iphone 15 pro max átlátszó tok

Nagy iPhone 15 Pro Max sikerre számítanak az elemzők, a periszkópos kamera lehet a legnagyobb dobás (mi pedig nagy iPhone 15 Pro Max átlátszó tok keresletre készülünk)

Először is, hadd indítsunk egy jó hírrel: azoknak, akik ezt a csúcskészüléket tervezik majd beszerezni, már kapható is az iPhone 15 Pro Max átlátszó tok kiegészítőnk ezen értékes befektetés tökéletes védelméhez:

 

Az iPhone 15 Pro Max átlátszó tok termékünk iránti kereslet azt sejteti, hogy az elemzők nem tévednek, hogy slágerterméknek jósolják az új széria legprémiumabb tagját. Egyre közelebb kerülünk ugyanis az iPhone 15 termékcsalád hivatalos bejelentéséhez, mivel az Apple a pletykák szerint szeptemberben (pontosabban 12-én, ha hihetünk a híreszteléseknek) tart egy különleges sajtóeseményt. A pletykák szerint az iPhone 15 Pro Max lesz az egyetlen modell, amely a jobb optikai zoom érdekében periszkóplencsével rendelkezik majd. Ming-Chi Kuo elemző szerint pedig ezzel a legdrágább iPhone modell lesz a legkelendőbb.

 

Az iPhone 15 Pro Max mint a legnépszerűbb modell – Tényleg így lesz?

 

 

Ha Te már tudod, hogy hozzájárulsz majd a népszerűségéhez, akkor szerezd be már most a stílusos és tökéletesen biztos védelmet nyújtó iPhone 15 Pro Max tok kiegészítődet is hozzá az iGlass webshopon!

Egy új jelentésében az elemző azt állítja, hogy az iPhone 15 Pro Max az iPhone 15 sorozat szállításainak 35-40%-át teszi majd ki, ami azt jelenti, hogy az Apple idén egyértelműen erre a drágább modellre koncentrál. Az iPhone 15 Pro Max év végére becsült kiszállításai is mintegy 10%-kal nőttek az iPhone 14 Pro Maxéhoz képest ugyanebben az időszakban.

 

“Ez azt jelenti, hogy az Apple optimista a csak az iPhone 15 Pro Max-ban elérhető periszkópos kamera eladási értékével kapcsolatosan” – mondta Kuo a jelentésben.

 

Az idei Pro Max modell lesz az egyetlen, amely az új periszkóp objektívvel rendelkezik, amely jelentősen megnöveli a kamera optikai zoomtartományát. Ezt a funkciót már régóta kérik egyes iPhone-felhasználók, különösen a profi fotósok, mivel más okostelefonok, például a Samsung Galaxy S23 Ultra már régebb óta rendelkezik ezzel a technológiával. Nem világos azonban, hogy pontosan miért döntött úgy az Apple, hogy a periszkóplencsét idén kizárólag a drágább modellhez tartogatja, amely a pletykák szerint akár 200 dolláros áremelést is kaphat. Az elemző megjegyzi, hogy a periszkóplencse egységára négyszer drágább, mint a legtöbb hagyományos lencse, így ez lehet az egyik ok. Kuo ugyanakkor megerősítette azokat a pletykákat is, amelyek szerint a periszkóplencse jövőre érkezik a kisebb iPhone 16 Pro modellre is, ha tehát nem akarsz Max modellt választani, de ki szeretnéd használni ezt az előnyt, akkor lehet, hogy érdemes jövő évig várnod.

Ha ez a jelentés pontosnak bizonyul, az azt jelenti, hogy a fogyasztók hajlandóak nagyobb összegeket befektetni a prémium iPhone funkciókért, és az Apple várakozásai beigazolódnak. Bár egyelőre ezek az infók nem megerősítettek, a jelek szerint az iPhone 15 Pro Max ára 200 dollárral emelkedhet, ami az első ilyen mértékű emelést jelentené az iPhone 11-es sorozat óta.

 

Korábbi iPhone 15 és iPhone 15 Pro Max hírek – Mikor érkezik?

 

Egyes korábbi jelentések szerint az iPhone 15 Pro Max sorozatgyártása szállítási problémák miatt késhet. Úgy tűnik azonban, hogy az Apple végül mégiscsak kezelte a helyzetet, és még ezen a héten megkezdi az összes új iPhone tömeges szállítását. A vállalat várhatóan az év végéig mintegy 80 millió iPhone 15-öt, 2024 folyamán pedig 250 millió darabot szállít ki.

A pletykák szerint a teljes iPhone 15-ös termékcsalád új dizájnt kap, enyhén lekerekített élekkel, USB-C porttal és Dynamic Islanddel minden modellnél. A 15 Pro modellek új kijelzőt kapnak vékonyabb keretekkel, a gyorsabb A17 chipet és a Pro Max modellnél a periszkóplencsét.

Te mit gondolsz? Indokolttá teszi az emelést a periszkóplencse? Beszerzed majd a Pro Max-ot? Írd meg kommentben, és ha a válaszod igen, akkor ne feledkezz meg iPhone 15 Pro Max átlátszó tok kiegészítőnkről sem, ami már elérhető a webshopon!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük