iphone 15 pro tok

Két árnyalatban is jöhet a titánium iPhone 16 Pro Max

Ha Te már pont a tavalyi, legújabb szériát szerezted be, akkor lehet, hogy nem izgat a 16-os, inkább gondoskodj új telefonod védelméről egy iPhone 15 Pro tok kiegészítővel:

 

Az előző évben az Apple jelentős változást hozott azzal, hogy az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max esetében a titániumszerkezetet alkalmazta. Ez az átállás nem csak szerkezeti, hanem esztétikai szempontból is fontos volt, egy dedikált színpalettával, amelyen feltűnően szerepelt a “Titanium” kifejezés. Ahogy előre tekintünk az iPhone 16 Pro termékcsaládra, várhatóan a titánváz továbbra is fennmarad, de a színvariációk valószínűségével. A legújabb jelentések korai betekintést nyújtanak abba, hogy ezek az új színek mit jelenthetnek. Nézzük is, ha pedig Te már a tavalyi titánszerkezetet alkalmazó készülék tulajdonosa vagy, mutatunk számodra egy iPhone 15 Pro tok tippet is.

Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max olyan színeket mutatott be, mint a Természetes titán, a Fekete titán, a Fehér titán és a Kék titán. A Blue Titanium volt a magányos színkitörés az egyébként visszafogott palettán. Az Apple hagyományosan az élénk és élénk színárnyalatokat a standard iPhone modellek számára tartotta fenn, a Pro termékcsalád esetében pedig visszafogottabb választékot választott. Történelmileg a Pro modellek ragaszkodtak a hagyományos színekhez, mint a fekete, ezüst, fehér és arany, amíg az iPhone XR meg nem szakította a mintát 2018-ban. Az iPhone XS, az iPhone X közvetlen utódja később a ma ismert Pro modellekké fejlődött.

Az iPhone 11 Pro sorozat a Midnight Green bevezetésével eltért a hagyományos színsémától. Élénksége ellenére megőrizte a földies és komoly tónust. A későbbi Pro modellek ezt követték a Pacific Blue, majd az iPhone 13 Pro-val a világosabb Sierra Blue színnel.

2022 márciusában az iPhone 13 Pro a ciklus közepén kapott színfrissítést az Alpine Green bevezetésével, majd hat hónappal később a Deep Purple iPhone 14 Pro következett. Az általános tendencia a Sierra Blue kivételével azt sugallja, hogy a Pro színek inkább tompábbak lesznek. Még az Alpine Green bevezetése is visszahozta az iPhone 13 Pro-t a bevett komor színtémához.

A Blue Titanium iPhone 15 Pro folytatta ezt a trendet, emlékeztetve a Pacific Blue iPhone 12 Pro-ra. Ezzel párhuzamosan a Samsung a Galaxy S24 Ultra esetében is titánszerkezetet alkalmazott, és a hagyományos titánfekete és titánszürke mellett olyan élénkebb opciókat kínált, mint a titánlila és a titánsárga.

Bár a Samsung megközelítése nagyobb színválasztéknak tűnik, az Apple Pro termékcsaládja megőrizte konzervatív álláspontját. Az ismert kiszivárogtató Majin Bu legújabb kiszivárogtatásai azonban arra utalnak, hogy a közelgő iPhone 16 Pro színpalettáján lehetséges változás állhat be:

 

iphone 15 pro tok

 

Míg több színválasztékot is találgattak, kettő tűnt fel potenciális jelöltként: “Desert Titanium” vagy “Desert Yellow” és “Titanium Gray” vagy “Cement Gray”. A “Desert Titanium” vagy “Desert Yellow” az iPhone 14 Pro-n látott arany szín gazdagabb és mélyebb változatát képzelik el. Másrészt a “Titanium Gray” vagy “Cement Gray” az iPhone 6 korszakára emlékeztető fémes űrszürke színt hivatott visszaadni, ami jól illeszkedik a titán témájú kivitelhez.

Mint minden pletykát, ezt az információt is óvatosan kell megközelíteni. Majin Bu elismeri, hogy ez egyelőre puszta spekuláció. Mindazonáltal az iPhone 16 Pro árnyaltabb és változatosabb színpalettájának kilátásba helyezése növeli a várakozást. Majd kiderül, hogy az Apple magáévá teszi-e ezeket a javasolt árnyalatokat, vagy egy teljesen más választékkal lep meg minket. Miközben a pletykamalom pörög, érdemes szemmel tartani, hogyan alakítja az Apple a közelgő iPhone Pro modellek esztétikáját.

Neked hogy tetszene? Szerinted milyen szín áll a legjobban a titánium iPhone-oknak? Írd meg kommentben a véleményedet és jósoljuk meg, hogyan is dönt majd idén az Apple és hogy vajon mindezt az Apple – fanok ízlésének megfelelően teszi-e!

 

Köszönjük a figyelmed! Ha épp idén váltottál iPhone-t, akkor nézz körül a webshopon iPhone 15 Pro tok és egyéb kiegészítőinkért jelenlegi készüléked védelméhez.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük