iphone 13 tok

Apple termékek, amiket még 2023-ra várunk

Még mielőtt rátérnénk az új Apple termékekre, gondoskodj szeretett  iPhone készüléked tökéletes védelméről is például egy iPhone 13 tok beszerzésével:

 

Mint minden évben, az Apple az idei WWDC-n is számos újdonsággal rukkolt elő. Bár nem volt titok, hogy a vállalat dolgozik rajta, az Apple Vision Pro vegyes valóságot használó headset máris felforgatta a világot – még ha ez leginkább a 3500 dolláros árcédulájának köszönhető is. Azonban ez nem minden, amit az Apple erre az évre tartogatott. Ha a pletykák igazak, a vállalatnak még van néhány termék a tarsolyában, amit idén bemutathat. Persze, néhányat már szinte biztosra vehetünk, de biztosan lesz még néhány meglepetés is – nézzük is, mik ezek és ne feledkezz meg az olvasás közben iPhone-od védelméről sem például egy iPhone 13 tok kiegészítő beszerzésével.

 

Az iPhone 15 széria

 

Ez ugyan senkit sem lep meg, de az Apple 2023-ban vadonatúj iPhone-családot tervez kiadni. Mint minden évben, az új iPhone-ok várhatóan szeptemberben érkeznek, valószínűleg az új iPhone 15 széria formájában. A pletykák szerint az Apple továbbra is egy 6,1 hüvelykes iPhone 15, egy 6,7 hüvelykes iPhone 15 Plus, egy 6,1 hüvelykes iPhone 15 Pro és egy 6,7 hüvelykes iPhone 15 Pro Max készülékkel fog előrukkolni.

Idén azonban különös figyelmet kapnak majd a Pro modellek, amelyek a pletykák szerint periszkópos kamerarendszert kapnak, amely jobb zoomolási képességeket kínál majd a minőség romlása nélkül. Ha az Apple követi a tavalyi példát, akkor csak a Pro modellek kapnak egy újabb és gyorsabb A17 Bionic chipet, míg a normál modellek ugyanazt az A16 Bionic chipet kapják, amit az iPhone 14 Pro modellek jelenleg is használnak. Szintén tudni véljük, hogy az Apple végre USB-C portra vált a Lightning port helyett a teljes iPhone 15 termékcsaládban. Ez lesz az első alkalom, hogy ezt egy iPhone-on láthatjuk – ha valóban megtörténik.

 

Az első iPhone Ultra?

 

iphone 13 tok

 

Számos pletyka kering arról, hogy az Apple egy prémium iPhone-on dolgozik. Igen, bármennyire is furcsán hangzik – a jelenlegi iPhone-nál is “prémiumabb”.

Ez az új iPhone a pletykák szerint az “iPhone Ultra” nevet kapja, és az Apple Watch Ultra-hoz hasonlóan tartósabb titánium kivitelű lehet. Egy másik pletyka szerint az USB-C port helyett ez lehet az első olyan iPhone, amely egyáltalán nem rendelkezik csatlakozókkal. Azonban még várnunk kell, hiszen már jó pár éve pletykálnak egy port nélküli iPhone-ról. Végül, de nem utolsósorban az ár. Az iPhone Ultra, amely az iPhone 15 Pro Max-ot válthatja fel, állítólag legalább 1200 dollárba kerül majd, ami az eddigi legdrágább iPhone-ná tenné.

 

Apple Watch Series 9

 

Az Apple-nél már hagyomány, hogy minden évben az új iPhone mellett egy vadonatúj Apple Watch-ot is kiad, és ez idén sem lesz másképp. Nem igazán hallottunk sokat erről a közelgő viselhető eszközről, ami arra enged következtetni, hogy az idei Apple Watch nem sok újdonságot fog tartalmazni. Folyamatosan pletykáltak egy új vércukorszint-érzékelőről, de úgy tűnik, az Apple még nem áll készen rá. Mások azt találgatják, hogy néhány jelenleg Ultra-exkluzív funkció átkerül a Series 9-be is.

Összességében meg kell várnunk, hogy az Apple megmutasson nekünk minden újdonságot, ami az Apple Watch-ra érkezik. Ráadásul, mivel a többi Apple Watch-ról nem sok pletyka látott napvilágot, nem számítunk arra, hogy az Apple kiad egy Apple Watch Ultra 2-t vagy egy Apple Watch SE 3-at.

 

Új iMac

 

Nem kétséges, hogy az Apple dolgozik egy új iMac-en is, de úgy tűnik, az új frissítés a vártnál hamarabb érkezhet. A pletykák szerint az Apple valamikor az év folyamán adhatja ki az új iMacet. Bár egyelőre nem sokat tudunk róla, várhatóan az újabb Apple processzort, az M2 chipet hozza majd.

 

Frissített iPad-ek

 

Az új headset hype-ja miatt sokan szinte elfeledkeztek más fontos Apple-termékekről, például az iPadről. Nos, úgy tűnik, talán maga az Apple is. Az alap iPad és az iPad Air 2022-ben újultak meg, így lehet, hogy nem lesz szükségünk ilyen hamar újabb frissítésre.

Az iPad mini azonban 2021-ben jelent meg, és a benne rejlő újdonságok miatt talán itt az ideje, hogy a legkisebb iPad is kapjon egy kis törődést. A Bloomberg Mark Gurman pletykái szerint lehet, hogy csak egy kis frissítést láthatunk az alap iPad, az iPad mini és az iPad Air esetében.

Ami az iPad Pro modelleket illeti, az Apple mind a 11 hüvelykes, mind a 12,9 hüvelykes modellekhez frissítésen dolgozik, de ezek nem jelennek meg 2024 első fele előtt.

 

Te mit vársz a legjobban?

 

Az iPhone 13 tok – melyet IDE kattintva szerezhetsz be – csak egy a számos iPhone kiegészítőnk közül, mellyel az iPhone-od védelmét segítjük – ugye erről sem feledkezel meg az újdonságokra történő várakozás közben?

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük