iphone 15 tok

Megvannak a végleges iPhone 15 színek? Nézd meg, melyiket választanád és milyen iPhone 15 tok kiegészítőt szerezhetsz be mellé

Mielőtt belevágnánk a színekbe: ha már tudod, hogy a következő iPhone-od épp a 15-ös lesz, már be is szerezheted hozzá iPhone 15 tok kiegészítőnket értékes befektetésed előzetes védelméhez:

 

Szóval, először is, örömünkre már meg is található nálunk várva-várt iPhone 15 tok kiegészítőnk a webshopon! De milyen színű iPhone-okból is válogathatsz majd? Úgy néz ki, egy elég színes választékból, pedig volt idő, amikor elképzelhetetlen lett volna, hogy az iPhone-t a fekete/szürke, ezüst/fehér és az arany semleges árnyalatain kívül más színben is megvásárolhassuk. Szerencsére – oké, ez ízlés kérdése – az Apple az elmúlt években sokkal színesebb lett – és ez természetesen várhatóan folytatódik az őszi iPhone 15 kínálatban is.

Bár az Apple 2013-ban, az iPhone 5c-vel már kipróbált néhány vidámabb színt, az végül csak egyszeri alkalom volt. Majdnem újabb négy év telt el, mire egy élénk szín visszatért a színpadra a különleges (PRODUCT)RED iPhone 7-tel, és csak a 2019-es iPhone XR-ben jelent meg a teljes színspektrum. Valószínűleg nem véletlen, hogy az iPhone XR volt az a modell is, amely bevezette az Apple “standard” és “pro” modelljei közötti szétválasztást.

Mégis, még a magasabb kategóriás zászlóshajók is kaptak valamiféle egyedi, de kifinomultabb színt, kezdve a Midnight Green iPhone 11 Pro-val, majd a Pacific Blue iPhone 12 Pro, Sierra Blue iPhone 13 Pro és Deep Purple iPhone 14 Pro modellekkel. Ha az új pletykák helytállóak, akkor ez idén egy Deep Blue, egy különleges kék iPhone 15 Pro-val folytatódik, bár korábban a mélyvörös árnyalat is sokszor felmerült.

Egy kis visszatekintés arra, hogy hogyan is nézett ki az Apple színválasztási stratégiája az elmúlt szériák során:

  • iPhone XR: Fekete, Fehér, Sárga, Korall, Kék, ProductRED
  • iPhone 11: Fekete, Fehér, Sárga, Zöld, Lila, ProductRED
  • iPhone 12: Fekete, fehér, zöld, kék, ProductRED, lila
  • iPhone 13: Éjfél, csillagfény, rózsaszín, kék, ProductRED, zöld
  • iPhone 14: Éjfél, csillagfény, kék, lila, ProductRED, sárga

 

Így értelemszerűen az Apple valószínűleg követni fogja ezt a példát az idei iPhone 15-tel. Az Unknownz21 nevű szivárogtató új jelentése (a MacRumorson keresztül) hat színt mutat be, amelyeket az Apple nyilvánvalóan tesztelt az iPhone 15 alapmodelljéhez, bár ez még nem jelenti 100%-osan azt, hogy ezeket is láthatjuk majd a kínálatban.

“Ezeket a színeket az iPhone 15 alapmodelljén tesztelték a különböző fejlesztési szakaszokban:

– Rózsaszín / rózsaarany / pirosló arany
– Zöld
– Kék
– Sárga
– Narancssárga (ellentmondásos említések)
– Fekete / Éjfél / Sötét / Bazalt

Ezekből legalább néhányat látnunk kellene.”

– írta a forrás.

 

A listáról feltűnően hiányzik Starlight. Bár természetesen lehetséges, hogy az Apple idén lemond erről, talán a púderes arany “Blush Gold” javára, ez lenne az első alkalom, hogy egy iPhone nem világos semleges kivitelben jelenik meg. Mivel a bejegyzés az Apple által az iPhone 15-tel tesztelt színekre utal, a Starlight kihagyása csak azt jelentheti, hogy az Apple már megállapodott ebben, és nem volt szükség a tesztelésére.

Emellett a (PRODUCT)RED különleges kiadás színe itt is hiányzik, de nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy az Apple a (RED)-del való régóta fennálló partnerségének fényében ezt kihagyná a kínálatból. A (PRODUCT)RED kivitel egy bevett szín, amely a (RED) szervezethez kapcsolódik, és változatlan maradt azóta, hogy 2006-ban először bemutatkozott az iPod nanón.

Ha az Apple követi a mintát, amelyet az iPhone 12-vel alakított ki, akkor valószínű, hogy ezek közül csak néhányat választanak ki idén ősszel, az egyiket pedig tartalékban tartják a 2024-es év eleji színfrissítéshez. Ami idén még jelentősebb, hogy az Apple állítólag dolgozik az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus mellé szánt, színben illeszkedő USB-C kábeleken, és már láttunk néhány kiszivárgott képet, amelyek talán támpontot adnak arra, hogy az Apple milyen színekkel fog készülni a jövő hónapban.

Ez három szín, plusz a Midnight, a Starlight és (PRODUCT)RED, ami összesen hat színt jelentene. Míg a kék és a sárga könnyen észrevehető, a másik árnyalatot egy kicsit nehéz kivenni. Úgy néz ki, mint a narancs és a rózsaszín keresztezése, amely valószínűleg közelebb kerülhet a korallszínhez, amelyet az Apple 2019-ben az iPhone XR-nél használt.

Te milyen színnek örülnél a legjobban, melyik a kedvenced? Nézd meg iPhone 15 tok kiegészítőinket is, hogy színben a tokodhoz passzinthasd majd új telefonodat!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük