szövet applewatch szíj

Az Apple Watch-od már azt is tudja, mennyire vagy stresszes – Mutatjuk, milyen app kell hozzá és szövet AppleWatch szíj tippet is adunk

 

Ha Apple Watch tulajdonos vagy, akkor a Te okosórádat is feldobja majd egy szövet AppleWatch szíj:

 

A CardioBot egy népszerű alkalmazás, amely az Apple Watch egészségügyi adatait használja arra, hogy a figyelemre méltó minták megjelölésével megmutassa, hogyan élhetnek a felhasználók egészségesebben. Az alkalmazás most egy új funkcióval frissült, amely ugyanezeket az Apple Watch-on keresztül kapott adatokat használja fel a stresszszint mérésére.

 

Szívfrekvencia-variabilitás és stressz-szintek

Ahogy az alkalmazás elmagyarázza a felhasználóknak, a funkció a szívfrekvencia-változékonyságon, vagyis a HRV-n alapul. Ez a variáció megmutathatja, hogy a szervezet mennyire képes kezelni a stresszt vagy akár egy kemény edzést. Az alacsony HRV-vel rendelkező emberek több stresszt élhetnek át, míg a magas HRV-vel rendelkezők nem szembesülnek gyakran stresszel. A magas HRV azt is jelzi, hogy az illető szív- és érrendszeri rendszere jó állapotban van.

A CardioBot az Apple Watch-ról érkező szívadatokat kombinálva most intuitív módon mutatja a HRV-szinteket. Ezekkel az adatokkal a felhasználók nagyobb kihívást jelentő edzéseket tervezhetnek, és megérthetik, hogy pontosan mikor van stressz alatt a szervezetük.

Az ismeretlenek számára ez megkönnyíti a szívritmus és más adatok vizualizálását, hogy felfedezzék a trendeket. Az alkalmazás támogatja a vér- és pulzusnyomás követését is. Az elemzések az American Heart Association tanulmányai és ajánlásai alapján készülnek.

Az Apple Watch a nap folyamán 4 percenként méri a pulzusszámodat. A CardioBot segítségével könnyedén megérthetjük az Apple Watch által rögzített adatokat, így javíthatjuk életmódunkat és felfedezhetjük a figyelemre méltó mintákat. A CardioBot az American Heart Association által biztosított tanulmányok alapján olyan intelligens ajánlásokat készít, amelyek segítenek a szív- és érrendszerünk javításában és az egészségünk megőrzésében.

Az alkalmazás a főbb egészségügyi funkciók mellett widgeteket is tartalmaz az iPhone Lock Screen és Home Screen képernyőjére.

A CardioBotot letöltheted az App Store-ból – az alkalmazás ingyenesen letölthető, havi 1,99 dolláros vagy évi 19,99 dolláros alkalmazáson belüli előfizetéssel. Érdemes megjegyezni, hogy iOS 14 vagy újabb iOS-t futtató iPhone és watchOS 7 vagy újabb watchOS-t futtató Apple Watch szükséges hozzá.

 

App tipp, ha a kalóriák és a vércukorszinted érdekel

 

Ha még nem hallottál volna róla, a SugarBot egy rendkívül intuitív és könnyen használható app a fenti információk mérésére. Amint megnyitod az alkalmazást, máris hozzáadhatod a nap folyamán elfogyasztott dolgokat. Az alkalmazás legjobb része, hogy rendelkezik egy adatbázissal, amely számos ételfajtára vonatkozóan tartalmazza a tápértékadatokat, a csirkehúslevestől a Big Macig.

Ha nem találtál egy adott típusú ételt az alkalmazásban, ne aggódj. A SugarBot lehetővé teszi, hogy manuálisan adj hozzá tételeket az összes tápértékadattal együtt. Az alkalmazás támogatja az olyan adatokat, mint a kalória, fehérje, szénhidrát, zsír, mikrotápanyagok és vitaminok.

A SugarBot támogatja a cukor- és ételnaplózást, és mikrotápanyag-elemzést is tud nyújtani, hogy teljes műszerfalat kapjon a táplálékbeviteléről. Mindezt egy minimális és elegáns felületen teszi, amely megkönnyíti az egyes napokra vonatkozó statisztikák megtekintését, a részletes idővonalak böngészését és a napi változások összehasonlítását.

A SugarBot integrálódik az Apple Health rendszerrel, hogy beolvassa és szinkronizálja az adatokat. Az App Store-ban már elérhető 1.2-es verzióval kezdődően pedig az Apple Watch felhasználók közvetlenül a csuklójukról is ellenőrizhetik, sőt, új adatokat is hozzáadhatnak az alkalmazáshoz.

A SugarBot szintén egy ingyenes alkalmazás, és letölthető az App Store-ból, egyes funkciókhoz azonban “PLUS” előfizetésre van szükség.

 

Kattints ide és nézd meg az iGlass Band szövet AppleWatch szíj kiegészítőt, így a stílusodon már biztosan nem kell stresszelned, ha pedig nem a szövet AppleWatch szíj a Te stílusod, akkor Milánói Acél verziót is választhatsz.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük