iphone 12 pro szilikon tok

Megérkezett a 2023-mas Apple Music Replay, így szerezd meg a sajátodat

Ha például egy iPhone 12 Prón hallgatsz zenét, akkor nézd meg az egyik legnépszerűbb termékünket, amely nem más mint az iPhone 12 Pro szilikon tok:

 

Igen, nem csak a Spotify rendelkezik év végi összefoglaló funkcióval – az Apple Music is! Így kaphatod meg az Apple Music Replay lejátszási listádat, most azonnal!

A Spotify rendelkezik egy egyedülálló funkcióval, a Spotify Wrappeddel, amely megmutatja az év legjobb előadóit, dalait és műfajait. Ez egy trendi szolgáltatás, amelyet minden év végén megosztanak a közösségi médiában, de az Apple Music rajongóknak sem kell lemondaniuk róla. A 2023 Replay lejátszási lista ugyanis már január óta elérhető. Az Apple Music Replay funkciója ugyan nem olyan részletes, mint a Spotify Wrapped, de érdekes statisztikákat és speciális lejátszási listákat kínál. A statisztikák között szerepel az egész évben összesen hallgatott órányi zene, a hallgatott előadók száma és a top előadók a hallgatott órák számával együtt. Olvass tovább, hogyan szerezheted meg és nézd meg iPhone 12 Pro szilikon tok ajánlásunkat is, ha pont ezen a népszerű modellen pörgeted a listákat.

Furcsa módon az Apple Music Replay még mindig csak webes alapú szolgáltatás. Ironikus egy olyan alkalmazás-központú cégtől, mint az Apple, de egyelőre nincs mód arra, hogy a Replay statisztikáit az iPhone, iPad vagy Mac Music alkalmazásokból előhívjuk. Az Apple egy bannert dobott a For You részbe, de ha rákattintasz, a Safariba kerülsz, ahol a folytatáshoz újra be kell jelentkezned az Apple ID-ddel. Nem kell azonban a Zene alkalmazáson keresztül elindulni; a Replay-t ugyanolyan egyszerűen elérheted, ha bármelyik modern böngészőben meglátogatod a replay.music.apple.com címet, és onnan jelentkezel be.

 

Hogyan szerezd meg a saját Apple Music Replay statisztikáidat?

 

  • Látogass el a replay.music.apple.com webhelyre a választott böngésződben.
  • Kattints a Jump In gombra.
  • Ha szükséges, jelentkezz be az Apple Music szolgáltatásba Apple ID azonosítóddal.
  • Várj néhány másodpercet, amíg a Replay kiemelések generálódnak.
  • Válaszd a Play your Highlight Reel (Kiemelt felvételeid lejátszása) lehetőséget, hogy megjelenjen egy animált fotómemória stílusú diavetítés a kiemelkedő pillanataidból.
  • Ha a highlight reel befejeződik, lejjebb görgethetsz, hogy részletesebb statisztikákat találj a 2023-as évedről.

 

A highlight reel megmutatja, hogy hány percig hallgattál zenét, hány egyedi előadót és hány percig hallgattad a kedvenc előadódat, hány dalt játszottál le, és ezek közül melyik volt a “himnuszod” az évben, valamint a legjobb albumokat és a legjobb műfajt. A részletes statisztikák, amelyek a kiemelt zeneszámok alatt találhatók, lehetővé teszik, hogy mélyebbre áss a legnépszerűbb előadók és a lejátszott percek, a legnépszerűbb dalok és albumok és a lejátszások száma, sőt, még a lejátszási listák és állomások is, amelyeket a legtöbbet hallgattál. Végül az Apple Music Replay tartalmaz néhány mérföldkövet, amelyek megmutatják, hogy mikor értél el bizonyos perc-, előadó- és dalmennyiségeket.

Ha mindezt átnézted, a Replay 2023 lejátszási listád még mindig vár rád az Apple Musicban, hogy újra elővehesd a 2023-as slágereidet. Ráadásul a bal felső sarokban a “Replay ’23” címszó mellett található kétsoros menüre kattintva a Wayback gépet 2022-re állíthatod, hogy megnézhesd a tavalyi éved csúcspontjait. A gyakorlatban, mivel minden évhez tartozik egy lejátszási lista, láthatod, hogyan változott a zenei ízlésed az idők során.

 

Mikor jön a Spotify Wrapped?

 

Ha Te inkább Spotify párti vagy: a platform még nem jelentette be, hogy mikor tervezi a Spotify Wrapped 2023 megjelenését. A korábbi évek alapján a funkció általában december 1-jén vagy 2-án jelenik meg, 2022-ben azonban november 30-án jött ki.

A platform a héten, november 27-én az Instagramon keresztül ugratta meg az év végi funkciót. Ugyanezen a napon délben a Spotify News hivatalos X-je (korábbi nevén Twitter) is közzétette a saját teaserét.

Némi zavar van abban, hogy a platform valóban január 1-jétől az év végéig követi-e a hallgatottsági adatokat. A korábbi években a platform számos hírügynökségnek, valamint a Twitteren is megerősítette, hogy a Spotify Wrapped csak január 1. és október 31. között gyűjtött adatokat. A platform azonban október 26-án azt írta az X-en, hogy a funkció október 31. után is követi az adatokat, így ez még mindig kérdés…

Te melyik csapathoz tartozol, Apple Music or Spotify? Mennyi ideig hallgattál zenét és kik, mik voltak idén a kedvenceid? Oszd meg velünk kommentben a legérdekesebbeket!

 

Köszönjük a figyelmed! Nézz körül a webshopon is, ahol beszerezheted iPhone 12 Pro szilikon tok és más iPhone kiegészítőinket minden modellre.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük