iPhone 12 Pro szilikon tok

iOS 17 funckió, aminek minden szeretted nagyon fog örülni: Így Csekkolj be nekik, merre jársz

Ha például egy iPhone 12 Prón próbálnád ki a következő szuper menő tippet, akkor nézd meg az egyik legnépszerűbb termékünket, amely nem más mint az iPhone 12 Pro szilikon tok, így nem csak a szeretteid, hanem a Te lelki békéd is megnyugodhat, hogy nem kell kijelző- és hátlap cserére költened:

 

Az iOS 17-ben az Apple egy új Check In funkciót vezetett be, amely egy apró, de értékes fejlesztést kínál, amelynek célja a felhasználók biztonságának megerősítése és a szeretteink, családtagok és barátok nyugalmának biztosítása. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül az Üzenetek alkalmazáson keresztül értesítsék barátaikat vagy családtagjaikat arról, hogy biztonságban megérkeztek egy úti célhoz. Nézd meg, hogyan kell használni és csekkold iPhone 12 Pro szilikon tok kiegészítőnket is, amely pedig a Te lelki nyugadalmadra vigyáz a telefonod kapcsán.

A Check In funkció működéséhez a küldőnek és a címzettnek is iOS 17 vagy újabb iOS 17-re kell frissítenie. A funkció automatikusan értesíti a címzettet, ha a feladó megérkezik a célállomásra, vagy ha nem érkezik meg a várt időpontban. Ezenkívül a felhasználók rugalmasan testre szabhatják a címzettel megosztott információkat arra az esetre, ha nem fejezi be a bejelentkezést.

 

A Bejelentkezés funkció beállítása az iOS 17-ben nagyon egyszerű:

 

  • Nyisd meg az Üzenetek alkalmazást.
  • Válassz egy címzettet vagy egy meglévő beszélgetést.
  • Koppints a plusz (+) ikonra.
  • Válaszd a “Több” lehetőséget, majd koppints a “Bejelentkezés” lehetőségre.
  • Koppints a “Szerkesztés” lehetőségre a beállítások testreszabásához.

A kezdeti beállítási folyamat során a felhasználóknak meg kell erősíteniük az előrehaladási információk megosztására vonatkozó szándékukat, válaszolniuk kell, ha nem haladnak a cél felé, és ki kell választaniuk, hogy milyen adatokat osszanak meg, ha nem adnak frissítéseket. Preferenciáiktól függően választhatják a “Korlátozott” vagy a “Teljes” megosztási lehetőségeket.

A “Korlátozott” opció az iPhone és az Apple Watch esetében is tartalmazza az aktuális tartózkodási helyet és a készülék adatait, például az akkumulátor állapotát és a hálózati jelet. Másrészt a “Teljes” opció további adatokat biztosít, beleértve a megtett útvonalat, valamint az iPhone utolsó feloldásának és az Apple Watch eltávolításának helyét.

A felhasználók a Beállítások alkalmazásban az Üzenetek > Bejelentkezési adatok menüpont alatt módosíthatják a Check In információmegosztási beállításaikat.

 

Az információmegosztási opciók kiválasztása és felülvizsgálata után a felhasználók kezdeményezhetik az első Bejelentkezést. Két lehetőség közül választhatnak:

 

“Amikor megérkezem”: Ez a lehetőség lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megadják a közlekedési módjukat, és szükség esetén plusz időt adjanak hozzá. Érkezéskor a Bejelentkezés automatikusan befejeződik, és a címzettet értesítik.

“Időzítés után”: A felhasználók beállíthatnak egy adott érkezési időt, és ha nem fejezik be a Bejelentkezést az időzítő lejárta előtt, a címzett értesítést kap.

A Bejelentkezés funkció kényelmes és biztonságos módot kínál a felhasználók számára, hogy megosszák tartózkodási helyüket megbízható kapcsolataikkal. Az időzítő opció különösen hasznos az olyan forgatókönyveknél, mint az első randevúk vagy ismeretlen személyekkel való találkozók. Eközben a “Mikor érkezem” opció további részleteket, például a használt közlekedési módot közli. Összességében a Bejelentkezés értékes biztonsági és kényelmi funkcióként szolgál az iOS 17-ben.

Oszd meg ezt a cikket a szeretteiddel, barátaiddal is és ne felejtsétek el használni a funkciót!

 

Köszönjük a figyelmed! Nézz körül a webshopon, ahol beszerezheted iPhone 12 Pro szilikon tok és más iPhone kiegészítőinket minden modellre.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük