iphone 12 pro kameravédő

A leggyakoribb iOS 17 hibák, amiket tapasztalhatsz

Az iOS 17 még egy viszonylag régebbi modellen, az iPhone 12 Prón is szuper, de ha ilyened van, a hosszú távú biztonsághoz mindenképp gondoskodj egy iPhone 12 Pro kameravédő funkcióval is felszerelt tok beszerzéséről itt:

 

Az iOS 17 kétségtelenül fantasztikus frissítés lett. Az új funkcióknak és fejlesztéseknek köszönhetően ez az egyik legjobb iPhone szoftverfrissítés, amit egy ideje láttunk. Sajnos azonban nem tökéletes. Legalábbis egyelőre. Még mindig van ugyanis néhány olyan probléma, amelyet az Apple-nek meg kell oldania. Ezek némelyikén már dolgozik különböző frissítésekkel, de úgy tűnik, még nem minden működik hibátlanul, vagy nem mindenki számára. Ha tehát problémákat tapasztaltál az iPhone-oddal a frissítés után, nem vagy egyedül. Most megnuygtatásképp mutatunk néhányat a leggyakoribb problémák közül, amelyekkel még mindig találkozhatsz az iOS 17 rendszerben. Ha pedig egy népszerű iPhone 12 Prón használod az operációs rendszert, gondoskodj annak biztonságáról is egy iPhone 12 Pro kameravédő funkcióval is felszerelt tok beszerzésével.

 

Wi-Fi gondok

 

Amióta az iOS 17 elérhetővé vált a nyilvánosság számára, egyes felhasználók problémákat jelentettek a Wi-Fi-kapcsolatukkal kapcsolatban. Még ha otthon vagy is, és szilárd internetkapcsolattal rendelkezel, előfordulhat, hogy az iPhone-od nem tud megfelelően csatlakozni a hálózathoz. Sok esetben úgy tűnik, hogy ez az adatkapcsolatot is érinti; még ha mobiladatokat használsz is, az iPhone-od akkor is nehezen tud online lenni.

Szerencsére a legtöbb embernek sikerült megoldania ezt a problémát iPhone-jának újraindításával. Ugyanezt egyszerűen megteheted úgy is, hogy hosszan lenyomod az iPhone-od oldalsó gombját, és kikapcsolod. Hasonlóképpen, az adatcsomaggal kapcsolatos problémákat is megoldhatod a hálózati beállítások újraindításával. Ezt a Beállítások > Általános > Átvitel vagy az iPhone alaphelyzetbe állítása, majd az Alaphelyzetbe állítás és a Hálózati beállítások alaphelyzetbe állítása menüpont kiválasztásával teheted meg.

 

Hibás értesítések

 

Egyes felhasználók az iOS 17-ben az értesítésekkel kapcsolatos problémákat is tapasztaltak. Mint kiderült, előfordulhat, hogy egyes értesítések nem úgy jelennek meg, ahogyan kellene. Hasonlóképpen, ha Apple Watch-od van, előfordulhat, hogy néha az órádon, máskor pedig az iPhone-odon jelennek meg az értesítések.

Nincs olyan egyszerű megoldás, amely minden alkalmazásoddal működne – az iPhone frissítésén kívül -, de manuálisan minden olyan alkalmazásba bemehetsz, amely problémát okoz, és kikapcsolhatod, majd visszakapcsolhatod az értesítéseket.

 

Akadozó Widgetek

 

Az iOS 17 egyik legnagyobb változása az interaktív widgetek. Ahelyett, hogy a widgeteket parancsikonként használnád, mostantól az alkalmazás megnyitása nélkül is elvégezhetsz velük olyan dolgokat, mint például az emlékeztetők kipipálása.

Sajnos, mivel ez az első alkalom, hogy az Apple interaktív widgeteket használ, néhány probléma elkerülhetetlen volt. Így ha iOS 17-et használsz, számíthatsz arra, hogy a widgetek véletlenszerűen nem működnek, kényszeresen bezárják magukat, vagy egyszerűen csak nem a megfelelő információkat mutatják. Még nincs biztos megoldás a probléma megoldására, de érdemes megpróbálni újraindítani az iPhone-t, majd törölni és újra hozzáadni a widgetet a Kezdőképernyőhöz vagy a Zárolási képernyőhöz.

 

Gyorsabban merülő akksi

 

Sajnos azok számára, akik állandóan úton vannak, az iPhone akkumulátora szenvedhet az iOS 17 rendszerrel, különösen a régebbi készülékek esetében. (Ha ez például egy iPhone 12 Pro, akkor csekkold mellé iPhone 12 Pro kameravédő tokunkat is – ez ugyan az akksid nem védi meg, de legalább a törést megelőzi!)

Szóval, sokan számoltak be arról, hogy az iPhone-juk akkumulátorának élettartama nem tart olyan sokáig, mint a frissítés előtt. Ha ez történik Veled, az első dolog, amit tenned kell, hogy egyszerűen vársz néhány napot, hátha javul a helyzet; minden nagyobb iOS-frissítés elindít néhány háttérben zajló optimalizálást és újraindexelést, ami kezdetben az akkumulátor élettartamára nézve hátrányt okozhat, amíg a dolgok le nem csillapodnak.

Ha azonban egy hét elteltével is fennáll ez a probléma, akkor az egyetlen teljes megoldás az, ha reménykedsz, hogy az Apple egy jövőbeli szoftverfrissítéssel kijavítja ezt a problémát. Ha régebbi iPhone-od van, ez annak is lehet a jele, hogy az akkumulátorod egyszerűen elöregedett. A Beállítások > Akkumulátor > Akkumulátor állapota és töltése menüpontban gyorsan megnézheted az állapotát; ha ez a szám 80%-nál alacsonyabb, vagy más hibák jelennek meg itt, akkor valószínűleg itt az ideje az akkumulátor cseréjének.

 

Egyes felhasználók a kijelzővel és a túlmelegedéssel kapcsolatosan is jeleztek problémákat, ezt azonban úgy tűnik az Apple orvosolta az iOS 17.1 frissítéssel, így ha még nem tetted, frissíts mielőbb.

Neked hogy működik eddig az iOS 17, tapasztaltál bármilyen problémát?

 

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, nézz körül a webshopon és szerezd be iPhone 12 Pro kameravédő funkcióval is felszerelt tokunkat vagy más prémium kiegészítőink egyikét.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük