iphone 14 pro tok

Mostantól könnyebb lesz az iPhone 14 Pro szelfikamera- és Face ID-problémák javítása – Ez az iPhone 14 Pro tok pedig meg is előzi őket

 

Ha már iPhone 14 Pro tulajdonos vagy, akkor mindenek előtt szerezz be egy iPhone 14 Pro tok kiegészítőt, amely ütésállósága révén minden lehetséges külső bajtól megóvja majd féltett készüléked:

 

 

Az iPhone 14 Pro az Apple egyik legújabb modellje, és lenyűgöző funkciókkal büszkélkedhet. Elegáns kialakítású, 6,1 hüvelykes Super Retina XDR kijelzővel rendelkezik, amely elképesztő látványt nyújt. A telefont az Apple A16 Bionic chipje hajtja, és három lencsés kamerarendszerrel rendelkezik, amely hihetetlen fotókat és videókat készít. Az iPhone 14 Pro egyik kiemelkedő jellemzője az Face ID technológia, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen pillantással feloldják a telefonjukat. És most, hogy az Apple nemrégiben megváltoztatta a javítási folyamatot, az iPhone 14 Pro Face ID javítása végre egyszerűbb, mint valaha.

Ugyanis bármennyire is jók az iPhone-ok, a kamerájuk számos belső- vagy külső okból meghibásodhat (ezutóbbi ellen remek biztosíték egy minőségi üvegfólia és iPhone 14 Pro tok), a javítás eddig pedig meglehetősen körülményes volt. Az Apple azonban jelentős változtatást eszközöl az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max készülék javítási folyamatában. Ettől a héttől kezdve az Apple Store-ok és az Apple Authorized Service Providerek már a Face ID és a TrueDepth problémákat is javíthatják anélkül, hogy az egész iPhone-t ki kellene cserélni. Az Apple ezt a hírt egy belső feljegyzésben jelentette be, amelyet a 9to5Mac vett észre.

Az Apple most már javíthatja az iPhone 14 Pro Face ID problémáit

 

iphone 14 pro tok

A TrueDepth kameramodul a Face ID és az előlapi kamera összes komponenséből áll. Ez egy olyan alkatrész, amely alapvető fontosságú az iPhone funkcionalitásához, így ha meghibásodik, akkor azt nagyjából azonnal meg kell javítani.

Évekig, ha az iPhone Face ID vagy az előlapi kamera meghibásodott, az egész készüléket ki kellett cserélni, mivel az Apple nem tudta a TrueDepth modult egyazon egységgel javítani. Ez tavaly változott meg, amikor az Apple elkezdte az iPhone XS és újabb iPhone XS készülékeken a TrueDepth modul azonos egységgel történő javítását. Egy új iPhone megjelenése után azonban az Apple-nek általában több hónapba telik, mire felpörgeti a támogatási csatornáit az egyes javítások elvégzésére. Amikor például tavaly ősszel debütált az iPhone 14 termékcsalád, az Apple még nem volt képes a TrueDepth kamera azonos egységgel történő javítására.

A héten az alkalmazottaknak küldött feljegyzésben az Apple viszont bejelentette, hogy az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max modellek TrueDepth kameramoduljához már elérhetőek az egyazon készülékkel történő javítások. Ez azt jelenti, hogy ha a Face ID vagy a TruthDepth modul egy másik része meghibásodik, az Apple Store-ok és a hivatalos szervizek mostantól az egész készülék helyett kicserélhetik csak az adott alkatrészt is. A vállalat szerint az alkalmazottaknak mindig az Apple Service Toolkit 2 diagnosztikai rendszer által nyújtott útmutatást kell követniük.

A TrueDepth kamera egyazon készülékben történő javítási lehetősége jelenleg nem érhető el az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus készülékek esetében, de az Apple azt mondja, hogy egy későbbi időpontban tájékoztatja csapatait, ha ez elérhetővé válik.

A vállalat úgy jellemzi az azonos egységgel történő javítást, mint “a legjobb módot arra, hogy hozzájáruljunk az Apple folyamatos munkájához, hogy termékeink élettartama hosszabb legyen”.

Az iPhone 14 Pro készülék jó állapotának megőrzése elengedhetetlen a hosszú élettartam és az érték megőrzése érdekében. Ezen új hírekkel, miszerint az iPhone 14 Pro Face ID javítása mostantól egyszerűbb, mint valaha, ugyanúgy fontos, hogy megelőző intézkedéseket tegyünk, hogy már eleve elkerüljük a sérüléseket, ha azok valamilyen külső okból következnek be. Az egyik gyakran figyelmen kívül hagyott terület a kamerarendszer, amely különösen érzékeny a karcolásokra és repedésekre.

Éppen ezért okos lépés egy jó minőségű iPhone 14 Pro tok kiegészítőbe fektetni. Nemcsak a véletlen leejtések és ütések ellen nyújt védelmet, hanem a kamerarendszert is megóvja a karcolásoktól és repedésektől, amelyek negatívan befolyásolhatják a képminőséget.

Az iGlass iPhone 14 Pro tok egy prémium megoldás, amely nemcsak MagSafe-kompatibilitást és általános készülékvédelmet kínál, hanem kameravédelemmel is fel van szerelve. Az 1 éves garancia pedig mint mindig biztosítja, hogy készüléked jó kezekben van az iGlass iPhone 14 Pro tok használatával.

 

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone 14 Pro felhasználó vagy, IDE kattintva beszerezheted prémium iPhone 14 Pro tok kiegészítőnket!

 

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük