iphone 12 pro kameravédő

Maxold ki a pihenést: ezek az appok segítenek a jobb alvásban

Ha már alvás – a nyugodt alváshoz jó tudni azt is, hogy a telefonodat akkor sem töröd össze, ha forgolódsz és lelököd. Ehhez itt egy iPhone 12 Pro kameravédő funkcióval is rendelkező tok tipp, ami nemcsak bombabiztos, de még pénztárcabarát és stílusos is:

 

Mindig szeretitek az app ajánlóinkat, most pedig, a két ünnep közötti időszakban nincs is aktuálisabb téma mint a pihenés. Na de mi van, ha végre van időd pihenni, de mégsem megy könnyen az alvás? Vagy épp állandó gondokat okoz a nem megfelelő mennyiségű vagy minőségű alvás, és megfogadtad, hogy jövőre ezen végre változtatsz az egészséged és a produktivitásod érdekében? Ha valóban jobban akarsz aludni, akkor a legjobb helyen jársz. Nem kell egyedül csinálnod, az iPhone-od segítségével néhány nap alatt jobban alhatsz. Megmutatjuk, mik ehhez a legjobb appok és végül ajánlunk egy iPhone 12 Pro kameravédő tokot is, hogy megmentsünk a költséges iPhone javításoktól, mert ez biztosan okozna pár álmatlan éjszakát…

 

Apple Health

 

Az Apple saját Egészség alkalmazása tele van számos különböző módszerrel, amelyekkel nyomon követheted és javíthatod az egészséged, és az alvás is ezek közé tartozik.

Akár van Apple Watchod, akár nincs, az Egészség alkalmazással olyan dolgokat tehetsz, mint például az alvásciklusaid nyomon követése, és meggyőződhetsz róla, hogy legalább napi nyolc órát alszol. De ne aggódj, az alvási célodat úgy állíthatod be, ahogyan csak szeretnéd.

De ez még nem minden; az Egészség alkalmazás arra is remek lehetőség, hogy jó szokásokat alakíts ki lefekvés előtt. Az alkalmazással létrehozhatsz egy Wind Down ütemtervet, amely segít bekapcsolni az alvásfókuszt, hogy ne zavarjanak meg az értesítések.

Az iPhone-t ez idő alatt is használhatod, de a legjobb, ha otthagyod, és olvasni vagy más tevékenységbe kezdesz.

Calm: Alvás és meditáció

 

Amikor a jó alvásról van szó, meg kell bizonyosodnod arról, hogy tested ellazult, hogy gyorsabban el tudj aludni.

És mi lenne jobb alkalmazás erre a feladatra, mint a Calm, ami még év appja díjat is nyert korábban? Ez az egyik legjobb alvás- és relaxációs alkalmazás, amit az App Store-ban találsz. Több millióan használják – és nem véletlenül.

A Calm számos különböző dolgot tartalmaz, amelyek segítenek jobban és gyorsabban elaludni, a meditációtól a zenéig és több mint 100 alvástanulmányig.

És ha mindez nem sikerülne, az alkalmazás valódi órákat is tartalmaz, amelyek segítenek jobban aludni, és egész nap pihentetőbbek maradnak.

Better Sleep

 

Már a nevéből is tudni fogod, hogy a BetterSleep a tökéletes alkalmazás, amely segít az éjszakai alvásban.

A BetterSleep segít javítani az alvás minőségét, és ezt a helyzetétől függetlenül képes megtenni. Rendelkezik például egy speciális Zöld Zajjal, amely segít kezelni a fülzúgást, a “Barna Zajjal” pedig “masszírozhatod az agyadat”.

Minden zajhoz különböző színek állnak rendelkezésre, és ezek segítenek az alvásra összpontosítani és pihenni éjszaka. Ráadásul történetek is vannak, ha ez jobban működik neked.

Ha olyan valaki vagy, aki nehezen alszik el, vagy éjszaka felébred, a BetterSleep speciális módszereket kínál, amelyekkel néhány perc alatt elalszol – és amikor felébredsz, más speciális ütemeket használhatsz, amelyek segítenek megnyugtatni a szorongásodat.

Pillow: Alvásfigyelő

 

Az egyik legjobb módja az alvás minőségének javítására az, ha megérted azt, és ennek jó módja egy olyan alváskövető, mint a Pillow.

Ez a hasznos alváskövető alkalmazás tökéletes módja annak, hogy megértsd, hogy hogyan alszol éjszaka. Nemcsak abban segít, hogy nyomon kövesse és elemezze az alvását, de még a horkolását és egyéb éjszakai hangjait is rögzíti.

Amikor felébredsz, az alkalmazás egy általános pontszámot ad, amelyből megtudhatod, mennyire jól aludtál, de olyan dolgokat is ellenőrizhetsz, mint a testhőmérséklet, a környezeti hangok és még sok más.

Ha nehezen alszol el, a Pillow relaxációs hangokat is tartalmaz, amelyek segítségével elég gyorsan elszundíthatsz.

Ráadásul az alkalmazás beépített algoritmussal rendelkezik, amely egy automatikus ébresztőórát hoz létre, amely a lefekvés időpontja alapján a legoptimálisabb időpontban ébreszt.

 

Köszönjük a figyelmed! Nézz körül a webshopon is, ahol prémium iPhone 12 Pro kameravédő funkcióval is rendelkező tok és más kiegészítők segítenek megóvni értékes iPhone-odat.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük