iphone 12 pro szilikon tok

Tudtad? Az iOS 17 még a mosásban is segít Neked, itt van, hogyan

Ha például egy iPhone 12 Prón próbálnád ki a következő szuper menő tippet, akkor nézd meg az egyik legnépszerűbb termékünket, amely nem más mint az iPhone 12 Pro szilikon tok:

 

Veled is előfordult már valaha, hogy összezavarodtál a mosási utasítások miatt, amelyek egy póló címkéjén szerepelnek? Valljuk be, mindannyian jártunk már így. Most az iPhone-od segíthet. Íme, hogyan. Az Apple legújabb iOS 17 kiadása rengeteg új funkcióval érkezik. Van azonban egy olyan, amely egyszerre segíthet pénzt spórolni a ruhatisztításon és megóvni a ruháidat. Olvasd el, hogyan és nézd meg iPhone 12 Pro szilikon tok ajánlásunkat is, ha pont ezen a népszerű modellen próbálod majd ki ezt a funkciót!

Légy őszinte: valamikor már te is üzentél anyukádnak, hogy megkérdezd, hogyan lehet a legjobban kimosni a kedvenc pulcsidat. Vagy hívtad már apukádat, hogy segítsen megérteni az autó műszerfalán lévő bosszantó figyelmeztető lámpát. Igen, a “felnőtté válás” nehéz lehet – de az iPhone mostantól helyettesítheti a szüleidet, amikor a felnőtt élet nehézségeivel kell szembenézned…

Két évvel ezelőtt az Apple az iOS 15-ben bevezette a menő Visual Look Up eszközt, amely a mesterséges intelligencia technológiáját kihasználva felismeri a háziállatokat, növényeket, nevezetességeket, zenei műalkotásokat és albumborítókat. Most az iOS 17 ezt kiterjesztette az ételreceptekre, az autó műszerfalán lévő figyelmeztető lámpákra és a mosási szimbólumokra is.

 

iphone 12 pro szilikon tok

Fotó: MobileSyrup

 

Térjünk is rá, hogyan működik:

  • A Kamera alkalmazással fotózz le egy olyan ruha címkét, amely olyan szimbólumokat tartalmaz, amelyeket szeretnél megnézni.
  • Nyisd meg a Fotók alkalmazást az iPhone-odon, és válaszd ki az imént készített fényképet.
  • Az alsó navigációs sávban a kék info (i) gomb mellett egy csillagnak kell megjelennie. Ez a gomb felváltva egy i és egy mosógép szimbólumot is megjeleníthet. Válaszd ki ezt a gombot.
  • A megjelenő információs mezőben válaszd a Mosógépi ápolás (Laundry care) lehetőséget.

 

A vizuális keresés rendkívül praktikus. Eddig arra használhattuk, hogy megnézzünk vele egy figyelmeztető lámpát az autónk műszerfalán, a karácsonyi sütik receptjének keresésére vagy egy érdekesnek tűnő növénytípus felkutatására és megismerésére. Ez most pedig egy újabb gyöngyszem az Apple-től, amely intuitívan és hatékonyan segít az információk elérésében.

A Visual Look Up az Egyesült Államokban a háziállatok, növények, tereptárgyak és műtárgyak kereséséhez iOS 15 vagy újabb vagy iPadOS 15.1 vagy újabb operációs rendszert igényel, míg nemzetközi szinten iOS 15.4 szükséges, az autó szimbólumok, a mosodai ápolás és az ételreceptek lekérdezéséhez pedig iOS 17 szükséges, amire egyébként is megéri frissíteni az újdonságok miatt.

Magától értetődik, hogy a Visual Look Up nem minden képhez lesz elérhető, mivel nem minden képen szerepel könnyen azonosítható tárgy vagy téma. Azoknál a képeknél, ahol a Vizuális keresés nem érhető el, az Info gomb csillagok és szimbólumok nélkül jelenik meg. Amellett, hogy a Visual Look Up lehetővé teszi a mosodai címkék és a műszerfal szimbólumainak azonosítását, az iOS 17 vizuális változásokat is hoz a funkcióhoz. A megfelelő fotók esetében az “i” szimbólum növényré, kutyává, szennyeskosárrá vagy emlékművé változik, attól függően, hogy a Visual Lookup mit észlel. Ezzel szemben a Visual Lookup iOS 15-ös és 16-os verziójában a funkciót kizárólag a csillagok alapján lehetett azonosítani.

Csak néhány eszköz képes a Vizuális keresés funkció használatára. A Visual Look Up egyetlen feltétele, hogy a készüléknek legalább A12 Bionic chippel kell rendelkeznie, ami kizárja a régebbi modelleket. Itt a kompatibilis A12-es (és újabb) készülékek teljes listája:

  • iPhone (XS és újabb)
  • iPad (8. generációs és újabb)
  • iPad Air (3. generációs és újabb)
  • iPad mini (5. generációs és újabb)
  • iPad Pro (2018 és újabb)

A Visual Look Up-nak át kell néznie az összes fényképet, hogy feldolgozza és indexelje az eredményeket. Ha sok fotód van, ez eltarthat egy darabig.

Az iPhone egy másik trükkje, hogy a kamerán keresztül vagy a fényképekről felolvassa a szöveget – ezt hívják élő szövegnek. A Live Text használatának megtanulása megváltoztathatja az életet, mivel a fényképeket és videókat hasznos jegyzetelőeszközzé teszi. Ha pedig egy kis szórakozásra vágysz, fantasztikus az a képesség, hogy témákat emelhetsz ki egy fotóból, és matricaként használhatod őket!

 

 

Köszönjük a figyelmed! Nézz körül a webshopon, ahol beszerezheted iPhone 12 Pro szilikon tok és más iPhone kiegészítőinket minden modellre.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük