iphone 15 plus üvegfólia

Holnap jön az új iPhone, az üzletek már felkészültek az iPhone 15-re és az USB-C-re (Mi pedig az iPhone 15 Plus üvegfólia és más kiegészítőinkre)

Holnap végre jön az iPhone 15 széria, nálunk pedig az olyan kiegészítők, mint az iPhone 15 plus üvegfólia és sok más! Ha nem az iPhone 15 Plus üvegfólia a kiszemelted, hanem más modellre keresel, vagy inkább tokot szeretnél, akkor utóbbit a webshopon már most megtalálod:

  • iGlass iPhone 15 Plus üvegfólia és más fóliák hamarosan ITT
  • iGlass tokok az iPhone 15 szériára ITT

 

A holnapi iPhone 15 esemény előtt az Apple és kiskereskedői rendszere már teljes gőzzel készülnek az elkövetkezendő eseményekre. Mark Gurman a Bloombergtől néhány utolsó pillanatos részlettel is előrukkolt, köztük egy érdekes ízelítővel, miszerint az Apple idén “nagyobb hangsúlyt fektet majd az üzleteken belüli set-upokra”, mint a korábbi években az iPhone-vásárlók számára. Nézzük, hogyan készül az Apple a holnapra, míg mi az iPhone 15 Plus üvegfólia és más kiegészítőinken végezzük az utolsó simításokat.

A várakozásoknak megfelelően Gurman szerint az Apple kiskereskedelmi üzletei számos különböző termékből kifogyóban vannak, mint például az Apple Watch Ultra, Apple Watch szalagok, bőr iPhone tokok, iPhone 12, iPhone 13 mini és iPhone 14 Pro. A korábbi évek alapján az Apple az iPhone 15 bevezetése után alacsonyabb áron fogja folytatni a normál iPhone 14 és iPhone 14 Plus értékesítését. Az iPhone 14 Pro modellek pedig teljesen megszűnnek. Az iPhone 13 marad a kínálatban és újabb árcsökkentést kap, míg az iPhone 13 mini valószínűleg szintén megszűnik.

Gurman azt is elmondja, hogy az Apple Store-ok szeptember 12-én este, az Apple “Wonderlust” eseményével egy napon “árucikk-visszaállításra” készülnek. Az esemény utánra egy “menedzserhívást” is terveznek. Gurman ezt “eseménynapokra nem jellemzőnek” írja le. És hogy mégis mire lehet mindez jó?

Ez egy újabb utalás lehet arra, hogy az Apple azt tervezi, hogy a kedden bejelentett termékek közül legalább néhányat szinte azonnal elérhetővé tesz a kiskereskedelmi üzletekben. Bár nem valószínű, hogy ez az új iPhone 15 és az Apple Watch hardverét is magában foglalja, de új kiegészítők és frissített, USB-C töltésre alkalmas AirPods Pro készülékek is lehetnek.

Az iPhone 15, az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra 2 várhatóan szeptember 15-én lesznek előrendelhetők, a megjelenés pedig szeptember 22-én lesz majd.

Gurman továbbá arról is beszámol, hogy az Apple Store munkatársai is erősen erőltetni fogják az Apple különböző USB-C töltőtégláit. Az iPhone 15 a Lightningról USB-C-re vált a töltésnél, de az Apple nem fog USB-C téglát mellékelni a dobozban az új iPhone vásárlásokhoz.

Végül az Apple a hírek szerint arra is ösztönözni fogja a vásárlókat, hogy az új iPhone 15 és Apple Watch vásárlásoknál “a korábbi éveknél nagyobb mértékben” válasszák az üzletben történő beüzemelést. Mint ilyen, a vállalat “új szoftvereket és alkalmazotti mérőszámokat is bevezet ennek nyomon követésére”.

 

Hogyan nézheted az iPhone 15 eseményt és állíthatsz be emlékeztetőt?

 

Az Apple iPhone 15 “Wonderlust” eseménye szeptember 12-én, kedden, 10 órakor (PT, PT) / 13 órakor (ET) lesz. Az Apple meghívója az eseményre a “Wonderlust” szlogennel ugrat, és egyesek szerint a kék és szürke színséma az Apple iPhone 15 színválasztására utalhat.

A “Wonderlust” esemény ismét egy hibrid stílusú esemény. Ez azt jelenti, hogy előre felvett keynote-ot tartalmaz majd, amit a többségünk otthonról nézhet. A sajtó képviselői azonban az Apple Parkban található Steve Jobs Theaterből nézik majd, és ezt követően kézbe is vehetik az iPhone 15-öt és más új hardvereket.

A következőképp követheted nyomon az eseményeket:

  • Nézd meg a YouTube-on – ha a bejelentkeztél a YouTube-ra, kattints az “Értesítés” gombra, hogy emlékeztetőt kapj az esemény előtt.
  • Az Apple eseményeket az Apple Events weboldalán is megnézheted. Adj hozzá emlékeztetőt a “Hozzáadás a naptáradhoz” gombra kattintva.
  • Hangolódj rá az Apple TV alkalmazással bármely kompatibilis eszközön (szeptember 12-én keresd a “Wonderlust” eseményt).
  • De akkor is kaphatsz emlékeztetőt az eseményről, ha lájkolod az Apple tweetjét.

 

Köszönjük a figyelmed! Kövesd velünk az eseményeket és ne feledd, hogy az új iPhone-okkal a mi új iPhone 15 Plus üvegfólia és más kiegészítőink is érkeznek a webshopra, mostmár tényleg nem kell sokat várni. Te nézni fogod az eseményt?

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük