iphone 15 plus átlátszó tok

Várva-várt Apple újdonságok, amikre még ne számíts a szeptember 12-i iPhone bemutatón

Oké-oké, de mindenek előtt, az iPhone 15 szériára annál inkább számíts. Mi pedig az óriási keresletre számítunk, ezért már be is készültünk iPhone 15 Plus átlátszó tok és más kiegészítőinkkel:

 

Az Apple éves őszi eseményére szeptember 12-én, kedden kerül sor, amikor várhatóan bemutatja az új iPhone 15 és iPhone 15 Pro termékcsaládot (ha készülsz valamit beszerezni, akkor csak szólunk, hogy iPhone 15 Plus átlátszó tok és más tokjaink már most kaphatók), az Apple Watch Series 9-et és a második generációs Apple Watch Ultra-t. Néhány további új terméket is bemutathat, van azonban jó néhány olyan pletykált, várva-várt készülék, amelyekről mégsem várjuk, hogy ebben a hónapban megjelenjenek. Szóval, ha ezekre pályázol, még ne légy annyira izgatott. Szóval most következzen egy lista azokról a termékekről, amelyeket az Apple valószínűleg nem szeptemberben, hanem inkább az év későbbi szakaszában vagy 2024-ben (vagy még később) jelenthet majd be.

 

iPhone SE 4

 

Az Apple következő generációs iPhone SE-vel kapcsolatos terveiről szóló pletykák a legjobb esetben is vegyesek voltak, és a vélemények csak össze-vissza változnak arról, hogy mikor és egyáltalán, hogy látunk-e negyedik generációs iPhone SE-t. A legújabb pletykák szerint az iPhone SE hasonló lesz az iPhone 14-hez, és a Touch ID helyett Face ID-val ellátott kijelzős kialakítással, USB-C porttal, egyetlen hátsó kamerával, valamint a némító kapcsolót helyettesítő “Action” gombbal fog rendelkezni. Az is elképzelhető, hogy OLED kijelzőtechnológiát is tartalmazhat.

Nem számítunk azonban arra, hogy az új iPhone SE idén vagy akár jövőre debütál, sőt, úgy tűnik, hogy legkorábban 2025-ben fog megjelenni. De talán ez lehet az egyik első olyan készülék, amely az Apple által tervezett modemchippel rendelkezik.

 

M3 Mac modellek

 

Már köztudott, hogy az Apple új Mac-eket fejleszt a vállalat következő generációs M3 chipjével, amely a chipgyártó partner TSMC 3 nm-es eljárására épül, ami jelentős teljesítmény- és energiahatékonysági javulást eredményez az 5 nm-es M2 chiphez képest, amelyen az Apple legújabb Mac modelljei alapulnak.

Az Apple új, M3-mal működő Mac-jei közül az első példányok várhatóan még az év folyamán megérkeznek. Erre tehát már nem kell sokat várni. A Bloomberg riportere, Mark Gurman forrásai szerint egy októberi esemény követi majd az Apple iPhone 15 sorozat szeptemberi bejelentését, és az Apple jelenlegi termékkínálatának állapota azt sugallja, hogy ez az M3-as chipekkel ellátott új Macekre fog összpontosítani.

 

Új iPadek

 

Az Apple várhatóan új, M3-as meghajtású, OLED kijelzővel ellátott iPad Pro modelleket és egy újratervezett Magic Keyboard billentyűzet kiegészítőt ad ki, de ezek a készülékek várhatóan csak 2024 tavaszán vagy kora nyarán debütálnak.

Ami a legutóbb 2021 szeptemberében frissített iPad minit illeti, Ming-Chi Kuo, az Apple elemzője januárban azt mondta, hogy a következő modell valószínűleg 2024 első negyedévében kerül tömeggyártásba. Akkor azt is mondta, hogy az elkövetkező 9-12 hónapban nem biztos, hogy lesz új iPad megjelenés. Gurman szerint az Apple fejleszt egy új, továbbfejlesztett specifikációkkal rendelkező iPad Air-t, de nem vázolt fel ütemtervet, amely jelezné, hogy mikor jelenik meg. Az Apple legutóbb 2022 márciusában frissítette az iPad Airt.

Arra, hogy idén új táblagépet láthatunk az Apple-től, jobb esélyt látunk egy 11. generációs belépőszintű iPad formájában. A 10. generációs iPad 2022 októberében jelent meg, és az Apple 2017 óta évente frissíti a belépőszintű iPadet, így 2023 októberében láthatunk egy új, specifikációkkal felturbózott modellt, bár a pletykák egyelőre kevéssé állnak rendelkezésre.

 

A Vision Pro headset

 

A Vision Pro a vállalat első belépése egy új termékkategóriába a 2015-ös Apple Watch óta, az úgynevezett “térbeli számítástechnikai” eszközzel, amelyet júniusban, a WWDC 2023 alkalmából jelentettek be. Az Apple szerint a Vision Pro 2024 elején kerül majd forgalomba.

 

Az Apple-nél továbbá a feltételezések szerint harmadik generációs AirPods Pro, egy felfrissített, továbbfejlesztett specifikációjú Apple TV és más “otthoni berendezések”, például intelligens kijelzők is a korai fejlesztési szakaszban vannak, de ezek közül egyik termék sem várható a közeljövőben.

 

Te melyik, még be nem mutatott Apple terméket várod a legjobban? Ha ez valamelyik iPhone 15 modell, akkor jó hírünk van, mert iPhone 15 Plus átlátszó tok és más kiegészítőinkre már most lecsaphatsz, hogy megvédd következő iPhone-odat.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük