iphone 15 plus üvegfólia

Hétfőtől frissíthetünk iOS 17-re, itt egy kis emlékeztető, milyen újításokat kapunk

Tudtad, hogy nálunk már kapható is az iPhone 15 Plus üvegfólia? Ha ezt a készüléket tervezed majd beszerezni a frissen bemutatott sorozatból, akkor gondoskodj már most a védelméről egy iPhone 15 Plus üvegfólia beszerzésével:

 

Az Apple keddi, éves iPhone-rendezvénye nem okozott óriási meglepetéseket. Az iPhone 15, az iPhone 15 Pro, az Apple Watch Ultra 2 és az Apple Watch Series 9 várva várt megjelenése mellett az Apple bejelentette az új operációs rendszer, az iOS 17 közelgő megjelenését, amely ingyenes szoftverfrissítésként szeptember 18-án, hétfőn lesz elérhető a nagyközönség számára. Azok számára, akik már próbálgatták a június óta elérhető nyilvános béta-előzetest, az iOS 17 máris egy frissebb, személyre szabottabb felhasználói élményt sejtet. Itt van, milyen újításokat is hoz a frissítés – nézd meg és ne feledkezz meg arról sem, hogy iGlass kiegészítőink már elérhetők az új szériára is, mint például az iPhone 15 Plus üvegfólia.

A számos új funkció közül a frissített Facetime-élmény lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyors hang- vagy videoüzeneteket hagyjanak, így a nem fogadott hívások kevésbé lesznek hiányosak. Emlékszel a régi üzenetrögzítőkre? Az iOS 17 Élő hangposta funkciója felidézi őket, lehetővé téve a hívások felvételét még akkor is, amikor valaki éppen még rögzíti a hangposta üzenetét. Azok számára pedig, akik a szöveges üzenetet a hangos üzenetek helyett szeretik, a rendszer mostantól kényelmesen átírja az összes hangüzenetet.

 

Az üzenetküldési élmény újragondolása

 

Az Üzenetek mint az Apple natív kommunikációs alkalmazása sem marad ki a megújulásból. A legfontosabb funkció? A matricák. Az iOS 17 a csevegőbuborékokra ragasztott emojik mellett lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kameratekercs tartalmából élő matricákat tervezzenek, további effektekkel és szöveggel kiegészítve.

Új biztonsági és kényelmi funkciók is megjelennek. A “Bejelentkezés” funkció tájékoztatja a megbízható kapcsolatokat a biztonságos érkezésről, a “NameDrop”, egy AirDrop-származék, pedig gyerekjátékká teszi a kapcsolatmegosztást. Csak vigyük közel egymáshoz a készülékeket, és voilá! Az adattömegű fájlok esetében az AirDrop mostantól a nagyobb méretű fájlátvitel megkönnyítésére is alkalmas. Két iPhone-t összekötve egyszerűen megoszthatsz egy letöltési linket, amely elérhető, amint egy adatforgalom-barátabb WiFi-környezetben vagy.

 

Widgetek

Ha a testreszabás a kedvenced, az iOS 17 továbbfejlesztette a widgeteket. Legyen szó a kezdőképernyőről, a zárolási képernyőről vagy akár a készenléti képernyőről, a widgetek mindenütt jelen vannak, és az információkat és funkciókat közvetlenül az ujjhegyedre helyezik.

 

Journal, amely segíti a mentális egészséged

 

A Journal egy vadonatúj naplózó alkalmazás, amely az Emlékek a fényképeken című alkalmazáson alapul, és új módot kínál a különleges pillanatok újraélésére. Ez egy új módja annak, hogy emlékezz és írj az élményekről szöveggel, helyszínnel, fotókkal és még sok mással. Te választod ki, hogy mit szeretnél beleírni, de javaslatokat kapsz arra az esetre, ha nem tudod, miről írj, és ezeket a közelmúltbeli tevékenységekből intelligens módon válogatják Neked össze. A Javaslatok API elérhető lesz a fejlesztők számára, így a harmadik féltől származó alkalmazások zökkenőmentesen integrálhatók lesznek a Journalba.

 

StandBy

 

A mindig bekapcsolt kijelzővel felszerelt iPhone 14 Pro megjelenésével a zárolási képernyő minden eddiginél hasznosabbá vált. Ez egy hasznos funkció, amely olyan információkat mutat, mint az idő, és kis widgeteket jelenít meg extra információkkal – és most az Apple még hasznosabbá szeretné tenni az új StandBy nevű funkcióval. A StandBy teljesen testreszabható, teljes képernyős élményt nyújt a felhasználóknak, amikor az iPhone töltődik és az oldalán van. A StandBy tökéletes éjjeliszekrényként, és számos óra stílusával és fotójával személyre szabható.

Emellett képes leszel navigálni a Smart Stacks információk között, amelyek segítségével még kényelmesebbé teheted iPhone-odat az asztalodon. Az élő tevékenységek, a Siri, a bejövő hívások és az értesítések ebben az üzemmódban ragyognak, és teljes mértékben kihasználja az iPhone 14 Pro Always-On-Display funkcióját. Ez talán a legmenőbb iOS 17 funkció!

 

Az automatikus javítás és a diktálás okosabbá váltak

 

Az Autocorrect frissítései az Apple által “transzformátor nyelvi modellnek” nevezett újításokkal javítják a gépelés élményét és pontosságát az iPhone-on. Mostantól gépelés közben is kaphatsz prediktív szövegajánlásokat, így a szövegbevitel gyorsabb lesz, mint valaha. A diktálás is nagyobb pontossággal működik az új beszédfelismerő modellnek köszönhetően.

 

Készüljünk fel az iOS 17-re

Az iOS 17 lényegében az Apple bizonyítéka annak, hogy megérti és alkalmazkodik globális felhasználói bázisának változó igényeihez. Jegyezd be a naptáradba szeptember 18-át, és merülj el egy olyan operációs rendszerben, amely minden egyes mozdulattal innovációt ígér. Ne feledd, hogy az iPhone-oknak egyébként is az az egészséges, ha rendszeresen a legújabb operációs rendszerre frissítjük őket.

 

IDE kattintva minden eddigi cikkünket megtalálod az iOS 17 új funkcióiról.

 

 

Köszönjük a figyelmed! Ne feledkezz meg arról sem, hogy iGlass kiegészítőink – mint például az iPhone 15 Plus üvegfólia – már elérhetők az új szériára is a webshopon.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük