iphone 11 szilikon tok

Elveszett az iPhone-od? Részletes útmutató, hogyan szerezheted mielőbb vissza (A végén pedig egy iPhone 11 szilikon tok tipp, hogy a betört iPhone miatt se kapj szívrohamot)

Az elveszett telefon okozta rémületnél már csak az rosszabb, amit akkor érzünk, mikor leejtük szeretett készülékünket. Most először is itt egy iPhone 11 szilikon tok, ha Neked pont egy népszerű, akár kicsit régebbi modelled van, semmiképp ne hagyd, hogy a betört hátlap vagy kijelző miatt rövidebb legyen a kapcsolatotok:

 

A rémület, amikor rájössz, hogy eltűnt az iPhone-od, semmihez sem fogható. Nemcsak, hogy elszakadsz egy értékes készüléktől, de az a kilátás, hogy elveszítheted a nagyra becsült fotókat és adatokat, még jobban megvisel. Szerencsére az Apple az évek során finomította az elveszett iPhone keresésének folyamatát. Íme öt módszer, amellyel gyorsan felkutathatod az eltűnt készülékedet és egy iPhone 11 szilikon tok tipp is, hogy a betört telefon miatti rémület se érhessen utol.

1. Próbáld meg felhívni magad

 

Ez talán régimódi megközelítésnek hangzik, de meglepően hatékony lehet. Ha az iPhone-od hallótávolságon belül van, és engedélyezve van a hang vagy a rezgés, a saját számod hívása segíthet a megtalálásában. Vedd igénybe egy közelben lévő személy segítségét, hogy hívja fel a számodat. A hang vagy a rezgés gyorsan elvezethet az elkallódott készülékhez.

 

2. Használd fel az Apple Watch órádat

Ha az elveszett iPhone-odhoz párosított Apple Watch-od van, akkor egy ügyes funkciót alkalmazhatsz a megtalálásához. A Ping iPhone funkciót az Apple Watch-on az alábbi lépésekkel érheted el:

 

  • Nyomd meg az Apple Watch oldalsó gombját.
  • Görgess lefelé, hogy megtaláld a Ping iPhone gombot, amelyet egy iPhone ikon jelképez.
  • Érintsd meg egyszer, hogy az iPhone-od hangot adjon ki, vagy nyomd meg hosszan, hogy aktiváld a zseblámpát, ami javítja a láthatóságot.

 

3. Használd a Find My Network funkciót

 

A Find My network egy robusztus eszköz az iPhone-od helyének meghatározására, feltéve, hogy egy másik Apple-eszköz is a rendelkezésedre áll. Nyisd meg a Find My alkalmazást a Macen vagy az iPaden, koppints az Eszközök fülre, és határozd meg iPhone-od helyét. Olyan további műveleteket is választhatsz, mint például egy hang lejátszása vagy útbaigazítás fogadása a tartózkodási helyéhez. Alapvető fontosságú, hogy az általad használt eszközön ugyanazzal az Apple ID-val jelentkezz be, mint az elveszett iPhone-odon.

 

4. Hozzáférés az iCloudhoz a weben

 

Olyan helyzetekben, amikor egy másik Apple-eszköz nem érhető el, a Find My network webböngészőn keresztül történő elérése felbecsülhetetlen értékűvé válik. Nyisd meg bármelyik böngészőt, és navigálj az iCloud.com/find oldalra. Jelentkezz be az Apple ID azonosítóddal, és nézd meg az összes Apple-eszközödet megjelenítő térképet. Válaszd ki az elveszett iPhone-odat az utolsó ismert tartózkodási helyének részleteihez. Ez a felület lehetővé teszi olyan műveletek elindítását, mint például egy hang lejátszása vagy a készülék törlése, ha szükségesnek ítéled.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az iCloud.com-on keresztül történő hozzáférés korlátozott lehet, ha letiltottad az iCloud webes elérését. Az Eszközök keresése oldalra azonban továbbra is bejelentkezhetsz, ha ellátogatsz a Saját keresés alkalmazás Én fülére, és kiválasztod a “Segíts egy barátnak” lehetőséget.

 

5. A Google helymeghatározási előzményeinek használata

 

  • A Google-alkalmazásokat iPhone-jukon alkalmazó felhasználók számára az Idővonal funkció lehetőséget kínál a legutóbbi helyszínek nyomon követésére. A funkció használatához győződjünk meg arról, hogy a következő beállítások megvannak:
  • A Google fiókodban engedélyezve van a Helymeghatározási előzmények beállítása.
  • Legalább egy helymeghatározási szolgáltatással rendelkező Google-alkalmazás, például a Google Térképek, telepítve van, és úgy van beállítva, hogy “Mindig” hozzáférjen a helymeghatározáshoz.
  • A Google-alkalmazásoknál engedélyezve van a háttérben futó alkalmazásfrissítés.
  • A Google Térképen a Beállítások gombra kattintva és az Idővonalát kiválasztva érheted el az Idővonaladat a Google Térképen. Ha a Helymeghatározási előzmények aktív, akkor megtekintheted a legutóbbi tartózkodási helyeket, ami segíthet visszakövetni a lépéseidet, hogy megtaláld iPhone-odat.

 

Bár ezek a módszerek jelentősen növelhetik az elveszett iPhone-od megtalálásának esélyét, tanácsos azonnal cselekedni. Ha minden más nem sikerül, fontold meg a készülék törlésének lehetőségét, hogy megakadályozd az adatokhoz való illetéktelen hozzáférést. Az iPhone elvesztése kétségtelenül stresszes, de ezekkel a stratégiákkal az Apple egy olyan eszköztárat biztosít, amely segíthet a visszaszerzésben.

 

Te hagytad már el az iPhone-odat? Visszakerült hozzád, ha igen, hogyan?

 

 

Köszönjük a figyelmed, reméljük, az elveszett iPhone miatt többé nem fáj majd a fejed! És, hogy a betört telefon miatt se fájjon, IDE kattintva pedig nézd meg iPhone 11 szilikon tok és további kiegészítőinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük