iphone 15 pro tok

Viszlát, arany! Ezekben az új színekben jöhet az iPhone 15 Pro (amihez már iPhone 15 Pro tok kiegészítőt is vásárolhatsz)

Kezdjük is a jó hírrel! Ha már tudod, hogy a szuper (de igencsak borsos árú) iPhone 15 Próra pályázol, már be is szerezheted hozzá iPhone 15 Pro tok kiegészítőnket értékes befektetésed védelméhez:

 

Na és ha már iPhone 15 Pro tok… jó, jó, de milyen színű lehet a telefonod alatta? Erről most újabb pletykák érkeztek. A továbbfejlesztett kamerák, az új akciógomb és a titánium keret mellett az idei iPhone 15 Pro modellek ugyanis egy másik apró, de jelentős változást hozhatnak: az arany színű opció megszüntetését. A rozsdamentes acélról titánra való pletykált váltás kíséretében több jelentés is arra utalt, hogy az Apple idén nem kínálja arany színben az iPhone 15 Pro vagy iPhone 15 Pro Max készülékeket. Ehelyett a lehetőségek többnyire semleges színekre korlátozódnak majd, az egyetlen “üde” színfoltot pedig egy kék árnyalat adja majd.

Ha ez igaz, akkor ez lenne az első alkalom a 2017-es iPhone X óta, hogy az Apple nem kínál arany változatot a magasabb kategóriás iPhone-ból. Míg az iPhone X gyakorlatilag bevezette a ma ismert “Pro” termékcsaládot, csak ezüst és space grey szürke színt kínált – a legkorlátozottabb színválasztékot 2012 óta, amikor az iPhone 5 csak fekete és fehér színben érkezett. Az Apple a következő évben bevezette a fehéres arany színsémát az iPhone 5s készülékkel, és minden évben az iPhone termékcsalád legalább néhány modellt kínált arany vagy rose gold színű változatban. Az iPhone X megjelenésének évében az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus vitte ezt a fáklyát, de 2018-ra ez átkerült az iPhone XS és az iPhone XS Max modellre, amikor az iPhone XR a szivárvány minden színében pompázott. Ezek voltak az első aranyszínű rozsdamentes acél modellek is.

 

Most, tíz évvel azután, hogy az Apple először mutatta be az arany iPhone-t, ez lehet az első év, amikor nem lesz arany a kínálatban

 

Mivel az iPhone 15 termékcsaládot várhatóan kevesebb mint három hét múlva mutatják be, biztosra vehető, hogy ezek a részletek már véglegesítve vannak. Most a 9toMac munkatársai beszéltek néhány forrásukkal, és felfedezték, hogy mivel az iPhone 15 Pro “a titánium korszakát fogja bevezetni”, itt az ideje, hogy nyugdíjba vonuljon egy régi szín, és helyet adjon néhány újnak, amelyek jobban megfelelnek a titánium kivitelnek.

A hírek szerint ez azt jelenti, hogy a standard ezüst és űrszürke (ami idén “űrfekete” lehet) mellett egy kék és egy “titánszürke” változat is megjelenik, amit a 9to5Mac értesülései szerint “Titanszürke” névvel illethetnének.

Ezeket a színeket több más forrás is megerősíti, azzal a feltételezéssel, hogy a sötétkék kivitel a Deep Purple iPhone 14 Pro-t fogja helyettesíteni. Az úgynevezett “Titan Gray” lenne az új arany, amely a rozsdamentes acélról a titánra való áttérést hirdeti. Ami feltűnően hiányzik ezekből a jelentésekből, az a “Crimson Red”, amelyről a múlt hónapban hallottunk pletykákat. Úgy tűnik, hogy ez most már lekerült az asztalról, bár az Apple bármikor meglephet minket. Ráadásul a sötétkéket már láttuk a Pacific Blue iPhone 12 esetében. Ez nem jelenti azt, hogy az Apple nem teheti meg újra, de ez elég ahhoz, hogy egy cseppnyi bizonytalanságot keverjen a helyzetbe. Az is elképzelhető, hogy az Apple a Crimson Red színt egy tavaszi meglepetésre tartogatja, ahogyan azt az Alpine Green iPhone 13 Pro esetében tette 2022 elején.

Ne számítsunk arra, hogy az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus átveszik az arany színt, bár valószínűleg kapunk majd egy sárga változatot mint az iPhone 14-nél történt. Bár több színnel is dobálóznak, a 9to5Mac forrásai szerint az élen a fekete, a zöld, a kék, a sárga és a rózsaszín tűnik a befutónak. Nincs szó “Starlight” vagy (PRODUCT)RED kiadásról idén, bár ez utóbbi még simán megtörténhet.

Te milyen színben vennéd meg szívesen az iPhone 15 Prót, hiányolni fogod az aranyat?

 

Ha Te már tudod, hogy iPhone 15 Pro tulajdonos leszel, akkor fentebb már be is szerezheted hozzá iPhone 15 Pro tok kiegészítőnket a webshopról befektetésed tökéletes és stílusos védelméhez!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük