iphone 15 pro max átlátszó tok

Így teljesített az iPhone 15 Pro Max a Galaxy Z Fold 5 és más készülékek ellen a törésteszteken (igen, kelleni fog az az iPhone 15 Pro Max átlátszó tok…)

Még mielőtt pontosan ismertetnénk az eredményt, egy kis spoiler: a 15 Pro Max mellé kell az iPhone 15 Pro Max átlátszó tok, és minden más védelmező kiegészítő, ha csak nem akarod, hogy befektetésed rövid életű legyen… szerencsére nálunk már be is szerezheted:

 

Az Allstate Protection Plans, amely biztosítást nyújt az olyan elektronikus eszközökre, mint az iPhone, megosztotta az éves leejtési tesztjeinek eredményeit, amelyekben az Apple legújabb készülékét, az iPhone 15 Pro Max-ot más csúcskategóriás okostelefonokkal vetették össze. Az Allstate leejtési és merülési tesztjeiben az 1200 dolláros iPhone 15 Pro Max, az 1200 dolláros Samsung Galaxy S23 Ultra, az 1799 dolláros Samsung Galaxy Z Fold 5 és az 1799 dolláros Google Pixel Fold kerültek egymással szembe. Ezek az üvegből készült készülékek az Apple, a Google és a Samsung legdrágább okostelefonjai. Az eredmény pedig újra alátámasztotta, hogy az iPhone 15 Pro Max átlátszó tok és hasonló kiegészítők több, mint szükségesek emellé a csúcs, ám igencsak érzékeny készülék mellé… nézzük, mi is volt pontosan a konklúzió.

A merítési tesztekhez az Allstate minden okostelefont 30 percre vízbe helyezett. Az ejtési teszt során az Allstate tesztelői hat méterről, járdára ejtették a készülékeket. Egy készülékkel pontosan ugyanabból a magasságból és szögből ejtették le őket.

A tesztelt okostelefonok mindegyike jó vízállósági minősítéssel rendelkezik, így könnyedén túlélték a merülési tesztet, és a vízbe merülés után is megfelelően működtek. A hirtelen gyorsulásból adódó trauma és a betonmérgezés kombinációja azonban már sok készülék végét jelentette, és ezek az üveg okostelefonok sem voltak kivételek. Egyik készülék sem úszta meg sértetlenül az ejtési tesztet.

Az iPhone 15 Pro Max – amiről már ITT kiderült, hogy a hátlapja sem a lehető legstabilabb a megfelelő védelem, például az iPhone 15 Pro Max átlátszó tok nélkül – meglehetősen rosszul teljesített az elülső képernyővel lefelé irányuló ejtési tesztben, mivel a készülék már az első esésnél összetört, és a meglazult és felemelkedett üvegszilánkok miatt használhatatlanná vált. A Galaxy S23 ugyanerre a sorsra jutott.

Az Allstate jelentése szerint a Z Fold5 és a Google Pixel Fold egyaránt kibírták mind a kettő képernyőre történő leejtést, bár a képernyő horpadásokat, horzsolásokat és a keret sérülését szenvedte el. Az Allstate rámutat az egyes kijelzők belső pereme körüli megemelt peremre. (A képernyő lefelé a készülékeket kinyitva látható főképernyőnek tekintjük). Amikor azonban a két összecsukható okostelefont a zárt külső kijelzőre ejtették, mindkét készülék összetört. Ami pedig a hátlapra történő ejtési teszteket illeti, a Samsung Galaxy S23 Ultra és az iPhone 15 Pro Max egyaránt összetört. Míg a Pro Max működőképes maradt, két kamerája már nem volt működőképes az üveglencsék sérülése miatt.

Az Allstate Protection Plans már több éve végzi ezeket a teszteket az iPhone minden egyes új generációjával, és az évek során nem történt nagy javulás az eredményekben annak ellenére, hogy az Apple megerősítette a készülék üvegét. Bár az Apple erősebb hátsó üveget és “kerámiapajzsot” használ az elülső üvegen, az üveg törékeny, és nem sokat lehet tenni a törés ellen, ha elég nagy magasságból leejtik.

Meg kell jegyezni, hogy bár az Allstate Protection Plans ugyanazokkal a változókkal végzi a teszteket, a tesztelésben mindig van egy kiszámíthatatlan elem, és a tesztek nem tükrözik teljes mértékben a valós eredményeket. Az ehhez hasonló ejtési teszteredmények aláhúzzák annak szükségességét, hogy nagy védelmet nyújtó tokot vásároljunk – olyan típusú tokot, amelyet úgy terveztek, hogy megvédjen a kemény felületre eséstől. Bár az ilyen típusú tokok talán egy kicsivel növelik az iPhone-od tömegét, jól védenek az olyan kemény felületekre, mint a beton, történő leejtés ellen. Ha épp egy ilyen tok keresésében vagy, akkor a jó hír, hogy az iGlass Case 2.0-át éppen az ilyen balesetek ellen terveztük, figyelembe véve azt is, hogy mindemellett megtartsuk a készüléked elegáns jellegét.

Köszönjük a figyelmed! A webshopon már kapható az iPhone 15 Pro Max átlátszó tok és más kiegészítőink, hogy megvédd az idei csúcsmodellt.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük