iphone 15 átlátszó tok

Mit is kapunk pontosan az iPhone 15 dobozában?

Nos, azt már most megjegyeznénk, hogy iPhone 15 átlátszó tok például nem érkezik a készülék mellé, pedig egy ilyen befektetés mellé a védelem is nagyon fontos – a gyönyörű új színeket pedig meg is mutathatod, ha iPhone 15 átlátszó tok kiegészítőt választasz. Nálunk már kapható is, ha Te már tudod, hogy iPhone 15 tulajdonos leszel:

 

Végre eljött a pillanat: bemutatkozott az iPhone 15. A pletykák már hónapok óta kavarogtak az éterben, és tegnap végre megpillanthattuk az iPhone következő generációját. És hogy mire is kíváncsi mindenki? Hát arra, hogy milyen is az, amikor megkapjuk vadiúj dobozában, és egyesével megnézzük, hogy mit is tartalmaz. Amíg ezt a kezünkbe véve nem tehetjük meg, lássuk, mit találsz majd az új iPhone 15 dobozának kibontásakor (iPhone 15 átlátszó tok kiegészítőt például biztosan nem, úgyhogy ezt már most érdemes megrendelni).

 

USB-C és USB 3 töltőkábel

2012-ben az Apple bevezette a Lightning-csatlakozót, hogy leváltsa az iPodokon és a korai iPhone-okon található, elöregedő 30 tűs csatlakozót. A régi 30 tűs dokkolócsatlakozót a harmadik generációs iPoddal vezették be, a FireWire-portot felváltva. Kialakítása segítette a vékonyabb kialakítást. Ezután majdnem egy évtizeddel később a Lightning-csatlakozó egy lényegesen kisebb csatlakozót hozott az iPhone és az iPod touch számára, ami még vékonyabb kialakítást tett lehetővé. A megfordítható kialakítás megkönnyítette a kábel csatlakoztatását is, akár sötétben vagy anélkül, hogy megnéznéd.

Most az Apple ismét változtatott a porton. Újabb 10 év telt el, tartva magát a meglévő trendhez; ezúttal azonban a változás oka a jelek szerint nem a dizájn vagy a vásárlói kényelem, hanem az EU-s törvények és előírások közelmúltbeli változása. Mindenesetre, ez egy nagy ugrás, aminek sokan örültek, örültünk, mégha a változás azt is jelenti, hogy a fogyasztóknak le kell cserélniük néhány meglévő kábelüket, de ez is segít egységesíteni az Apple-élményt, mivel a legújabb Macek és iPadek is USB-C-t használnak.

 

 

iphone 15 átlátszó tok

 

 

Az Apple minden új iPhone és iPhone Pro készülékhez egy új USB-C kábelt mellékel, ami segít enyhíteni az új kábelek vásárlását. Továbbá a vezeték nélküli töltés az összes legújabb iPhone-on, olyan jövőbiztos megoldást kínál, amely nem függ a fizikai töltőportoktól.

 

Dokumentáció és matricák

 

2023-ban nem valószínű, hogy sok útmutatásra lesz szüksége bárkinek is az iPhone használatához; és az Apple környezetvédelmi céljai miatt valószínűleg nem is fogunk sok dokumentációt látni – ha egyáltalán lesz ilyen. Valószínűleg egy egyszerű tájékoztató kártyára számíthatsz a legújabb funkciókkal kapcsolatos részletekkel.

Ahogy pedig korábban említettük, az Apple büszkélkedhet a környezetvédelmi céljai iránti erős elkötelezettséggel. Az Apple szinte mindig is mellékelte a logójukat tartalmazó matricákat az új termékekhez, nem valószínű, hogy ez változni fog.

 

Amit nem találsz a dobozban…

 

A legújabb iPhone-ok a legtöbb országban már nem rendelkeznek fizikai SIM-kártyával, így nem találsz benne SIM-kivető eszközt. Az Apple nem mellékelt sem hálózati adaptert, sem EarPods-t, ami összhangban van a tavalyi kínálattal. Lightning-kábelt sem találsz, mivel a portot USB-C-re cserélték. Az Apple a korábbi iPhone-modellekbe USB-C-s hálózati adaptereket is mellékelt, így ha már van ilyen, akkor a mellékelt USB-C-s USB 3-as kábellel együtt használhatod. De ha még nincs, mindenképpen rendelj egyet az új iPhone 15 vagy iPhone 15 Pro készülékedhez. És egy iPhone 15 átlátszó tok kiegészítőt is, amit az Apple ugyan nem mellékel, de az iGlass-nél már természetesen kapható.

 

És végül… a gyönyörű, vadiúj iPhone-od!

 

iphone 15 átlátszó tok

 

Oké, ez magától értetődő, de remélhetőleg a dobozodban egy új iPhone is van. Az új iPhone 15 és iPhone 15 Plus már Dynamic Islanddel, továbbfejlesztett kamerarendszerrel és frissített chipkészlettel rendelkezik. Míg az iPhone 15 Pro és Pro Max új titánium dizájnnal, továbbfejlesztett kamerákkal, gyorsabb-képesebb-chippel és egy teljesen új Action Button funkcióval rendelkezik.

 

Az iPhone 15 és az iPhone 15 Pro már most péntektől előrendelhetők az Apple-nél ITT. Ki szerzi be valamelyiket?

 

Köszönjük a figyelmed! Mivel iPhone 15 átlátszó tok nem jár a dobozba, ITT beszerezheted leendő készüléked mellé.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük