iphone 12 üvegfólia

Az iPhone 12 jelene: előnyök és hátrányok, iPhone 12 üvegfólia ajánló

 

Ha ezt a készüléket használod, csak iPhone 12 üvegfólia keresésben vagy itt:

  • iGlass iPhone 12 üvegfólia opciók

 

Azt már megvizsgáltuk, mekkora létjogosultsága van az iPhone 11-nek 2023-ban és megnéztük azt is, milyen készülékekre érdemes lecserélni. Mi a helyzet az iPhone 12-vel? Érdemes most leváltanod vagy esetleg meg is venned, ha új iPhone-t keresel? Most betekintünk egy kicsit az iPhone 12 jelenébe és iPhone 12 üvegfólia és más kiegészítőket is ajánlunk.

 

Az Apple még 2020-ban jelentette be és adta ki a négy modellből álló iPhone 12 sorozatot. A kaliforniai székhelyű techóriás az iPhone 13-as sorozat megjelenését követően 2021-ben leállította a prémium és a Mini modellek gyártását. A hagyományos modellt azonban továbbra is meg lehet szerezni a hivatalos weboldalon vagy a kiskereskedőknél.

Az eredetileg 799 dolláros árú normál modell tisztességes specifikációkkal rendelkezik, amelyek még 2023-ban is relevánsak. Az Apple továbbra is támogatja az okostelefont az éves szoftverfrissítésekkel, ami biztosítja a biztonságot és a teljesítményt. Az iPhone 12 is élvezi tehát az Apple hosszú szoftveres támogatásának előnyét, amely általában hat és nyolc év között mozog. Ez önmagában is jogos ok arra, hogy érdemes legyen befektetni egy Apple készülékbe. Ráadásul az Apple nagy teljesítményű, házon belüli processzorchipeket telepít okostelefonjaiba, amik nemcsak makulátlan teljesítményt biztosítanak, hanem hosszú élettartamot is garantálnak.

Az iPhone 12, bár 2020-as megjelenés, egy tisztességes, kiöregedett zászlóshajó lehet – azonban több jobb alternatíva is rendelkezésre áll, ami gyengítheti a létjogosultságát 2023-ban. Na persze minden az igényeinktől függ.

 

A monumentális A14 Bionic chip által hajtott iPhone 12 az egyik első olyan Apple készülék, amely 5G támogatást kapott – ez mérföldkő volt a vállalat számára. A készülék 6,1 hüvelykes Super Retina XDR OLED kijelzővel rendelkezik, amely ragyogó színeket és fényes élményt ígér. A készüléket a bevezetéskor iOS 14 operációs rendszerrel szállították. Most azonban frissíteni lehet a legújabb, 16-os iOS-verzióra. A felhasználók emellett igényeiknek és költségvetésüknek megfelelően három tárolóváltozat – 64 GB, 128 GB és 256 GB – közül választhatnak.

Mint minden Apple iPhone okostelefon, a 12-es sem okoz csalódást a kamera szegmensben, hiszen kettős kamerabeállítással rendelkezik – 12MP-es széles és ultraszéles szenzorral. A készülék egy előlapi 12MP-es kameraérzékelővel is rendelkezik. Az alacsonyabb felbontás ellenére a kamerák lenyűgöző képeket kattintanak, és könnyen a mobilfotózás rajongóinak kedvében járhatnak.

Sajnos a 2020-as zászlóshajó akkumulátorának teljesítménye nem lenyűgöző, bár jobb, mint egy régebbi generációs Apple okostelefoné. A 2815 mAh kapacitás szűkös, és nehezen tud egy teljes napra elegendő energiát nyújtani. Cserébe azonban támogatja az egészen gyors gyorstöltést.

 

Összegzés

 

Az iPhone 12 beszerzése nem biztos, hogy a legbölcsebb választás 2023-ban, figyelembe véve az alternatívákat. Az iPhone 13 bár nem óriási frissítés, de egy évvel fiatalabb, jobb processzorral és kamerával rendelkezik, és hasonló az ára.

Az iPhone 13 128 GB-os változatát 699 dollárért lehet beszerezni a hivatalos Apple Store-ban, ami mindössze 50 dollárral kerül többe, mint az Apple 2020-as zászlóshajója. Ha pedig hajlandó vagy bővíteni a büdzsét, akkor az iPhone 14-et ajánljuk, amely az Apple legújabb zászlóshajó sorozatához tartozik.

Ha azonban jelenleg iPhone 12-t használsz, akkor azt javasoljuk, még várj egy kicsit a frissítéssel. Telepítsd az iOS 16 legújabb verzióit és ha a készüléked még jól működik, akkor talán érdemes egy nagyobb lélegzetvételű újításra várnod. Ahhoz pedig, hogy készüléked belseje mellett a külsejét is újszerű és friss állapotban tartsd, ne feledkezz meg a kiegészítők, mint például az iPhone 12 üvegfólia beszerzéséről sem.

 

Ki használt vagy használ iPhone 12-t? Szerinted meddig lesz még jó telefon?

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva körülnézhetsz a webshopon és beszerezheted prémium iPhone 12 üvegfólia és más iPhone kiegészítőinket!

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük