iPhone 15 átlátszó tok

Új világoszöld színben is jöhet az iPhone 15 (Nálunk pedig már van is iPhone 15 átlátszó tok, hogy megmutathasd majd)

Ha tetszene az új szín, akkor a jó hír, hogy nálunk pedig már van is iPhone 15 átlátszó tok, hogy megmutathasd majd, miközben védelmezed is:

 

Szeptember 12-én végre megismerhetjük az Apple új iPhone 15 termékcsaládját, és a pletykák a közelgő okostelefon-családról továbbra is folyamatosan gyűrűznek. A legújabb ezek közül arra utal, hogy új, világoszöld fényezést láthatunk a cupertinói cég iPhone 15 és iPhone 15 Plus készülékein. A hír a jól ismert Apple termékszivárogtatóktól, @MajinBuOfficial-tól és @URedditor-tól (aka Unknownz21) származik, akik mindketten megosztották, hogy az alsó kategóriás iPhone 15 modellek az iPhone 12 és az iPhone 12 mini zöld színéhez hasonló új világoszöld kivitelben lesznek kaphatók. Ha tetszene, akkor a jó hír, hogy már elérhető az iPhone 15 átlátszó tok, a tökéletes kiegészítő, hogy iPhone-od védelmezése közben meg is mutathasd ezt a menő új színt.

Bár Majin Bu megosztott egy koncepcióképet az új színről, a kiszivárogtató nem biztos abban, hogy ez a szeptemberi fő iPhone 15 bemutató részeként debütál, vagy később látjuk majd felbukkanni, esetleg egy új, 2024 tavaszán megjelenő színválasztékként, hasonlóan ahhoz, amit az Apple az elmúlt években tett, amikor új, ciklusközépi színváltozatokat kínált, mint például a sárga iPhone 14 és a zöld iPhone 13 modell.

 

Milyen színekben jön az új széria?

 

Az Apple hagyományosan minden modellévben több színválasztékot kínál az iPhone-hoz, és úgy tűnik, hogy az idei iPhone 15 és iPhone 15 Pro termékcsalád sem lesz kivétel. Az Apple iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max várhatóan új színváltozatokat is kap, köztük egy új sötétkék színt, az ezüst, a space black és a natúr titán árnyalat mellett. A pletykák szerint továbbá az Apple megszünteti az arany színopciót. Az Apple hagyományosan egy mélyvörös (PRODUCT)RED színválasztékot is kínál a The Global Funddal való hosszú távú partnerség részeként, amely a HIV/AIDS, a tuberkulózis és más súlyos betegségek ellen küzd, főként Afrikában.

Az elmúlt hónapokban több beszámolót is láttunk a lehetséges új iPhone 15 színekről. A 9to5Mac februári jelentése szerint az Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro modelljei egy sötétvörös, bordó színre emlékeztető verzióban lesznek kaphatók. A szín hex-kódja állítólag #410D0D lett volna, dez a jelentés azonban pontatlannak bizonyult, és az Unknownz21 nemrég megosztotta azt a véleményét, hogy a piros szín egy csali lehetett, hasonlóan más, az Apple által a múltban végrehajtott csapdahelyzetekhez, mind a kiszivárogtatók félrevezetése, mind a forrásaik lenyomozása érdekében.

Ugyanezen jelentés szerint az alsó kategóriás iPhone 15 modellek is büszkélkedhetnek saját exkluzív új színekkel, köztük sötét rózsaszínnel és egy élénk világoskékkel. A sötét rózsaszín árnyalat színének hex-kódja #CE3C6C, amelyet “telemagenta” néven emlegetnek. A világoskék szín hexakódja pedig #4DB1E2, és “piktonkéknek” nevezik.

 

Új vegán bőrtokok

 

Az iPhone 15 és iPhone 15 Pro termékcsaládok valószínűleg ebben a modellévben is új, vegán bőrből készült tokokat kapnak. A beszámolók szerint az Apple bőr helyett vegán anyagokat fog használni, más tapintással és textúrával. Bár a kiszivárogtatók által megosztott képek állítólag csak mockupok, mégis jó képet adnak arról, hogyan fognak kinézni az új tokok, amelyeknek a héja nem valódi bőrből, hanem szőtt anyagból készült.

iPhone 15 átlátszó tok

 

Bár az Apple már régóta kínál bőrből készült iPhone tokokat – először a 2013-as iPhone 5s mellett debütáltak -, a termék kissé ellentmondásos lett az iPhone-vásárlók körében, mivel az Apple a környezet megóvására helyezi a hangsúlyt.

Ha pedig inkább megmutatnád majd gyönyörű iPhone-od színét, akkor válassz az iPhone 15 átlátszó tok opcióinkból, amik már elérhetők a webshopon.

Az iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max egy Wonderlust névre keresztelt szeptember 12-én tartandó sajtóeseményen debütálnak. Ekkor fogjuk tudni biztosan, hogy mely színválaszték lesz elérhető a teljes iPhone 15 termékcsaládban.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük