iphone 13 átlátszó tok

Neked feltűnt? Ez a 3 idegesítő hiba végre megszűnt a legutóbbi iOS frissítés óta

Ha ezt is épp az iPhone-odon olvasod, győződj meg róla, hogy megfelelően véded! Ehhez itt van például egy stílusos iPhone 13 átlátszó tok tipp:

 

Talán mindannyian egyetértünk abban, hogy az iOS egy szuper praktikus és megbízható operációs rendszer, melyet a legtöbben már le sem tudnánk váltani (ha Te is iPhone-os vagy és egy 13-mas készülékre töltöd szorgalmasan az új frissítéseket, akkor csekkold először is iPhone 13 átlátszó tok tippünket fentebb!). De hiába fantasztikus operációs rendszer az iOS, messze nem tökéletes – és mivel az Apple folyamatosan frissíti, hogy újabb funkciókat hozzon el nekünk, időnként biztosan felbukkan néhány probléma. Természetesen ezalól az iOS 16.5 sem kivétel – ez a szoftverfrissítés nagyrészt remekül működik, és tele van menő funkciókkal, mégis van néhány bosszantó probléma, amit az emberek tapasztaltak. Szerencsére az Apple az iOS 16.5.1 szoftverfrissítés kiadásával már javította is ezeket a gyakran felmerülő a problémákat. Ha azon gondolkodsz, hogy frissítsd-e tovább az iOS 16-ot, vagy várd meg az iOS 17-et, akkor ezek a javítások biztosan segítenek majd a döntésben.

 

Nem fog leugrani az iPhone-od a Wi-Firől egyik pillanatról a másikra

 

Az egyik gyakori probléma, amit jónéhányan az iOS 16.5-tel kapcsolatban felfedezni véltek, hogy az iPhone-juk váratlanul lekapcsolódott a Wi-Firől. Vagyis az egyik pillanatban még csatlakoztatva volt a Wi-Fi-hez, a következőben pedig már újra a mobil adatforgalmat használta. Szerencsére az Apple az iOS 16.5.1-gyel ezt kijavította, így többé nem tapasztalhatsz véletlenszerű kapcsolódási problémákat.

 

Javulás az akksi-gondok terén is

 

Az iOS 16.5-re történő frissítés után sokan úgy érezték, hogy az akkumulátor üzemideje nem tart ki olyan sokáig, mint korábban. Bár számos gyakori oka van annak, hogy akkumulátor problémák léphetnek fel, úgy tűnt, hogy ezúttal ez az Apple hibája volt. Most viszont úgy tűnik, hogy az Apple orvosolta ezt a problémát iOS 16.5.1 megjelenésével, ami azt jelenti, hogy többé nem lesznek problémáid az akkumulátorral. Legalábbis nem az iOS 16.5 miatt – katt ide és olvasd el tippjeinket, ha úgy érzed, más van a háttérben.

 

Észhez tért az Időjárás app is

 

Az Apple Időjárás alkalmazás az egyik legjobb időjárás alkalmazás, amit az App Store-ban csak találhatunk, és bár általában tökéletesen működik, az iOS 16.5-ben egy furcsa hiba miatt néhány felhasználó számára szinte használhatatlanná vált. Valamilyen kérdéses okból kifolyólag az iOS 16.5-ben az Időjárás alkalmazás időről időre rossz adatokat mutatott. Nos, ha Te is tapasztaltad ezt a problémát, akkor örülhetsz, hogy az Apple az iOS 16.5.1-gyel javítja a hibát.

 

Az Apple nem hanyagolja el a biztonsági kérdéseket sem

A javítások mellett az Apple új biztonsági javításokat is hoz, amelyek segítenek bezárni néhány komoly biztonsági rést az iOS 16.5-ben. Ezek a problémák sebezhetővé tették az iPhone-t olyan kibertámadásokkal szemben, mint például a zéró kattintásos támadás, amely lehetővé teszi a kibertámadók számára, hogy alapvetően anélkül jussanak hozzá az iPhone-odhoz és annak adataihoz, hogy neked bármilyen hozzáférést meg kellene adnod.

Emellett volt egy másik támadás is, amely az iPhone kernelét vette célba, így a támadók szintén pillanatok alatt hozzáférhettek az iPhone-odhoz.

 

Frissítsd az iPhone-od, ha lehet, minél előbb

Az iOS 16.5.1-nek köszönhetően iPhone-odat még egyszerűbben és biztonságosabban használhatod. Nincs okod arra, hogy ne frissítsd iPhone-odat, sőt, a rendszeres szoftverfrissítés segít egészségesen tartani a készüléket és annak akkumulátorát. A frissítéshez ezért menj a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontba, és azonnal frissítsd készüléked legújabb szoftverfrissítésre, amint csak tudod.

 

Te odafigyelsz rá, hogy mindig a legfrissebb szoftver fusson a készülékeden? Manuálisan telepíted őket, vagy esetleg automatikusan frissíted? Írd meg kommentben, tapasztaltad-e már a javulásokat!

 

Ha Te is átlátszó tok fan vagy és épp egy 13-mas készülékre töltötted le az új iOS-t, akkor csekkold az iPhone 13 átlátszó tok MagSafe változatát vagy nézd meg többi prémium iPhone tokunkat is ITT!

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük