iphone 15 pro tok

A kiszivárgott iPhone 15 Pro tok fotók szerint tényleg akciógomb jön a némító-kapcsoló helyett

A kiszivárgott iPhone 15 Pro tok fotók – Tényleg akciógombot mutatnak!

Már csak néhány hétre vagyunk az iPhone 15 széria megjelenésétől – ugye belegondolni is hihetetlen?! -, és minden várakozással arra számítunk, hogy a hagyományos némító kapcsolót egy testreszabható akció gomb váltja majd fel. Az új gomb hasonlóan fog működni, mint az Apple Watch Ultra Action gombja (még ha az Apple máshogy is hívja). Most egy új, az állítólagos iPhone 15 Pro tok mintájára készült kiszivárás is alátámasztotta mindezt. Nos, ez nekünk mint iPhone 15 Pro tok gyártók természetesen hihetetlenül izgalmas hír – nézzük is, mit árulnak el pontosan a képek, amíg az iGlass iPhone 15 Pro tok megjelenésére várunk.

A @MajinBuOfficial Twitter fiók újabb kiszivárogtatása növeli a bizonyítékok halmát arra vonatkozóan, hogy az iPhone 14 Pro lesz az utolsó profi telefon némító kapcsolóval.

 

“Úgy tűnik, az iPhone 15 Ultra modellek tokjain egy harmadik gomb látható, amely a régi némító kapcsolót hivatott helyettesíteni.”

 

– írják egy bejegyzésükben.

 

iphone 15 pro tok

 

Azt egyelőre csak találgatni lehet, hogy iPhone 15 Pro helyett valóban iPhone 15 Ultra lesz-e az elnevezés, de a titánium keret és az akció gomb kombinációjának hála ez az új modell tényleg rászolgálni látszik az “Ultra” jelzőre. A pletykák szerint azonban az Apple az iPhone Ultrát egy még magasabb kategóriás modellre tartogatja jövőre, ezért mi idén még az iPhone 15 Pro elnevezésre tippelnénk. Ami a kiszivárgott tokokat illeti, a poszt leírása szerint három iPhone 15 Pro tok kiegészítőt mutat be az Apple-től sötétzöld, fekete és sötétkék színben. A hangerőgombok feletti kivágás helyett ezek a tokok kisebb gombot tartalmaznak, amit akkor várnánk, ha a némító kapcsolót cserélnék ki, ahogyan azt feltételezték. A fotók forrása is hitelesnek számít, ha az Apple tartozékok kiszivárgásáról van szó.

Az Apple várhatóan több funkciót is kínál majd az új gombhoz az iPhone 15 Pro-n. A némító kapcsolót helyettesítő új akció gomb rengeteg opciót kínál majd arra, hogy mit lehet hozzárendelni egy kattintáshoz. Egy korábbi kiszivárgás alapján az iPhone 15 Pro gomb kilenc hozzárendelési lehetőséggel rendelkezik majd, melyek a következők:

  • Hozzáférhetőség
  • Shortcuts
  • Néma üzemmód
  • Kamera
  • Zseblámpa
  • Fókuszálás
  • Nagyító
  • Fordítás
  • Hangmemóriák

Vélhetően a mostani némító gomb helyett a csendes üzemmód pedig bekerül a Control Centerbe az iPhone-on. Az iPhone-fotósok számára különösen hasznos lesz, hogy az új gombot dedikált Kamera alkalmazás indítójának lehet majd kijelölni. Bár az Apple korábban készített egy Smart Battery tokot, amely a Kamera alkalmazás indítására szolgáló dedikált gombot tartalmazott, ez már eltűnt az akkumulátor MagSafe változatára való áttéréssel. A dedikált kamera gomb úgy működött, hogy egyetlen kattintással automatikusan elindította a Kamera alkalmazást. Ez a gomb akkor is működött, ha a kijelző ki volt kapcsolva és az iPhone le volt zárva.

 

Szerencsére úgy hangzik, hogy ugyanezt a kényelmet az iPhone 15 Pro megjelenésével számos más funkcióhoz is megkapjuk majd, ami számunkra eléggé meggyőzőnek hangzik, nem véletlen, hogy sokan emiatt a gomb miatt is úgy tartják, hogy megéri majd megvenni az iPhone 15 Prót.

 

Te tervezed majd beszerezni? Mit gondolsz, megéri ez a gomb? Írd meg kommentben, kíváncsiak vagyunk, miközben nagyban dolgozunk az iGlass iPhone 15 Pro tok kiegészítőnkön is – de egyelőre psszt…

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük