szövet applewatch szíj

Tippek, hogy tovább bírja az Apple Watch-od akksija

Ha Apple Watch tulajdonos vagy, akkor a Te okosórádat is feldobja majd egy szövet AppleWatch szíj, hiszen a jó működéséhez tippeket adunk, a stílusosságához pedig konkrét termékeket:

 

Ha az Apple legújabb, Ultra okosóráját szerezted be, akkor valószínűleg nemigen akad gondod az akkumulátorral. Azonban ha bármelyik régebbi változatot használod, akkor bizonyára hasznát veszed majd ezeknek a tippeknek, ugyanis hiába: az Apple Watch egy olyan eszköz, amely megkönnyíti mindennapi életünket, legyen szó az idő nyomon követéséről, értesítések fogadásáról, vagy akár az egészségünk monitorozásáról. Azonban, mint minden okoskütyü, az Apple Watch is az akkumulátorral működik, és nem ritka, hogy egy hosszú nap végére merülési szintje veszélyesen alacsonyra süllyed. Hogyan lehet tehát meghosszabbítani az Apple Watch akkumulátorának élettartamát és elkerülni a gyakori töltést? Íme néhány praktikus tipp, fentebb pedig egy szövet AppleWatch szíj tippet is adunk, hogy ne csak belülről segítsük menőbbé tenni az órádat, hanem kívülről is.

 

Csökkentsd a Kijelző Fényerejét

Az Apple Watch kijelzője valóban gyönyörű és éles, de magas fényerőn való használat jelentősen növelheti az energiaszükségletet. Még ha szereted a ragyogó kijelzőt, érdemes csökkenteni a fényerősséget egy hosszú nap során, hogy meghosszabbítsd az akkumulátor üzemidejét. A Beállítások > Kijelző és Fényerő menüpontokban könnyen elvégezheted ezt az egyszerű beállítást.

 

Kapcsold Ki a Felesleges Értesítéseket

Az értesítések minden bizonnyal hasznosak, de túlzott mennyiségű értesítés fogadása fogyasztja az akkumulátor energiáját. Nézd át az értesítéseidet és kapcsold ki azokat, amelyek valójában nem feltétlenül az órán jelennek meg, vagy amelyek nem rendkívül sürgősek. Az Alkalmazások > Értesítések menüpont alatt könnyedén testre szabhatod az értesítések beállításait.

 

Változtasd meg az órád számlapját

Tudtad, hogy már egy ilyen egyszerű változtatás is számíthat az üzemidődben? Színes, mozgalmas, élénk hátterek helyett válassz egyszerűbb, sötét változatokat a galériából és máris kevesebb üzemidőt használsz majd el a nap során.

 

Háttérben Futtatott Alkalmazások Kezelése

Néhány alkalmazás a háttérben folyamatosan frissíti az adatokat, ami energiát igényel. Az Alkalmazások > Általános > Háttérben futó alkalmazások menüpont alatt megnézheted, mely alkalmazásokat engeded meg a háttérfrissítéshez. Azokat az alkalmazásokat, amelyeknek nincs szüksége folyamatos frissítésre, kapcsold ki a háttérben futtatásból.

 

Fontold Meg az Alacsony Töltöttségi Módot

Ha minden kötél szakad, és az akkumulátor szinte kifogyott, kapcsold be a Power Reserve módot. Ez egy olyan mód, amely lehetővé teszi az óra használatát nagyjából csak az idő mutatására, kikapcsolva a hasznos, sok akksit igénylő funkciókat, mint például a szívritmus vagy az oxigénszint érzékelése. Lehet, hogy éppen csak ennek a kettőnek a kipróbálása is megoldja a problémát, és be sem kell kapcsolnod a módot.

 

Tartsd mindig frissítve az órád rendszerét

Az Apple rendszeresen frissítéseket bocsát ki az óra szoftveréhez. Ezek a frissítések tartalmaznak olyan fejlesztéseket, amelyek segíthetnek az energiahatékonyságban és kijavítják a lehetséges problémákat is  – például, lehet, hogy a gyorsabb merülést is egy bug okozta. Győződj meg róla, hogy mindig naprakész legyen az óra szoftvere, és telepítsd az elérhető frissítéseket.

 

Az Apple Watch fantasztikus eszköz, amely még jobban kiélvezhető, ha az akkumulátor hosszabb ideig bírja. Ezekkel a tippekkel te is élvezheted az óra számtalan funkcióját anélkül, hogy állandóan az akkumulátor töltését figyelnéd. Végezetül, fontos megemlíteni, hogy bár ezek a tippek hatékonyak lehetnek, mindenki kissé más módon használja az órát, és az igények eltérőek. Kísérletezz, és találd meg azt az egyensúlyt, amely a számodra a legideálisabb. Az órád élvezete még nagyobb lesz, ha nem kell folyamatosan aggódnod az akkumulátor töltöttségi szintje miatt. Ha pedig az órád kinézete miatt sem szeretnél soha többet aggódni, akkor van egy nagyon hasznos szövet AppleWatch szíj tippünk is lentebb…

 

Neked van AppleWatch-od? Te meg vagy elégedve az üzemidejével? Írd meg a tapasztalataidat kommentben és maradj velünk, mert hamarosan folytatjuk ezt a sorozatunkat további tippekkel!

 

Köszönjük a figyelmed! Gondoskodj egy szövet AppleWatch szíj beszerzéséről is, hogy okosórád ne csak szuperül működjön, de eszméletlenül stílusos is legyen – a webshopunkon mindent megtalálsz hozzá!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük