szövet applewatch szíj

Folyamatosan életeket ment az Apple Watch – Tim Cook válaszolt a megható köszönetnyilvánításokra

Ha Te is Apple Watch tulajdonos vagy és még sportolni is szoktál, hogy vigyázz az egészségedre, akkor a Te okosórádat is feldobja majd egy sportos szövet AppleWatch szíj:

 

Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook, aki arról híres, hogy bár számtalan üzenetet kap a felhasználóktól, általában tartózkodik a válaszadástól. A közelmúltban azonban kivételt képezett két Apple Watch-felhasználó, akik hálájukat fejezték ki, amiért a készülék megmentette az életüket, amire Cook azonnal válaszolt. Nézd meg, hogyan mentett ismét életeket az okosóra, hogyan reagált Cook a megható történetekre és mutatunk egy szövet AppleWatch szíj kiegészítőt is, ha már egészség, hiszen a sport a bajok megelőzésének egyik leghatékonyabb módja.

 

Tim Cook első e-mail válasza

 

Michael Gallegos, a Kansas állambeli Wichita lakosa egy Apple Watch-ot kapott ajándékba fiától, Nicketől. Egy éjszaka az óra szabálytalan szívritmust észlelt, miközben Michael aludt. A Családi megosztás engedélyezésével Nick megkapta az értesítést apja szabálytalan szívritmusáról. Nick aggódva tanácsolta apjának, hogy azonnal forduljon orvoshoz, ami egy nem diagnosztizált szívbetegség felfedezéséhez vezetett. Tim Cook válaszolt Nick e-mailjére, amelyben megkönnyebbülését fejezte ki, hogy Michael időben orvosi segítséget kért, és megköszönte, hogy megosztották történetüket.

Nick, akit lenyűgözött Cook gyors válasza, “egyszerűen elképesztőnek” nevezte azt, és hangsúlyozta az Apple Watch életmentő mivoltát. Michael, aki sikeres műtéten esett át, és most már pacemakerrel van felszerelve, humorosan az óra akkumulátorának élettartamát az új pacemakeréhez hasonlította, 12 évnyi életerővel számolva.

 

Cook második e-mail válasza

 

Az észak-karolinai Asheville-ben Christopher Oakley professzor is megkereste Tim Cookot, és elismerte, hogy az Apple Watch figyelmeztette őt a felgyorsult szívverésre, ami potenciálisan megmentette az életét. Oakley elmesélt egy 2021 augusztusában történt esetet, amikor a kertjében végzett munka után émelygést és szapora szívverést tapasztalt. Miután az Apple Watch folyamatosan értesítette a megemelkedett pulzusszámáról, Oakley orvoshoz fordult, ami a szívroham felfedezéséhez vezetett. Cook három órával később érkezett válasza elégedettségét közvetítette Oakley felépülésével kapcsolatban.

Oakley, aki ma már az Apple Watch lelkes szószólója, háláját fejezte ki Cooknak, amiért olyan terméket hozott létre, amely nemcsak az időt mutatja, hanem életek megőrzésében is kulcsfontosságú szerepet játszik. Cook válaszában örömét fejezte ki Oakley jóllétével kapcsolatban.

 

Az Apple Watch néhány egészségügyi funkciója

 

Bár az iPhone-on megtekintheted az összes egészségügyi és fitneszadatodat, az AppleWatch zökkenőmentesen nyomon követi az aktivitást, a szív egészségét és még sok más adatot – amelyeket automatikusan elment az iPhone-ba. Íme néhány értékes funkció, amelyet érdemes kipróbálni vagy újra felfedezni. (És ha már itt vagy, ne feledkezz el az AppleWatch szíj beszerzéséről sem.)

 

Magas és alacsony pulzusszám értesítések

 

Ha szeretnél értesítést kapni, ha a pulzusszámod egy bizonyos küszöbérték alá vagy fölé süllyed, és 10 percig inaktív állapotban is ott marad, ez a funkció 13 éves kor felett elérhető.

 

Rendellenes szívritmusra vonatkozó értesítések

 

Ha értesítést kapsz, az Apple Watch szabálytalan szívritmusra vonatkozó értesítési funkciója AFib-re utaló szabálytalan ritmust azonosított, és azt többszörös leolvasással megerősítette. Ha orvos nem diagnosztizált nálad szívritmuszavart, konzultálj vele.

 

Cardio fitness

 

Az Apple így írja le a Cardio Fitness (VO2 max) értékét: “A kardiofitness a VO2 max mérése a szervezeted által edzés közben maximálisan felvehető oxigénmennyiséget jelenti. A kardiofitness-szinted erős mutatója az általános fizikai egészségednek és előrejelzője a hosszú távú egészségi állapotodnak.”

 

Ide kattintva tovább olvashatsz az Apple Watch és az Apple legfontosabb egészségügyi funkcióiról, melyeket Neked is érdemes beállítanod és használnod a mindennapokban, akár valamilyen betegség miatt van rá szükséged, akár csak egészségesebb, aktívabb életet szeretnél élni 2024-ben és mindezt hatékonyan nyomon szeretnéd követni.

 

Ezek a szívmelengető esetek is tanúsítják az Apple Watch életmentő potenciálját, Tim Cook személyes válaszai pedig őszinteséget kölcsönöznek a technológiai csodának, amely a felhasználók egészségügyi útjának szerves részévé vált.

 

 

Kattints ide és nézd meg az iGlass Band szövet AppleWatch szíj kiegészítőt, ami tökéletes a sportoláshoz, ha pedig nem a szövet AppleWatch szíj a Te stílusod, akkor Milánói Acél verziót is választhatsz.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük