iphone 12 pro kameravédő

Így használd az új közös lejátszási listákat az iOS 17.2-ben

Ha például a népszerű iPhone 12 Prón tervezed kipróbálni az új funkciót, itt van hozzá egy iPhone 12 Pro kameravédő funkcióval is rendelkező tok tipp, ami nemcsak bombabiztos, de még pénztárcabarát és stílusos is:

 

Közvetlenül az iOS 17.1 kiadása után az Apple megkezdte az iOS 17.2 bétatesztelését. Bár az iOS 17.1 bemutatta az iOS 17 néhány “még idén érkező” funkcióját, még mindig van egy pár, és már láttuk, hogy az iOS 17.2 is tartalmazni fog néhányat közülük – ilyen ez a most következő izgalmas újdonság is. Az Apple Musicban évek óta alapvető funkció a lejátszási listák megosztása. Az iOS 17.2 azonban egy plusz menő fejlesztést vezet be a megosztott, szerkeszthető lejátszási listák lehetővé tételével. Ezzel párhuzamosan automatikusan létrejön egy új “Kedvencek” lejátszási lista. Szóval, merüljünk el az Apple Music közös lejátszási listáinak részleteiben. A jelenleg bétaverzióban lévő iOS 17.2 két figyelemre méltó funkciót vezet be: a közös lejátszási listákat és a “Kedvencek” lejátszási lista automatikus létrehozását. Nézd meg, hogyan használhatod majd (vagy már most rögtön, ha letöltötted a bétát) és végül ajánlunk egy iPhone 12 Pro kameravédő tokot is, hogy biztonságban próbálhasd ki ezt a szuper menő funkciót is.

A “Kedvencek” lejátszási lista megkeresése

Az automatikusan generált Kedvencek lejátszási lista megtalálásához menj az Apple Musicban a Könyvtár > Lejátszási listák menüpontra, és lapozz lefelé, hogy megjelenjen az új kiegészítés.

 

A közös lejátszási listák felfedezése

El kell ismerni, hogy a Spotify hagyományosan élen jár a közösségi funkciók terén, az iOS 17.2 azonban végre Apple Musicban is elérhetővé teszi a közös/kollaboratív lejátszási listákat.

Az új funkciók eléréséhez győződj meg róla, hogy telepítetted az iOS 17.2 béta verzióját a készülékedre. A telepítés után nyisd meg az Apple Musicot iPhone-odon vagy iPadeden, és navigálj a Könyvtár fülre. Ott válaszd a Lejátszási listák lehetőséget a meglévő lejátszási listáid megtekintéséhez vagy újak létrehozásához.

Ha egy hagyományos lejátszási listából közös lejátszási listát szeretnél csinálni, koppints a jobb felső sarokban lévő hárompontos ikonra, és válaszd a Közös munka opciót. Ezután eldöntheted, hogy az együttműködőknek szükségük van-e jóváhagyásra vagy sem. A preferenciák beállítása után koppints a Közreműködés indítása lehetőségre, hogy meghívd az embereket a lejátszási listához való hozzájárulásra.

Íme egy lépésről lépésre bemutatott útmutató is a használatukról:

  • Ha az iOS 17.2 bétaverzióját futtatod, nyisd meg az Apple Musicot az iPhone vagy iPad készülékeden.
  • Navigálj a Könyvtár fülre alul, és koppints a Lejátszási listák lehetőségre.
  • Válassz ki egy általad létrehozott lejátszási listát (ez a funkció jelenleg nem működik az Apple Music mentett lejátszási listáival).
  • Koppints a jobb felső sarokban lévő ikonra (…).
  • Válaszd ki a Collaborate/Együttműködés (felülről a második) lehetőséget.
  • Válaszd ki, hogy a munkatársaknak szükségük van-e jóváhagyásra.
  • Koppints a Start Collaboration (Együttműködés indítása) lehetőségre a meghíváshoz.
  • Térj vissza a lejátszási listához, és koppints a (…) ikonra, hogy elérd az Együttműködés kezelése opciót.

Az Együttműködés opció láthatóvá válik, így bárki, aki rendelkezik a megosztott lejátszási lista linkjével, szerkesztheti, átrendezheti a dalokat, valamint módosíthatja a lejátszási lista nevét és fényképét.

Ezekkel az új funkciókkal az Apple Music lépéseket tesz a platform közösségi aspektusának erősítésére. A közös lejátszási listák új és interaktív módját kínálják a zenék megosztásának és létrehozásának a barátok között, ami még vonzóbbá és élvezetesebbé teszi az általános élményt.

Ha tehát legközelebb szeretnél másokkal közösen összeállítani egy legendás lejátszási listát, vagy egyszerűen csak hátradőlni és felfedezni új kedvenceket, az Apple Music az iOS 17.2 operációs rendszeren máris a rendelkezésedre áll. Használd ki a megosztott zenei élmények erejét, és alakítsd át a zenehallgatásodat.

 

Te melyik csapathoz tartozol: Apple Music vagy Spotify? Várod már az új funkciót? Oszd meg a gondolataidat kommentben, kíváncsiak vagyunk!

 

 

Köszönjük a figyelmed! Nézz körül a webshopon is, ahol prémium iPhone 12 Pro kameravédő funkcióval is rendelkező tok és más kiegészítők segítenek a biztonságos zenehallgatásban és iPhone-ozásban.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük