iphone 15 pro szilikon tok

Nem vagy elégedett a telefonhívásaid minőségével? Ez az új funkció segít megoldani

Az új 15 Prón akarod kipróbálni ezt az új funkciót? Akkor jó hírünk van, mert drága befektetésed védelméről már gondoskodhatsz iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnk segítségével, ami már elérhető a webshopon:

 

Az iPhone mindig is az egyik legnépszerűbb okostelefon volt a piacon, és időről időre új funkciókkal és fejlesztésekkel lep meg minket. Az Apple legújabb frissítése, az iOS 17, számos új lehetőséget hozott, amelyekkel még produktívabbá, hozzáférhetőbbé és könnyebben használhatóvá tehetjük az iPhone készülékeinket. Mindent egybevetve az iOS 17 talán az egyik legjobb, legjobban felszerelt frissítés, amit már jó ideje kaptunk, és újdonságok tárházát hozta el. Az egyik ilyen új funkció a Voice Isolation (Hangszigetelés), amely segít abban, hogy a telefonhívások a lehető legjobb minőségűek legyenek, még zajos környezetben is. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan használhatod ezt az új funkciót az iPhone készüléken, hogy az eddiginél tisztább és hangosabb hívásokat folytathass. Az iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnkkel pedig teljes biztonságban kipróbálhatod mindazt, amit az új funkció nyújt a legújabb iPhone sorozaton is.

 

Mi az a Voice Isolation az iOS 17-ben?

 

A Hangszigetelés funkciót először az iOS 15-tel vezette be az Apple, hogy a FaceTime hívások még tisztábban hallhatóak legyenek bárhol is legyél. Azonban idén az Apple még tovább ment, és implementálta a Hangszigetelést a normál telefonhívásokhoz is. Valójában a Hangszigetelést szinte bármelyik alkalmazásban használhatod, amely hanggal vagy videóval támogatott hívásokat kezel.

 

Hogyan működik a funkció?

 

Elképesztő, de az iPhone készüléked képes megkülönböztetni a hangodat a háttérzajtól. Ennek köszönhetően az iPhone aktívan kiemeli a hangodat, amikor tisztán szeretnél megszólalni. Ez a Hangszigetelés funkció létrehozza a hangod körül egy “buborékot” és csökkenti a körülötted lévő háttérzajt. Az eredmény? A hangod hangosabban és tisztábban hallható lesz a másik fél számára, anélkül, hogy te vagy ő bármit is tennétek ezzel kapcsolatban.

 

Hogyan használhatod a Hangszigetelést az iPhone készülékedben?

 

Először is meg kell bizonyosodnod arról, hogy iPhone készüléked valóban támogatja a hangszigetelést. Az iPhone-odat iOS 17-re kell frissítened ahhoz, hogy normál telefonhívásoknál használhasd a hangszigetelést, bár az iOS 15 és iOS 16 rendszereken a FaceTime-hoz továbbra is elérhető.

Az iPhone frissítéséhez csak annyit kell tenned, hogy a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontra mész, és a Frissítés most gombra koppintasz. Ezután szükséged lesz a megfelelő iPhone-ra is. A funkció használatához legalább iPhone XR, iPhone XS vagy egy újabb modellre van szükséged. És igen, ebbe beletartoznak a második és harmadik generációs iPhone SE modellek is.

A Voice Isolation előnyeit iPad (iPadOS 15 vagy újabb) és Mac (MacOS Monterey vagy újabb) esetén is kihasználhatod. A Vezérlőközpont eléréséhez a Mac számítógépen FaceTime-hívás közben kattints a jobb felső sarokban lévő ikonra – amely két egymásra helyezett csúszkára hasonlít.

A Hangszigetelés használata rendkívül egyszerű és működik a normál hang- vagy videóhívásokon is. A funkció bekapcsolása mindössze néhány koppintást igényel, és így teheted meg:

  1. Indíts egy hang- vagy videóhívást az iPhone készüléken.
  2. Nyisd meg a Vezérlőközpontot azáltal, hogy lehúzod a képernyőd jobb felső sarkából – ha Face ID-vel rendelkező iPhone-od van – vagy felfelé húzod a képernyőd aljáról – ha iPhone SE-ed van.
  3. Koppints a “Mikrofon mód” lehetőségre.
  4. Válaszd ki a “Hangszigetelés” opciót.

Ezután a másik félnek tisztábban kell hallania a hangodat, mint valaha. A hangminőség javulása érezhető lesz mindkét fél számára, és nem kell erősen beszélned ahhoz, hogy megértsék téged.

Az iPhone Hangszigetelés funkciója kiváló lehetőség arra, hogy a telefonhívásaid még tisztábbak és hangosabbak legyenek, még zajos környezetben is. Az iOS 17 és az iPhone 15 sorozat lehetővé teszi számodra, hogy kihasználd ezt az új funkciót, és élvezd a kiváló minőségű hívásokat. Próbáld ki a Hangszigetelést az iPhone készülékedben, és tapasztald meg a különbséget magad is!

 

A jó hír pedig, hogy az iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnk már kapható a webshopon, védd meg most a készüléked, hogy biztonságosan próbálhasd ki ezt és más új funckiókat.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük