvörös színváltozatot tervez. Ian Zelbo, a 9to5Mac Renderer Extraordinaire-ja készített egy gyors makettet arról, hogy ez hogyan nézhet ki a valóságban. Maga a szín egy nagyon mély vörösnek ígérkezik, melynek színkódja #410D0D. A dizájner által készített mock-up elsősorban csak azért készült, hogy szemléltesse, hogyan nézhet ki ez a szín egy iPhone-on, az Apple végleges dizájnja nyilván sokkal kifinomultabb lesz, de azért így is segít abban, hogy láthassunk egy kicsit belőle, ami segíthet a döntésben, ha például már most a 15 Prón gondolkozol.

 

iphone 12 pro szilikon tokForrás: 9to5 Mac

 

A normál iPhone 15 és iPhone 15 Plus esetében a hírek szerint a tesztelés alatt álló két szín opció a világoskék és a rózsaszín. A forrás azonban figyelmeztetett, hogy ezek az információk még koraiak, és mint mindig, változhatnak, ahogy az Apple közelebb kerül az iPhone 15 széria őszi megjelenéséhez.

 

iphone 12 pro szilikon tok

 

Különösen érdekes lesz látni, hogy az Apple idén mit tesz az iPhone 15 Pro színeivel. Az iPhone 15 Pro ugyanis több különböző pletyka szerint is titánból készül majd. Az Apple már több éve használ titániumot az Apple Watch-ban, “természetes” és “űrfekete” bevonatot kínálva. Az Apple több különböző színű új iPhone-modellt tesztel a megjelenés előtt. Tekintettel a titánra való áttérésre, az Apple-nek a titán anyag bevonási folyamatát is tökéletesítenie kell. A vállalatnak így olyan dolgokat kell figyelembe vennie, mint a hozamarány, a gyártási idő és a költségek.

Korábban széles körben elterjedt például a pletyka, hogy az iPhone X arany színben lesz kapható, de ez valójában nem történt meg. Néhány hónappal a készülék megjelenése után azonban az FCC kiszivárgott képei teljes egészében felfedték a kiadatlan arany iPhone X-et. Ez jól mutatja, hogy még egy új iPhone megjelenéséhez közel is elvethet az Apple egy új iPhone színt – különösen egy drámai újratervezés vagy anyagváltás évében.

Jelen állás szerint azonban ez a mélyvörös szín az, amit az iPhone 15 Pro-hoz terveznek – nekünk bejön! Mit gondolsz róla? Van tipped arra, hogy milyen nevet kap majd?

 

Ha pedig már különleges Pro-színek, akkor ne feledkezz meg különleges készüléked hasonlóan stílusos védelméről sem, melyhez mi is hasonlóan extra színválasztékban igyekszünk kínálni a kiegészítőket, mint például az iGlass Case 2.0 MagSafe kompatibilis és kameravédő funkcióval is ellátott iPhone 12 Pro tok, valamint a 13 és 14 Pro modellekhez készült változatok.

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva beszerezheted az iGlass Case 2.0 iPhone 12 Pro szilikon tok vagy más modellekhez készült kiegészítőinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük